22

Анонимен

преди 11 години

днес.бг и в монтана има над 200 4овека

21

buh

преди 11 години

хаха яко BUrn DA MOTHAFU*AAZ

20

Ограбен БЪЛГАРИН

преди 11 години

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ СТИГА НИ ОБИРАХА ТИЯ МОНОПОЛИСТИ БРАТЯ И СЕСТРИ ОГРАБЕНИ БЪЛГАРИ ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ СМЕТКИТЕ СИ ЗА ТОК,ЧЕ ИМА 7ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАРИФИ,КОИТО НИКОЙ ОТ НАС НЕ ГИ ПОЛЗВА И С ТЯХ НИ ОГРАБВАТ *** ПРИМЕР 100кв.= 9лв.,а те ти начисляват още 12лв. допълнителни 7 неща,които никой не ползва и после ти ударят и ддс и 100кв ти излизат 23лв.Това е все едно да си купиш 1хляб а да заплатиш за 7хляба.ДА ИзЧЕЗват от Милата ни Родина тия Монополисти.Подкрепете ни Българи заради свойте ДЕЦА Не ги обричайте на НИЩЕТА!!!

19

Анонимен

преди 11 години

махаите се

18

sttekata

преди 11 години

До ФЕН2kВ печка * 12ч=24kW * 31дни= 744kW!!!!Бойлер 3kW * 2ч = 6 *31дни = 186kW!!!!Всичко: 930kW - едва ли стоиш на тъмно и нищо че си *** ама *** гледаш и телевизия и ползваш хладилник!!!"С *** човек недей да спориш...."

17

Анонимен

преди 11 години

Помните ли дубите на Бойко мутрата като дойде на власт? Ще махнеме всички посредници? Оставка за буда лъжеца! Съд за герб!

16

Анонимен

преди 11 години

ЕVN България изразява острото си възмущение и осъжда вандалския актА гражданите изразяват острото си възмущение от ЕНЕРГИЙНИЯТ РЕКЕТ и осъжда поведението на EVN...

15

Анонимен

преди 11 години

Не искам да се заяждам, но очаквайте по-високи сметки идния месец. ЕВН имат нови коли да си купуват.

14

Анонимен

преди 11 години

Започна се, оставка за мутренското правителство!

13

Салахадин

преди 11 години

На оръжие братя!!Чешките пенсионери да го д....ат!!А Мони ментата да се изгони завинаги, заради продаването на дружествата,А Пръмова да отиде в манастир и изгнание!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Бойкот! Неплащане на никакви сметки и данъци. *** как може да живеят необезпокоявани гратис, нито плащат данъци, нито нищо, просто си живеят. А ние трябва да плащаме сметки и на всичкото отгоре и данъци, нали щото то да живееш в БГ е голяма привилегия, та трябва и да плащаш за това!

11

глупаци

преди 11 години

Сега ще си купят нови коли.*** са ги запалили.Ако ги хваната ще ги усъдят а и да не ги хваната колите имат каско и ще си купят нови но дори и да нямаха то ще увел.цената на тока и пак ще си вземат нови.

10

Анонимен

преди 11 години

Do 2Za6toto upravlqva6tite sa s tiah

9

sttekata

преди 11 години

До до 5Ходи си на село и няма да плащаш нищо!

8

ФЕН

преди 11 години

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СМЕТКИ НА ЕВН СА ЗАВИШЕНИ ,КАК МОЖЕ ЕДИН БОЙЛЕР И ЕДИН КЛИМАТИК ДА НАВЪРТЯТ 1000 КИЛОВАТА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ ,КАТО НОЕМВРИ ИМАМ 500 КИЛОВАТА ЗА СЪЩИТЕ УРЕДИ

7

Анонимен

преди 11 години

Те за едно зарядно Нокиа ще ти сложат 30-40 лева ток, ти се чудиш за бойлер и духалка. ЕРП-тата ограбват, вън от БЪЛГАРИЯ и национализация на електропреносната мрежа, тя е собственост на България и трябва да се експлоатира от държавата!

6

до 5

преди 11 години

Да бе да! Хората дупят климатици и бойлери по 24 часа. Готвят нон стоп и плащат по 300 лева. Аз с 1 бойлер дето го пускам на нощна и 1 духалка в 1 стая плащам 100.

5

Анонимен

преди 11 години

ЕРП-тата в момента ограбват България и изнасят печалбите извън страната ни. Щом Албания ги изгони, значи и ние можем. Напред, България!

4

sttekata

преди 11 години

Какъв монопол бе хора???? Чувате ли се??? Те са просто"куриерска" фирма!Има много такива фирма в България! Мислите ли , че с вандалство ще постигните нещо? Унищожението не е решение! Вие да не сте в 1860 да палите плевни...? Не работя в EVN, но не мисля, че това е вариант за решаване на проблема/недоволството!

3

ГЕРБавия

преди 11 години

Какви са протестите срещу ЕРП-тата ??? Целта на всички тези атаки, организирани и захранвани от червената енергийна мафия, е да бъдат изгонени Чехите и Австрийците от България. ЕОН вече напусна, тъй като не виждаше перспективи за развитие в една манипулирана и непазарна среда, с минимални печалби и максимални проблеми, каквато Българската държава създаде и продължава да утвърждава от 2006 година досега. На мястото на Европейците, в крайната фаза на електроразпределението ще дойдат енергийни мафиоти - наши и Съветски ребята. И тогава няма да има протести, защото другарите са наши, иначе тояга