84

вече бивш гербер

преди 12 години

Ей, г-н Борисов, *** ТАКЪВ!!!!Аз съм един от твоите избиратели, който два пъти вече гласува за тебе и ЖЕСТОКО СЪЖАЛЯВА!! Не съм свързан с никакъв октопод, ясно??? Само КРАТУНА като тебе може да си мисли, че една писта е по- ценна от гората!!!! Икономическото развитие не е оправдание след себе си да оставиш завинаги *** и бетон!!! Ти след 20-30 години завинаги ще си изяден от червеите, децата ми - НЕ!!!!

83

Анонимен

преди 12 години

Бойко е най големия октопод.. с 39483958938593895 пипала

82

Охранител

преди 12 години

Какви октоподи, какви пет лева, че не разбрах нещо?

81

Бойко Борисов

преди 12 години

Ето така дойдох на власт, тъй като тройната коалиция беше по добра от моята, след като сте *** народе.. дойдох на власт само с 3 изречения "Тройката е виновна :)" как може да ми вярвате бе.. как може да има толкова неграмотен народ.. много ясно че ще ви ограбя, на думи недейте вярва !

80

Анонимен

преди 12 години

Борисов е по-голям лъжец от Цветанов и Найденов взети заедно !

79

Тъч

преди 12 години

,,Подобряването на туристическата инфраструктура и изграждането на нови съоръжения ще доведе до "отварянето" на горите за всички.''---------------------------------------------------------------------------------------------Ако е както с язовирите дадени на концесия, не вярвам на това отваряне за всички.Покрай случая със с. Бисер се разбра, че коцесионерите се държат като вечни чорбаджии и са поставили табели със забрани и прдупреждения за стрелба.За да ходиш ,,свободно'' ще те карат да плащаш

78

Анонимен

преди 12 години

Да не се подаваме на провокациите на Октопода.Хахахаха ... че това го казва главата на истинският и неподправен Октопод! :)))

77

Гордо червен

преди 12 години

Ако е сао октопода...

76

Анонимен

преди 12 години

Когато бившият американски посланик в София Дж. Байърли е написал, че тогавашният кмет Борисов е замесен "в сериозни криминални дейности", той е цитирал доклад на ЦРУКоличка тук количка там.

75

Гард

преди 12 години

Думите без дела са убиец на мечти! Най-малкото действие е по-добро и от най-голямото намерение!

74

Бойко Борисов

преди 12 години

Една палка няма да има на протеста, иначе ще има уволнения, казах ви, но вие прекалявате, мислех че няма да има втори протест за това така казах, спирате ми работата бе народе ! Спирате ми далаверите, стига вече кръв потече.. дай боже още може.. :)

73

Анонимен

преди 12 години

Ало.. земи се успокой духовен лидерю :))))) слаби са ти хапчетата явно и те изпускат :)))) Объркал си времето за тия проповеди в този стил :)))) Нещо си се вдъхновил от приказките за Хростос и неговите последователи.... Такива като теб са по-скоро за лудницата отколкото за пред хора. Я се виж какви психопатски изречения си написал и как си вярваш.

72

селянин

преди 12 години

А бе комшу тя и твойта партийна книжка от БКП стърчи от джоба.Какви ги плещиш?

71

Политбюро

преди 12 години

Бат' Бойко, в най-новата ни история "снахите" са две - на Иван Пръмов и на Иван Абаджиев. Съответно Кунева и Цветелина Бориславова Карагьозова. Иван Пръмов е бил "само" секретар на ЦК на БКП, докато колегата му Абаджиев освен секретар е бил и кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП. Та за коя "снаха" иде реч?

70

Анонимен

преди 12 години

Не се поддавайте на провокациите на Борисов.Президентското вето е маньовър да отминат протестите.После ще направят като с забраната за шистовия газ.

69

Бойко Борисов

преди 12 години

Уважаеми народе, поздравявам ви с песента на Азис - *** :) хаха

68

Скиор

преди 12 години

Философията на промените в този закон беше да се даде шанс за икономическо развитие на малките планински общини, да се гарантира развитието на ски туризма и утвърждаването на България като привлекателен зимен център, обяснява Борисов_______________________________Абе *** непоръбено, на тебе ако ти пукаше за скиорите, нямаше да дадеш Витоша на Цеко Гюбеко, а щяхте да заделите 10-ина млн. от столична община и всичко да е тип топ

67

Бойчо

преди 12 години

НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ББ ! НИКОЙ НЕ ГО ПИТА КАКВО ИСКА. ВАЖНОТО Е КАКВО ИСКАТ ХОРАТА, А НЕ ББ.

66

Гард

преди 12 години

Обаче, продължават да си играят на държава!!!

65

Протестен Вот за ДПС

преди 12 години

Протестен вот.. Доган Премиер ! Човека с 4% в парламента ги прави луди всичките ! Гледай ти да ни оправи а ? :))))))))) хах Имат моя глас ***.. заклевам се ! От нашите нищо не става