166

пор

преди 12 години

Робите се радват, че робовладелецът си ги иска обратно.По далеч, от лапите на руската империя, кояго винаги е била гибелна за страната ни.Това е посочено още от Левски, Раковски, Стамболов, учете се и не повтаряйте папагалски думите на робската клика у нас

165

ПРОВЕРЕНО

преди 12 години

Единственият съюз, при който *** е бил икономически силен е бил 500 годишният съюз със Турция - през този период не е имало никакви икономически и каквито и да било кризи.

164

Инкогнито

преди 12 години

До 160: Червен, 2009 г. Русия спря доставките наруши договорите за доставка на газ. Газ, който си бяхме платили. Сещаш ли се? Или да ти го обясня като на ***? За такива като теб се отнася поговорката "ти го плюеш, той си мисли, че вали" ;)

163

до 158

преди 12 години

Защо не се поразровиш малко и да почетеш колко е бил външния дълг на България след падане на режима. Стига сте писали глупости, дето някой ви ги е набил в главата по телевизора.

162

Запек !

преди 12 години

Аве тия с условния рефлекс требе да им се обявява, че не изплащаме дългове от тоталитаризма, а плащаме резултата от грабенето през прехода, който още не се е състоял. Слепоци.

161

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ЕВРАЗЕС е много по-добро място за България, отколкото Европейският Съюз.Като член на ЕС България в действителност е една колониална държава със умишлено разрушена промишленост и земеделие, с цел тя да стане лесен пазар за Западните стоки.В резултат огромна част от населението живее в мизерия. Основната част от средствата, с които преживява населението идва от паричните преводи на българските гастарбайтери работещи в Западните страни - и то предимно *** и нископлатена работа, която тамошните хора смятат под достойнството си да работят.

160

9К79 Точка У

преди 12 години

Имаше един стар виц, че в който съюз сме влезли той се е разпаднал .. на там върви и многострадалният ЕС! Практиката доказва че мърляви и купонджийски нации /типичен пример Гърция/ не могат да бъдат заедно с работливите, пестеливи северняци! Що се касае до Русия то бъдещето е за тях БРИК /Браз., Русия, Индия, Китай/! Само през соца сме получавали нефт, газ руди и т.н. без пари от Съюза по полит. причини, сега и в Русия е пазарна икон. и ще си плащаме по пазарни цениза всичко което получаваме!

159

до 145

преди 12 години

Ей много си ***, че и и сляп. Явно не разбираш. Ако ББ слушаше Уорлик щеше да звучи като Костов и Малтинчо. Ако слушаше Москва щеше да звучи като Първанов.Човека лавира. Търси националния интерес. Но дали му се отдава е съвсем друг въпрос. В крайна сметка това, че има желание не е достатъчно. Трябва и акъл - а има дефицит на такъв.

158

Анонимен

преди 12 години

До всички, които плачат за Брежнев и славното минало на Руската армия-В Германия най-големият етнос след кюрдите са руските-немци, които имат интерес Русия да държи проевропейска политика. Ние сме в ЕС, и като потомци на слвани и смели хора, няма да правим *** номера. Като капитаните ще останем до края на борда на ЕС. Само плъховете бягат при първи признаци, че корабът потъва.

157

Важно!

преди 12 години

[въпрос]: Един от нас ще пътува за Русия, какво ще го посъветвате?[Сергей Брин (създателят на Гугъл, руснак)]: Да си вземе бодигард.[въпрос]: Сега Русия произвежда приблизително толкова нефт и газ, колкото целият Персийски залив. Какви са геополитическите последствия от това?[Сергей Брин]: Русия е Нигерия със сняг. Наистина ли искате банда криминални каубои [a bunch of criminal cowboys] да контролират световните енергийни доставки?

156

до 143

преди 12 години

Какво си си платил бе. Ти какво си платил? АЕЦ даже не сме си платили, а сега разни западняци ми искат баснословни такси пренос, че да ползвам това, което някой друг ни е подарил. Не бъдете дребнави, че да не ни представят сметката....

155

kangal

преди 12 години

da kurdistan sa vece v turskiat sayus makar ce nyakoi ot tyah se saprotivlyavat poveceto predpocitat modernata i dobra ikonomika na turcia haide bulgaristan i garcia cakame vi i vas,vapros na vreme e ,no ste vlezete v turskia sayuz

154

Инкогнито

преди 12 години

До 150: 22 години след 10 ноември България още изплаща дълговете на тоталитаризма. Сети се за това, преди да почнеш да дрънкаш глупости за великата ни икономика преди 1989 г. И за фалитите на НРБ също ;)

153

разумен

преди 12 години

защо ли си мисля,а и гледайки историята и бидейки горе долу запознат с функционирането на икономиката и държавното устройство,че с Русия и останалите споменати ще ни е по добре.Аз лично се чувствам по близък с тях,отколкото с германците или англичаните

152

Анонимен

преди 12 години

Аре беНекой чувал ли е за икономическо изгодно сътрудничество и ако е да ми каже сега с кои сме в такива едни отношения...И с Русия засега не сме в едни такива трябва да допълня...Ае некой да отговори.Изключваме инвестиците понеже тука има евтина работна ръка.Резултата ше е 0 *** аз да попитам

151

9

преди 12 години

На времето ходехме 2 пъти в годината на ваканция,безработни нямаше,турска партия и новини,здравеопазването и обучението бяха без пари,но нямахме право да казваме това което мислим.Сега имаме свобода на словото,само че никoй не ни чува.Истинската демокрация беше при комунизма,на запад управляват още бив6ите им царе,франмасони които си назначават президент да манипулира народа...Относно религията Маркс беше писал че за да народа живее живота си в момента,не трябва да се плаши с Господ и е прав...погледнете омразата между народите които всяват всеки ден световния елит.Народа живее под страх от полиция,правосъдие,религия т.н....Предпочитам славянския народ пред колонизаторския запад

150

mmm

преди 12 години

защо ходите срещу интереса си бе хорааа,айде тия дето плюят русия да си признаят доволни ли са от начина си на живот сега,като се поамериканчихмее,ама от демагози и лицемери

149

Анди

преди 12 години

100% съм за.. бях лятото там и стандарта на живот който водят е много по-добър от която и да е европейска държава. Уча в Англия и искам да си довърша срока и отивам в Москва да уча разликата е огромна в Русия е страхотно. Живял съм 6 години в Лос Анджелис и там не е като в Русия, те напредват с всяка изминала секунда и е въпрос на време да задминат САЩ икономически. + това ни уважават много повече от колкото запада, в Сащ като кажеш че си БГ викат Ботсвана? а в Русия ти викат Славянски брат!!!

148

Анонимен

преди 12 години

До 134Абе като искате САЩ и ЕС ей ви ги ходете там я се скревайте ве чалгари *** само Русия. Като не искаш в Европа,а искаш в Русия,отивай в Сибир и Урал да просперираш,може в Коми да сечеш дърва,ко праиш тука още в Европа.

147

до 127

преди 12 години

Приятелю, тази икономика ни храни вече 20 години. Толкова много е създадено, че още им за крадене, Колко фабрики имаше тогава и колко сега? Колко пътища бяха построени тогава и колко сега? Не казвам, че всичко беше прекрасно. Режимът на Живков имаше и доста неприятни страни, но че имаше производство няма как да го отречем. А и имаше и къде да го продаваме. А сега какво имаме? Само ни цицат отвсякъде.