69

до 63

преди 12 години

Тиквата е многопластова личност

68

до БОКО СПАСИТЕЛЯ

преди 12 години

Цял живот си искал да си Полицай! обаче *** не са те допуснали да бъдеш...Добре, че дойде царя да те направи Генерал и после главен секретар на МВР... , а ти сега и против него лошо говориш. ТИКВА НЕБЛАГОДАРНА !!!!Човек като те слуша внимателно излиза че всичките ти приказки са от ТОЯ СОРТ... ПОЛОВИНЧАТИ !!!!

67

Анонимен

преди 12 години

Компроматите на червената чума отново не свършиха работа, защото ГЕРБ се изправя открито лице в лице с тях. Червените са свикнали хората да се свиват и плашат пред заплахата от брутална саморазправа и репресии. Но когато имат за противник смела, честна и прозрачна партия като ГЕРБ, която е подкрепяна от мнозинството от народа, се вижда че схемите има са плоски и глупави и те неизбежно се провалят!

66

Вагинин и Курнелия

преди 12 години

Платените кутевистчета са получили по една @н***лн@ броеница бонус преди изборите, която сега не си вадят от задните отверстия и бълват тъпите си коментари в екстаз. Другаря Кутев им е обещал по една истинска секс-кукла ако Кунева в панталон и Дон Нуцо Касабов минат 10% на изборите.

65

До 63

преди 12 години

Ама верно си МОГО САМ ***, ши знаиш!

64

това е!

преди 12 години

Цветанов ли е ***? Та той държи цялото правителство заедно с Тиквата със флашки и компромати! Не могат с пръст да го пипнат. И той демонстрира силата си от време на време!

63

МОГО САМ ПРОЗД

преди 12 години

Каква е разликата между полицай, пожарникар, военен, жандармерист, бодигард, охранител, пазител, пазвантин, мутра, горила, силов застраховател и рекетьор, че нещо не мога да вдена ?

62

Анонимен

преди 12 години

Под абсолютно благосклонния поглед на спецслужбите и МВР то на шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, в морската столица се подготвя чудовищна измама за местния вот.Печелившите бюлетини в полза на кандидата на ГЕРБ във Варна Кирил Йорданов са отпечатани. Кръстчетата надлежно са зачеркнали и за удобни уж противници на кандидата на ГЕРБ. Дори и жребият кой кандидат с какъв номер ще е в надпреварата, не е спрял подготвяната фалшименто операция.Фалшификацията този път е подготвена прецизно и чувалите за подмяната на бюлетините, чакат реда си.Зловеща фалшификация се готви за местния вот в морската столица, включително и по схемата с подмяна на протоколите от секционните комисии. Схемата не е нова, нито уникална, но този път отсега заверата се изпипва издъно, за да се изкове менте победата.За осъществяването на фалшификацията на вота е подготвен и здрав финансов ресурс. Отсега е ясно, че нито ДАНС, нито МВР, нито прокуратурата ще си мръднат пръстта за да разкрият чудовищното отпечатване и попълване на печелившите бюлетини, готови за подмяна. ЗАСЕГА ВЪВ ВАРНА А СКОРО И ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ......................

61

Анонимен

преди 12 години

"когато човек участва на семинар и говори с часове, винаги може негови думи да бъдат сглобени и след това да бъдат използвани за скандал"....каза Боку Великий .... Къх къх къх къхАмчи закривай телевизиите понеже явно според тебе са нагласили видеоматеряла с цел да оцвъкат Цвъки че е казал таквози нещу....Некъф негов двойник е говорил там....Тъка е де....Ще си говорят простотии до Второ пришествие па ние ще им верваме понеже друго не можем....

60

Специано за 31

преди 12 години

Двама каубои-активисти на ГЕРБ яздели из прерията. В далечината се появили още трима каубои.Единият ГЕРБ-каубой казал:- Виждаш ли го онзи долен комунист?- Кой, те са трима?- Комунето на коня!- Ама те и тримата са на коне!- А *** с шапката, виждаш ли го?- Ама те и тримата са с шапки!- А *** с пушката, виждаш ли го?- Ама те и тримата са с пушки!ГЕРБ-каубоят се ядосал, извадил Уинчестера и бам, бам, свалил двамата!- Сега виждаш ли долното гадно ***?- Виждам го!- Този ако ми падне в ръчичките, веднага ще го гръмна това мръсно ***!

59

До 31

преди 12 години

*** акат *** за разлика от теб,а ти ги ядеш и минаваш на безотпадъчна технология!

58

Ало ....пожарникарче

преди 12 години

Ало ...ти с маркуча.....не карай полицаите да се срамуват ...май си паднал от някоя пожарникарска стълба по време на учебно занятие и от тогава май сам не знаеш кой си.....както за жалост и народа не те познаваше до преди време ...Та просто не се нареждай до ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ....там изглеждаш много много малък.....мъничък.....какъвто си и като човек....

57

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е следващия български президент.Защо са тези приказки не ми е ясно.Исках да гласувам за син кандидат,но се отказах.Румен Христов не е моя кандидат.Съжалявам.

56

wiktor

преди 12 години

Червена агония. Гарантирана от ГЕРБ!

55

Анонимен

преди 12 години

е то в днешно време какво значи да си полицай - подкупи, далавери...

54

ОХ ЦЕЦО, ЦЕЦО...КВИ МИ ГИ ***!!!ПРЕДИ *** *** НА ГЛАВАТА СЪС СРС-та...СЕГА МИ НАМАЗА ЛИЦЕТО ДРУГО...

53

1

преди 12 години

ти не си полицай а милиционер

52

Анонимен

преди 12 години

мале колко е *** тоя Цецо-апартамента.

51

Бате- тъп си като гъ

преди 12 години

Не говори за партизани - *** -просдтно се наври на майка си в ***

50

до 36

преди 12 години

"Комунистки ***! Как не разбирате огромното напрежение и опастност в който българските министри са принудени да работят, заради попълзновенията на мафията на СерГей и Гоце!!!"Всъщност не до 36, а до нормалните хора, пишещи коментари. Е, това са феновете, вижте 36. Ха ха