18

narodna prikazka

преди 13 години

tozi dqdo Nikolai mnogo to4no kaza i vsqka edna negova duma e vqrna oba4e nerazbiram samo edno....zawo si misli 4e Siderov neznae wo varwi? da ne bi da e mal4ugan ili prosto e lud ili umiwleno gi pravi edni.....koito mu vqrva da mu se nagazi po udobno.

17

нетовек

преди 13 години

Защо ли си мисля че не трябва да се ядосвам? нещата са прости по смисъл: Или си справедлив по убеждения и организираш нещата така, че да не се рушат правилните неща и за двете страни или си демагог търсещ личния келепир на базата на: разделяй и владей! Е, вторият тип са доказано в управляващите над народите и хората от много хилядолетия. А религиозните догми са част от тази манипхулация. Христос е толкова наш спасител, както и Алах, колкото на миналогодишното гьоргьовско агънце.

16

Педал

преди 13 години

Този *** що не отиде да си боцка дъто.....мазник!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Абе вампир , ти що се возиш в Мерцедес С класа бе а ? Превърнахте черквите в свърталище на сатаната и пошлостта. Накарахте нормалните Българи да се молят извън черквите - защото Господ е навсякаде !!! Сатана със сатана миризлив.

14

Х-шестица?

преди 13 години

Този "дядо Николай" онзи с мерцедесите и джиповете ли беше? И той се е разминал с Христос без да се познаят.

13

странник

преди 13 години

Отче Николай,смири алчността си!Смири гордостта си!!!Отче,преди да посочиш прашинката в чуждото око,махни сламката от своето!!!!Отче,не съди за да не бъдеш съден!!!!Слез от скъпото возило и тръгни бос като духовен водач!!!Смири се,отче Николай,не се занимавай с политика,защото църквата е отделена от държавата!И си спомни-един поп предаде Левски и остана в историята като символ на предателството!Когато един поп предава БЪЛГАРИЯ срещу земни блага-той не е друго,освен ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ!!!Смири се!

12

мунчо

преди 13 години

Поповете станаха *** по-големи и от политиците.А който не е *** е от ДС.

11

Култовият

преди 13 години

Образ нафарфори е каде по постен ибача ви дядо николай и наи малко нафарфории го гризе савестадокато този е ***

10

Анонимен

преди 13 години

turcite v turciq......

9

Анонимен

преди 13 години

Ники, минавало ли ти е през ума да направите дует с Волен? Страшно сте еднакви и като начин на мислене и като действие.

8

tulski

преди 13 години

Този човек не заслужава да бъде православен свещенник. В моменти на изпитание православната църква трябва да застане на страната на българите и християните, а не да подкрепя противника. Това е предателство.

7

Nafarfori

преди 13 години

Култовият

6

До дядо Николай

преди 13 години

Камбаните не излъчват религиозни послания, а микрофоните на арабски език ПРОКЛАМИРАТ, НАЛАГАТ, НАТРАПВАТ, че ислямския бог е велик, че един е аллах и мохамед е неговия пророк-което НЕ СА ДЛЪЖНИ да слушат християни! КОЕТО ОТРИЧА СВЕТАТА ТРОИЦА!

5

Анонимен

преди 13 години

500 години геноцид!!! За какво?!Да им слушам ходжите на всеки 3 часа???? Аман от скапани предатели. Либерали били, демократи били - прости тикви сте !!!

4

панта

преди 13 години

Отче да се молиш за всички без значение какви са е грях според мен? Тогава ще се молиш и за онези, дето крадат, изнасилват, убиват ни заради собственните си разбирания? Е, този ваш оптимизъм не го разбирам? Аз лично не харесвам нито гюрюлтията на ходжите, нито изстъпленията на някои ултранационалисти. Ако аз бях лидер щях да организирам правилно нещата без да се карат, ако трябав да опердаша и двете страни, че да се спрат? Но който е шеф, той да ръководи!

3

ВЪЪЪЪН

преди 13 години

ТОЗИ МРЪСЕН *** НИКОЛАЙ Е АГЕНТ НА ДС,*** НА ГОЦЕ,ВОЗЯТ ГО В СКЪПИ МЕРЦЕДЕСИ,И НОСИ 4АСОВНИЦИ ЗА ПО 18 ХИЛ.ДОЛАРА.

2

theRealness

преди 13 години

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ, ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ И СА ЗАТЪНАЛИ В ЗАЕМИ!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Този не ми прилича на дядо , най-вероятно не е дядо просто вие сте журналисти на ниво вестник ШОК.