86

Аз

преди 13 години

Луд, луд е Сидеров, това е целял с присъствието на него и неговите кученца там до джамията, но който е гледал прякото предаване по Канал 3, ще види, че именно мюсюлманите започнаха първи боя. Факт.

85

Ян III Собиески

преди 13 години

*** няма да завладеят Европа.Искате ли да ви кажа защо ?Напишете "Ян III Собиески" в уикипедия и ще разберете защо.Европа спа дълъг сън но се събуди,и колкото Меркел и други такива да се правят на либерални гласоподавателите се събудиха.От тук нататък тона все повече ще се втвърдява навсякъде.Преди 400 години са стигнали Виена но Европа се е обединила и ги е наритала към Босфора.Станало е и пак ще стане.

84

коко3коко

преди 13 години

ДС Ентъртаймент представя. *** в повече. Ролятя на глупаците - избирателите.За ролята на националиста - майор Сидеров. Ролята на турския подтисник - полковник Доган Дениро. В ролята на доброто ченге Боко -старшина-пожарникар. В ролята на лошото ченге - шефьор Цеко сифоня. Участват още, Серж деван -комунист транссексуалист. Както и Цецка голямата мечка, Фидоската в ролята на баба меца, Мони рулетката и много други.

83

Matrixman

преди 13 години

75 кви ножове, кви 5 лв. бе. И къде го видя ножа бе. В ръката ли му беше? или в болното ти подсъзнание. Ако преджоби човек в този момент всичките батакаджий който бяха там, сигурен съм че доста железария ще изпадне от тях, че да захранят доменните пещи на Кремиковци. Абе май започнаха да ви се привиждат неща който няма как да бъдат, само и само да си оправдаете вандалщината *** батакаджийска.

82

питащ

преди 13 години

Цветанов къде си? Насъскването към верска нетърпимост е тежко престъпление. Защо Сотир още не е без имунитет и в кауша? Или искате да видите дали може да стане като в Югославия?

81

mhm

преди 13 години

Мисля че в Конституцията на България пише : Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.И цитирайки този член искам да попитам Волен Сидеров не нарушава ли конституционните права!

80

помак

преди 13 години

Не коментирайте случката в грешна посока.Не може и не бива да се правят чалъми с молитви по улици и тротоарите на столицата на една държава.Ходжата може да вика от минарето до насиране,но не и високоговорители да стряскат минувачите.Когато настъпи скандал винаги играят две страни.С една ръка не можеш да ръкопляскаш.Така,че плюийте обективно.

79

!

преди 13 години

Този в обвиненията си е по- голословен и от Цветанов, четящ СРС- та с пафос- пфу! Откъде ги събрахме толкова *** и комплексари да ни управляват и излагат, поне по- умната ни част; другите им се кефят и ги копират- уф!

78

Анонимен

преди 13 години

Волене, отиди спешно на лекар и се лекувай. Къде беше последните две години и защо не си формулира исканията в парламента? Защо не сезира общината за колоните. Защо не информира коалиционните ти партньори. Фандъкова, подавай си оставката и ти. Имаш да осигуриш три неща на този град. Спокойствие, чистота и нормални такси и данъци. Не само, че не успя, но и го превърна в ад. Защо разреши на Волен този цирк. ГЕРБ, излезте от дупките и заявете политическата си позиция. Вие партия ли сте или мишки.

77

KOKO

преди 13 години

Само на колонизираните народи се налагат чужди партии и новини!България е колония е на турция и доганчо е командва,ама нали сте прости та не зацепвате

76

do 58

преди 13 години

Alo Selcho balkanski - znam, che si predstavitel na bednite i prostite v BG, no tova ne ti dava pravo da kazvash koi kude da bega. Az puk iskam selianit vun ot Sofia. Ajde da vidime sega - ama e kusno propili sa navsiakude. Kato piavici sa zalepiat i pochvat da smuchat. Znaesh li kolko hubav beshe grada edno vreme , kogato imashe grajdanstvo.

75

Анонимен

преди 13 години

САМО АТАКА! Нека Леля Цецка да каже Доганчо колко неизвинени има затова че не е присъствал на заседания на Парламента и защо му е дава право за пореден път на такива изказвания. Първият път беше, че той държал финансите на държавата, а сега Герб щял да спечели ако го направят президент - ЗАЩО ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ МЪЛЧАТ. КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА! ЗАЩО НЕ СА С НАРОДА! А ЧЕ НЯМА ДА ПОСЛЕДВАМЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЛИ - БИЛ БОЛЕН ЛИИИИИ!

74

Анонимен

преди 13 години

"Мсулманите се опитват да завладеят източно Европа, след това и западна... Примери за това са България, Германия и Холандия, след това и целия свят... дали ще стане не знам.. господ да ни е на помощ.. нека да прави повече земетресения в Турция"Те не се опитват, а го прават, и го правят много успешно. През 2050 година, а може и по рано мюсюлманите ще бъдат 50% в Европа и дори Геерт Вилдерс не може да спре този процес. Но го правят както трябва - не насилват никого и с нищо не нарушават законите! Защото са по интелигетни, и защото исляма е по висша религия от християнството, ако християнството изобщо е религия те са хиляди църкви и секти и варианти на Библията, то самите християни ще се избият едни други. На фона на тази картинка Атака са просто смешни абсолютни клоуни!

73

ринго

преди 13 години

турчинът на снимката от боя пред джамията наистина имаше нож и добре че не закла някой от атакистите .Това щеше да е раздела в най новата ни история.Въпроса е обаче защо се случва всичко това .Ясно е че турците не обичат България а просто живеят тук. Какво можем да направим ? Да ги избием да ги прогоним да ги лишим от право на религия ?Дори да се кълнят че обичат България никой не вярва ама и те не ни вярват че са приети и затова се капсулират и ожесточават.Е тогава ?Употребени СМЕ ЗАЕДНО....

72

Една българка

преди 13 години

Волен Сидеров да каже колко му плащат бургиите от ДПС, за да прави мискинлъци , с които да сплотява и мобилизира електората на Ахмед Доган. Няма ли кой да го спре този човек, докато не е направил някоя беля с тези простотии (((ама така е, като са оставили психиатричната помощ на самотек , ей такива като него си ходят по улиците и никой не ги прибира!!!

71

бургас

преди 13 години

ами кажи как искат българите ааааааааааааааа

70

Ingreadonca

преди 13 години

63 Не виждаш ли че това са един двама човека пишещи от много имена, но най-често от позицията на Анонимен, и се опитват да се пресъздават впечатлението че са мнозинство, и с това се цели да се убедят страничните читатели че са много, а иситната е че са единици защитниците на *** сидеров.

69

Анонимен

преди 13 години

етническите партии са незаконни.има текст в конституцията.

68

65

преди 13 години

Ти колко мюсулмани познаваш и минавал ли си някога Драгоман? Или си плямпаш колкото да не заспиш. Хубаво, че дебилчетата като тебе сте на санитарния минимум, та не представлявате заплаха. *** ***. Не щем ЕС, не щем НАТО, не щем мюсолмани, не щем САЩ. А кво щете? Ако тоя тъпир теоритично вземе властта какво? В Албания от времето на Енвер Ходжа ли ще ни превръща? Май наистина за влизане в парламента трябва да искат тъпия от психиатрията, че такива недоразумения като Сотир да ти няма

67

volen e bolen

преди 13 години

A tova, che Ataka ima poddrujnici pokazva kolko beden i prost e bulgarskiat narod - jaden za zralishta. Az ima priateli turci, i mjusulmani i se sramuvam ot tova, koetoi se sluchva v Absurdistan.