106

Анонимен

преди 13 години

Пак ще трябва да почват партизани да разчистват държавата ,друго не остана .Ако чакаме ББ и ЦЦ да свършат нещо най много с по още 6 апартамента и по 500 мил. да се наядът а и много бира да пием за здравето на Боко Докога ще ги търпим тези вонящи остатъци на ДС да ни управляват .Колко още от българите трябва да измрът от безхаберието на бившите *** и наглоста на техниоте наследници.

105

Анонимен

преди 13 години

Съдиите са независими лапачи!

104

До 80

преди 13 години

Може и в ТАТРА, при това, от онези дето са влекачи щот са 4-оски и са поне 30т с тежестите на гърба. Но минимума трябва да е КАМАЗ. Мдааа интересна гледка ще е брониран таралясник челно в КРАЗ., при това с пълене леген камъни. Много жалко за невнинните жертви, а тоя *** що е на свобода като е доказан криминален престъпник. Ако в къщи открият арсенал дали ще ме оставят да си живуркам или ще ме бутнат в панделата? Важното е, че има "показни" акции. Ние винаги сме били по показното!

103

Анонимен

преди 13 години

Боко е виновен!

102

ANTICHALGA

преди 13 години

Видяхте ли, че Бг е *** ДЪРЖАВА- НАГЛИТЕ престъпници СА СИ НА СВОБОДА, НЕДОСЕГАЕМИ И УБИВАЩИ НЕВИННИ ХОРА! Утре може и вас да ви размаже челно някой *** като този!!!

101

Анонимен

преди 13 години

Скоро време търпението на хората ще се изчерпа, задават се вече гласове за бунтове...през есента...тия мутри крадливи и това икономическо положение, не се търпи вече! До кога?! Арабите какво направиха, а ние?!

100

Анонимен

преди 13 години

Това ни е съдебната система: корумпирана, мошеническа, престъпна, но НЕЗАВИСИМА.

99

Анонимен

преди 13 години

Ако сега беше в затвора този ***,щяха да бъдат живи още двама души ,ама нали съдиите си построиха покрай тях по големи от техните къщи ,сега им сърбаме попарата..каквото и правителство да дойде ,тези престъпници няма да бъдат премахнати..нали от тях се изхранват политиците ..

98

Lord

преди 13 години

Бас ловя, че този изверг не е здравно осигурен! Сетете се кой ще плаща? Не стига, че е отнел два невинни живота и осакатил още толкова, ами сега и държавата (ние) ще го лекуваме. Голям парадокс, плащаме за да ни убиват!

97

Анонимен

преди 13 години

Да мре това псе Йоско.

96

пл(ь)Йоско

преди 13 години

Лекарите дано да не дадат всичко от себе си...ето един удобен случай да спечелят позагубеното ни доверие в подобен тип казуси, решавайки ги на място като един малък своеобразен съд ;)

95

JollyRoger

преди 13 години

Спрете да оправдавате този и онзи - нямал власт, друг го пуснал, съдебната системата таква. Ако бяха хора и искаха България да види слънце щяха да намерят начин. Щом мършите народа ги знае, няма как да не ги знае и правилтеството и ако бяха хора щяха в камерата да ги вкарат.

94

До 9

преди 13 години

Абе *** ТИКВО,обърни страницата!Друга тема се разисква!Мноооооооого сте ПРОСТИ това ТИКВИТЕ!

93

ot london

преди 13 години

dobre, 4e se mahnah . Kak jiveete o6te v taq durjava?

92

Василка

преди 13 години

***** ви мутренска! Бастисахте невинните хорица! Кучета!

91

Ф

преди 13 години

ПРИЗИВ КЪМ ЛЕКАРИТЕ - МОМЕНТАЛНО СПРЕТЕ БОРАБАТА ЗА ЖИВОТА МУ - ЕДНА ГАДИН АПО МАЛКО НА ТОЗИ СВЯТ АКО ПУКНЕ *** ДОЛЕН

90

Анонимен

преди 13 години

Да беше пукнал тоя, една мутра на Алексей по-малко...

89

Анонимен

преди 13 години

Публикувайте имената на ВИНОВНИТЕ от Апелативния съд !

88

do 78

преди 13 години

европеец батка развий гайката и си е.... и майката

87

Пич

преди 13 години

"На първа инстанция той получи присъда от две години, но Софийският апелативен съд го оправда"Хайде сега съдиите от "Софийският апелативен съд", да отидат да обяснят на майките на загиналите защо този човек е на свобода. Паралелно с това да се направи справка как се е променило имотното състояние на съдийския състав и на техните роднини за последните 5 години. И после да не забравите да кажете, че Бойко Борисов е виновен!