10

Елф

преди 13 години

Супер точен коментар!

9

Румбурак

преди 13 години

Сега слушайте какво ще ви кажа.Който е умен ще разбере от първия път без да повтарям, който не разбере ще тегли рано или късно. В България с направление никога не бива да отиваш на операция или важен преглед.Кадърните лекари в България не работят с направления-при тях се плаща.Когато си плащаш получаваш и необходимото и нужно внимание-все неща важни за да оцелееш по време и след операцията.Ако чакате на направления и здравни каси да се възползвате от здравните си осигуровки се стига до трагедии.

8

Елф

преди 13 години

Май че повече трябва да се слуша джипито

7

обикновен

преди 13 години

И сега като няма СРС-та дали най-накрая ще видим един лекар в затвора... ???

6

Верон

преди 13 години

Докато джипитата са некомпетентните-а тези дето папкат клинични пътеки са компетентните така ще е.Джипитата били прости.Я им хвърлете 10 лева да видите колко са в час.Ама ги устройва да си траят.Сигурно се превиват от смях зад гърба ни като ни виждат как отиваме на операции без нужда.

5

1

преди 13 години

Черният ти хумор в случая е повече от неуместен! Съболезнования на родителите на детето- дръжте се и бъдете твърди в правото си да търсите истината!

4

Един

преди 13 години

Голяма трагедия.Моите съболезнования на родителите,съчувствам им а всички ние тук. И пак лекар е виновен,кой ги допуска като не са подготвени да упражняват професията си.

3

До докторчето

преди 13 години

Ще дойде време да ти ремонтирам колата или да ти направя нещо да ядеш в близката кръчма ;)

2

anonimen

преди 13 години

Idiiotiiiii kak moje 4 godishno deteee .. smotani lekari , puk kato znaesh che si podkupil za diploma che si '' lekar'' ne operirai we tupak .. gorkoto detence na budni wecher , za roditelite weche koleda ne sushtestwuwa :(

1

докторче

преди 13 години

стават и такива грешки. И ние сме хора и ние грешим. Извиняваме се. Следващия моля да влиза!