78

консултанти

преди 13 години

Ахмед Доган - консултант.Цветан Цветанов - консултант.И двамата декларират доходи от консултантска дейност.Каква е разликата между двамата?Да отговорят партийните членове на ГЕРБ.

77

работещ

преди 13 години

"Раята е върховна в простотията си.. прави сметка на министър с няколко апартамента, а забрави милиардите източени от страната им..Без коментар."Да, мисленето не ти се отдава, та правилно се отказваш от коментар. Но, нека аз да покоментирам, че милиардите от страната ги източиха точно същите като Цветанов, с одобрението на умници като тебе, които се имат за господари, само защото са от червено потекло или са "пристанали" на червените" и получиха парченца от големия кокал или чакат да получат

76

До "другарите&q

преди 13 години

Само да обясня на невежите комунисти някой цифри:- един милиард лева е равен на 1000 купчинки от по 1 000 000 лв.- През 1989 година бе източен от техните другари държавният резерв от 10 милиарда- През следващите години от управлението на Луканов и Жан Виденов бяха изотчени чрез първа частна банка спестяванията на българите равни на 10 милиарда лева- Пак по тяхно време, заедно с другаря им "цар" българската икономика бе унищожена от което взеха още 10 милиараКой ще им търси отговорност?

75

Анонимен

преди 13 години

Престанете с това,кой колко крал преди.Нали тия не бяха като ония?!Или трябва да ги чакаме да достигнат кражбите на "ония" и тогава да ги бутаме?!Преоблякъл се Илия,погледнал се-пак н тия!До сега във всяка нормална държава Цв трябваше да си е подал оставката,а тук се намира даже и такива,които го защитават!Ще си стоим все в блатото,явно това заслужаваме.*** народ,радва се,че мутри го управляват!Те го крадат,той им ръкопляска!СРАМ!!!!!

74

Горски

преди 13 години

:))))))))))) Всичките в едно гърне пърдът:))) За 20 годи не го ли разбрахте това :))

73

Анонимен

преди 13 години

MOZHE DA E TOTO-MILIONER?AMI DA, BE....

72

Анонимен

преди 13 години

Така,така......а колко ли още има в банки в чужбина?

71

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ Е НА ВЕСТНИК "СЕГА" ,НЯМА ОФИЦИАЛНА ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО Д А ГО ПОТВЪРДИ ,АЛО МЕДИЙТЕ НЕ РАЗДУХВАЙТЕ ЛЪЖИ-Сметната палата обяви, че са правени проверки на декларациите му и не са открити нередности. Сега проверка прави и НАП.

70

Анонимен

преди 13 години

Проверка на всички политици и висши бюрократи и семействата им и съпоставка на имотно състояние. Половината имат вили в Швейцария, Испания и Италия, апартаменти и къщи в България, които въобще ама въобще не пасват с легалните им заплащания и хонорари. А тези неща не са скрити вече - само едно запитване и получават информацията от съответната страна.И тогава ще се види кой колко черен е. То, че няма нито един бял е ясно.

69

Гошо Тъпото

преди 13 години

Радвам се че не ме...забравяш;чакам да паднат....визите,за да дойда да сикупя Кадилака.

68

читател

преди 13 години

Сашо е Диков най-простия човек, когото познавам, на него ако му кажеш "добър ден", ще направи разследване от типа" :"защо добър ден""защо го казаха ТОЧНО на мен""Освен това по-правилно беше да се каже добро утро""определено тук има конспирация да се изпревари времето и де ме подведат за истинския час от деня !!Кой има интерес от тази конспирация за сега незнам"ТА ТОЗИ *** ровейки се в бельото на хората не може да различи БЯЛО от ЧЕРНО ! Какво очаква да научи от Алексей Петров за Цветано

67

работещ

преди 13 години

Ей, тапир, да ти имам цветето Цветаново! ("KATO ГЛЕДАМ ДРУГИТЕ КОЛКО СА КРАЛИ ,ЦВЕТАНОВ Е ЦВЕТЕ"). Това му крадене е само изнесеното от другите комунисти и то само за 2 години, само официално декларираното. И то - от едно момче, дето ББто вика, че носело папките на другите в МВР и което пак ББто го направи министър за парлама - демек най-некорумпираният, който гони корумпираните. Ти, колко искаш да открадне официално министърът на вътрешните работи, та да го признаеш за крадец?

66

малкия

преди 13 години

Първо ,тече все още проверка.Второ ,всички който са ревнали като магарета срещу ГЕРБ и Цветанов какво ще кажат за последните 20год. и МИЛИАРДИТЕ които откраднаха други хора през това време.

65

Анонимен

преди 13 години

тоя пак малко е краднал,ако си представим че 4 години са на власт,тоя милионер ше излезе

64

Боко

преди 13 години

Цецо, я спретни сега една акциийка "Деклараторите" и се самовкарай в затвора!

63

Анонимен

преди 13 години

Колкото и пишете безобразни простотии и глупости това правителство е единствения лъч надежда за нашата страна от 1944 година насам!

62

Пламен

преди 13 години

Цвъки,ще ми станеш президент АМА ДРУГ ПЪТ.Ще ме хванеш за долоподписания.Ти си бил същият крадец като останалите бе.Язък че толкова много хора ви повярвахме и гласувахме за вас.Във всяка една европейска държава при такъв скандал министъра би си подал оставка.Тук се обясняваме в любов на Цвъки и казваме колко е ценен за партията и че държим на него.Е дръжте си.Ама да не се окаже после че на изборите държите нещо друго.Сещате се какво нали.

61

РМ

преди 13 години

Когато този министър твърди че е чист като сълза, а същото време около личните му дела смърди на *** не ти е виновна раята! ГЕРБ нали уж са представители на "новия морал" в политиката, ама като видят далаверата не се различават съществено от Доган и обръчите му! А някой помни ли как се афишираше по време на предизборната кампания, че тя се финансира от кредити - получени от ББ и ЦЦ като са заложили за целта "единствените" си жилища? Пък кво се оказа - то не било едно, а едва седем жилища?

60

марко

преди 13 години

как откъде краднал е,сигорно има още незнайни далавери

59

ТВ

преди 13 години

Слушахте ли ДИмо Гяуров по Бтв?