260

питам ...

преди 13 години

На снимката .- плюе си на пръстите ли ???Отмята поредната бройка...

259

Атака

преди 13 години

Следващата която НЕ СТАВА, това е зам. министърката на образованието!На такива им личи и не знам как може да се назначават такива хора?Иначе другия път изберете АТАКА - избери българското!

258

SyS

преди 13 години

А съжаляваш ли, че я назначи ?... защото трябва ...

257

анонимен

преди 13 години

няма да съжаляваме ако се махнете и вие от герб.не ви избрахме да си пълните джобовете и да проваляте държавата.оставка

256

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"Не съжалявам, че махнах Борисова" - каза масажиста на ушичките на Тато и ученик на Мадридския Крадец...... като я среща на магистралата я хареса че била некомуникативна и ни я натресе да доопропасти здравната система.Ако Бойко продължава да си избира екипа по това кой е по-некомуникативен и по-темерут из кръстовищата в страната - скоро и на него ще му бият дузпата, както направихме с учителя му - Мадридския Крадец на предните избори....това с Царчето да му е за урок на червения мутрафон

255

предател

преди 13 години

Ще издам името на новия министър - казва се поредния *** на простака!

254

БСП

преди 13 години

Виж какво дали Борисова сама се е махнала или не това е без значение , факт е че държавата дори не тъпче на едно място а върви надолу ! Цялото правителство на ГЕРБ да си подаде оставката !!!

253

една мъжка жена !

преди 13 години

Това най те засегна:"Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там". Е, ама на Борисова може и номер да са и погодили, но тя не би се съгласила с теб...имаше/и си има/ мозък..........затова се махна...сама !

252

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е, че важни решения се вземат от човек с посредственивъзможности и огромна мания за величие. Който и да слага и маха, батакът ще става още по-голям.

251

Анонимен

преди 13 години

Бойко е най-кадърен, а всички други ги маха.

250

мария-анна

преди 13 години

Е, как ще съжаляваш, тя не беше скроена по твоите мерки...

249

церебрална

преди 13 години

Когато назначиха Анна - Мария за министър, двама високопоставени в докторските среди медици, в едно предаване заявиха, че не харесват думата реформа.Да се правело нещо си, но да не било реформа.Как ще я харесват, когато в седерастките времена си осигуриха безпроблемно източване от народните маси и от здравните каси.Или само държавно здравеопазване, или само частно.Иначе е каца без ***, без дъно, че и без капак.

248

БСП

преди 13 години

Тедке , ами тя нямаше какво друго да каже :))) Пък и каквото и каже Бат Бойко това казва :))) без негова команда или разрешение нищо не става !

247

tedka

преди 13 години

Евала на Борисова! Държа се мъжки и на пресконференцията каза "Аз поемам отговорност", никой друг от "големите" министри досега не се е държал така мъжки. Историята учи, че за всяка война поводът е съвсем различен от причините за започването й. Така че нейната оставка не е резултат от несъгласуване...по-скоро стана неудобна на много хора и всички тръгнаха срещу нея. Поне имаше амбиците да промени нещата, дори и да не е най-големия специалист. Сега... крепко здраве на всички ни да пожелая!!!

246

до 241

преди 13 години

Това че България е с имидж на най-корумпирана страна е измишльотина на ББ,погледни в Гърция колко откраднаха от еврофондовете пък заплатите им са в пъти по големи."ГЕРБ показа желание за промяна" единственото досега е това че просто замениха предишните корумпирани чиновници със свой такива.За политиците им няма какво да говорим ,много бързо се изучиха-справка погледни колко са лобиските закони.Основното с което ни занимават колко са виновни предишните и заради това те нищо не са свършили.

245

до 241

преди 13 години

И??? Имаш ли представа как живеят болшинството от хората? Това е срамно! Какви БСП, СДС, ГЕРБове и тем подобни. На кого му пука, щом вече една година нещата стават все по зле

244

Анонимен

преди 13 години

Докога? И защо наистина министър-председателят не си подаде оставката? То е ясно, че не се справя.

243

Анонимен

преди 13 години

А ние съжаляваме, че те избрахме Борисов...

242

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми <243>, в строителството на магистрали са въвлечени директно няколко хиляди души, но касае милиони.

241

.

преди 13 години

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името" хахахах,изби рибата Бойко този път. :) хахахах,Трайчо Трайков,като му казаха репортерите,че няма да правим проекта вика "Не мога да повярвам,че премиера го е казал това !" хахахх,иначе късмет им желая на ГЕРБ,но май ще свършат като НДСВ.Жалко,че и ДПС и БСП не свършиха като НДСВ-то но има време ........