236

ХХХХХ

преди 13 години

@main_creator Не само в Гърция, ами навсякъде взимат в пъти над нашите заплати от по 500 лева примерно. А глобата искат да е 1000? Е как ще стане? Демек да им дадеш и колата направо и си оправил сметките и са ти взели книжката и аре чао. КАТ рекетьори ..Абе някоя ТВ да ги разнищи далавераджийте... примерно в "Темата на Нова".

235

препатил

преди 13 години

ОТ КАТ искат да се завишат глобите,което автоматически ще вдигне и мизата на подкупите.И това означава че,вече няма да може да се минава със завидните 20лв. а ще трябва да се бръкнеме поне за 50лв.

234

ХХХХХ

преди 13 години

Абе хора, трябва да се напълни касата и джоба на КАТ с доброволно даване на рекет. Нарочно е направено от години това.Тези от КАТ не разбраха, че книжката не кара колата. Тато забрани със закон катаджийте да се крият зад храсчета след случката с убития полицай от кортежа на УБО в края на 70-те, а те продължават.Утре ще ни рекетират още 30 в центъра на София. Това което искат е абсурд. В Европа гърмят камерите дистанционно, тук ги пръскат с боя да не снимат и тормозят за щяло и нещяло шофьорите.

233

main_creator

преди 13 години

Само че дали си правят сметката че в гърция взимат трикратно по-високи заплати а тръгнали да радуват глобите като балон

232

Цв

преди 13 години

Не мога да разбера нещо: четох някъде, че искали да направят глобите за цяла Европа едни и същи; тука също пише, че глобите в "еди къде си" били тройно по големи.... Да де, то хубаво така, ама някой замисли ли се нашите заплати какъв размер са за разлика от тези във Франция (например) ?! Пак се опитват да направят нещо и пак ние ще обереме всичко.....

231

Iwan

преди 13 години

всичко хубаво :))), ама кога в Бг ще видим наказателно постановление, срещу община, кмет или подуржаща фирма, за това че пътищата не са в нужното състояние за безопасно предвижване и по този начин са предизвикали катастрофа ????

230

Анонимен

преди 13 години

В Европа било незнам си какво, ами дайте ни европейски заплати и тогава ще плащаме европейски глоби, тук като работя за 600 лв. на месец и като ми вземеш заплатата аз от какво ще живея познай дали ще платя пък, каквото ще да става!

229

до 233

преди 13 години

Прав си, но има една ВРАТИЧКА - чул ли си и видял си джип - хубав естествено, с як батко или руса девайка да са глобени реално от ченгетата??? Да си чул колко от посочените по-горе са глобени след заснемане с камера. Да си чул колко весели "абитуриенти", заснети висящи от колите да са глобени - аз не съм. Т.е. новите глоби отново ще са за простолюдието и отново ще ни питат - кво работиш и кво ше праим. Докаго не се въведе пълен контрол с камера, заснемаща колата, деня и часа - няма оправия.

228

ddt

преди 13 години

zatvor i na stroejite posle da stroiat AEC Belene, puk da vidime kato stroiat 10 godini dali shte piat posle

227

horus

преди 13 години

Значи като гледам някой коментари тук едно мога да кажа:На калпав и безотговорен шофьор все пътя и маркировката му пречи ! Карат с 120 в населено място, изпреварват без грам мозък на завой, не преминават на къси при разминаване и прочее, да не говорим за червеите които се качват пияни и после - пътищата лоши, маркировка няма, знаци няма - То като има знак за намаляване на скороста - някой пък го спазва !!! Я престанете вече с тия глупости. Караш съ 100 в населено или пиян - ЗАТВОР и това е !

226

се

преди 13 години

Вече няма пари в хазната .

225

Анонимен

преди 13 години

Не разбрах само каква е наградата в състезанието "Пътен полицай на 2010 годината" - най-много събрани подкупи или най-много събрани пари в държавната хазна ???Просто трябва оставка на цялото правителство, не само на някои министри с ментални проблеми.

224

ddt

преди 13 години

Emi kolkoto po visoki sa globite, avtomatichno skachat i podkupite mejdu dokumentite , to si e ravnosilno - nai niski zaplati v EU = nai niski globi v EU. Znachi neka da napravim neshto za zaplatitye purvo a ????????

223

flyyy

преди 13 години

Това няма да реши проблемите.Трябва да се изключи човешкият фактор на пътя.При 500лв глоба ,всеки ще каже я да дам 50лв и вс да е ок. А принципните и ,,честни,, катаджии срам за МВР ще си ги прибират е много ясно,че ще има и глобени но в повечето случай,отново ще се плаща под масата.За това като в ЕВРОПА с камери по пътищата стационарни и с катаджии но само за проверка на оборудването.И всичко ще е ок.Плащаш си за снимката и толкова ако не искаш,не можеш да правиш гражданска.Това е.

222

Анонимен

преди 13 години

Не се наядоха тези ***!!!(*** не е нецензурна дума!!!!!! Мнението да не се трие!!!)Не стига, че само ограбват народа и искат рушвети, слагат нови знаци на *** места, изнудват, крадат, бият... ами и още пари искат!!!***!!!

221

40

преди 13 години

некадърния администратор само измисля нови административни глупости , увеличава глоби , назначава и уволнява . вместо това да помисли за по добра организация на движението , за събираемостта на глобите и за правилно разходване на средствата . но ... но при пакъв министър председател , който не надрасна пожарникарставнето и все още се мисли за кмет , но на българия , който МЕЧТАЕ да е президент . ако стане , не ми се мисли какви гафове ще сътвори .

220

Анонимен

преди 13 години

"Глобите в България са ЕДНИ ОТ най-ниските в Европа"А заплатите са НАЙ-НИСКИТЕ в Европа!И пътищата са НАЙ-лошите, а КАТ са НАЙ-безмозъчните!

219

besen potrebitel

преди 13 години

"Глобите в България са едни от най-ниските в Европа." ami napravetigi troino po soleni togava da *** va6ta mama ! ami 4e zaplatite ni koito sa nai niski v Evropa azgi nira4am podobie za6toto v 21 vek nemoje 4ovek dajivee normalno sas takiva dohodi i da izkame da gonim standart a prokletiete izmekiari ot gore gledat samo kak dana cediat ida spekulirat sas nai razli4ni nespravedlivi zakon4eta 4e zada senamali proiz6estviata po patia 6te uveli4im globite troino a4e niamame pati6ta !

218

Анонимен

преди 13 години

Страхотен пост! Възхитен съм! Взимат пари за винетки, но пътища няма:) КАТ обаче не ги интересува дали има пътища, а и дори да си влезнал с 20 в дупка и от това е произтекло произшествие си с несъобразена скорост:) И в двата случая кой е потърпевшия, че не разбрах:))))))))))))))) Абе да попитав вие да не сте катаджия:))))))))))))

217

Анонимен

преди 13 години

Нещо трябва да се направи.. на челните места сме по загинали на пътя.. и не само пътищата са виновни...а и шофьорите.. без мозъци...