48

Бай Ганьо Европеец

преди 13 години

Прекарахме ги европейците! Нали ни подписаха еврочленството на България и Румъния! Сега след като са подписали нека си изпълнят задълженията по договора и да приемат ромите! Ние си затворихме АЕЦ и изпълняваме всички укази на Брюксел, нека и французите да изпълняват!Да са мислили когато са ни приемали! Сега вече е късно!

47

Панайот Волов

преди 13 години

И аз да живеех в такава хубава страна като Франция нямаше да искам тази *** *** да идва и да създава гнустните си катуни!

46

L.G.

преди 13 години

EVROKOMISIATA NAKAZA FRANCIA ZA NE ZNAM SI KAKVO.......... I SEGA KAKVO , STE GI VZEMAT LI OBRATNO ???? , NIKOGA . PROSTO SPAZIHA PROCEDURATA . GOLEMI ARTISTI V GOLEMIA TEATYR.

45

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на "еврокомисията" да си вземат по един *** само за десетина дена да си поживеят с тях. Тогава ще им стане ясно за какво става въпрос.

44

:)

преди 13 години

Абе по статистика Румъния има към 700 000 ***, България към 400 000. Площа на Люксенбург е идеална за това население. Да си ги гледка оная баронеса :)))))))))))

43

Анонимен

преди 13 години

то ще стане анадолски л**.нян съюз

42

Анонимен

преди 13 години

Как ли ще ги накажат ми е много любопитно?Франция,Германия не подлежат на никакви санкции от ЕС,защото на тях се крепи икономиката му.Ако те си тръгнат край.А който милее толкова за ромите да си ги вземе в тях

41

Lehr

преди 13 години

Какво сте се загрижили за Франция - бълха я ухапала. Вместо да ни дава акъл как да ги интегрираме, тя, като богата страна с много умно управление, можеше да си ги интегрира.И те избягаха от нашето голямо добруване. Ние, които сме още тук, няма какво да се грижим за проблемите на надменна Франция.А нима не помните Ньойския договор, наглостта на Клемансо и разпокъсана България след Първата световна война?Седнали да се грижат за "горката" Франция! Пфу!

40

11

преди 13 години

нормално,не може всички хора от ES da imat право на свободно движение а българи и румънци НЕ,при положение че внасяме вноски

39

Шум

преди 13 години

Саркози си прави реклама за пред франсетата, ЕК пък се правят на много стриктни. Резултата ще е... никакъв. *** ще се премести от Франция в Англия, Германия и Испания, а на негово място ще дойде друг ***. Сарко ще вдигне рейтинга, а ЕК нищо няма да направи. Много шум за нищо !

38

анонименс

преди 13 години

сега за духането..нее нужно да използваш всички думи от речника си, които едва ли са повече от 14 доколкото за правдата ще ги глобят 1 евро и това е а вие черните ще се насочите с чергите си към друга държава да разграбвате докато не си намерите майстора някой варвари и дотам..незнам дали можеш да четеш.. ама дано сричаш поне

37

Анонимен

преди 13 години

Ето сега е момента да се информира сичкото ***,че франсетата ги искат обратно,въобще всичките *** от Западна Европа ги искат при тях

36

Дедо Гаджа

преди 13 години

Тази кака ще духа супата! Сарко си е вързал гащите - пресрочил си 3 месеца престой, нямаш работа и жилище - айде "ГО ХОМ"!

35

Черен циганин

преди 13 години

Е доживяхме най после - правда . Да живее Европейската комисия. Е това е демокрация . На тези които са против решението мога да кажа само едно- ДА ГО Д У Х А Т Е.Още 500 години ще ви трябва за да се научите как да си търсите правата . 500 години . Ние ромите преди вас ще се научим бъдете сигурни

34

жиците и релсите

преди 13 години

Пука му на Саркози...отърва се от циганорите...свободно крадящите...Ний да му мислим....

33

Анонимен

преди 13 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ *** ДА ПОТЕГЛЯТ ЗА БЕЛГИЯ. ТО ТАМ БЕЛИТЕ СА ВЕЧЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ , И ИМА НАЙ - МНОГО ХЮМОВЕ В СВЕТА

32

KLINGON

преди 13 години

научи се да пишеш и тогава давай мнения...такива сте неграмотни всички анти-EU

31

Еврейският съюз

преди 13 години

се разпада. Шапки долу за великата Тачър, която предрече това още през 1991 г. Най-сетне ще си отдъхнем от поредния опит за образуване на империя

30

Анонимен

преди 13 години

angli4ani, francyzi i germanci domuknaha prez purvata svetovna voina vsqkakvi hora ot kude li ne ot koloniite im za da vouvat...sega da im berat grijite.

29

Даниел

преди 13 години

Ах минетчии нещастни искате пак да ни набутате ***, нема да стане