46

Анонимен

преди 13 години

бизнеса все няма пари за заплати,все карат коли за по 200 бонаобаче балъците посвършиха,харата захитряха и ходят да работят в чужбина

45

Анонимен

преди 13 години

nee vinoven dqnkov toi danebi da gi kopa tezi pari

44

bonev

преди 13 години

4e koi se e nadqval :((( ctctcttctc

43

Анонимен

преди 13 години

тая държава скоро няма да се оправипричината за кризата е точно ниския стандарт на животвсеки взима малко и харчи малко,резултата е свит пазар и рекордна емиграция

42

мами

преди 13 години

Седнал Г-н Кушлев да тъси 60000 лв на един селскостопански производител неможел да докаже от къде му са парите . Идете да търсите пари от тези които нищо не произвеждат и имат палати коли къщи в чужбина яхти дали те пред коимисията могат да си покажат приходите с които да купят тези имоти. Там всичко е законно защото има документи - рекет и комисионни. Намират такива хора да си измиват очите от бездействието си.

41

Анонимен

преди 13 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛАГАЦИЯ- АБЕ ,РЕШЕТЕ НЕЩО, ПА ПОСЛЕ ДРЪНКАЙТЕ И СИ ДРЪЖТЕ НА ДУМАТА.

40

Анонимен

преди 13 години

сам си питаш...сам си отговаряш.

39

мене

преди 13 години

В България бизнесмените наистина ревът при всеки удобен случай каква криза ги е ударила а в същото време дават щури пари за лигутии без въобще да им пука служителите им живи ли са умрели ли са/ така че казаното от предишния е 100% вярно

38

Малее

преди 13 години

Тя е достатъчно висока и изпреварва производителността!:)))))))))))Нали така казват работодателите и от МФ:)))))))))))))

37

до 31

преди 13 години

Ти си абсолютен лумпенпролетариат!Като беше 240 лв. да не би да не работеха сумата и хора за по-малко?И като вдигнат минималната на от 240 на 270 да не би автоматично да ти вдигнат заплатата? В кой договор е фиксирана заплата на работник като % спрямо минималната? Но виж, като ти вдигнат осигуровката спрямо 270 лв. ще си ги платиш от джоба.И никой работодател няма да се юрнр да те компенсира. Защото и тях ще натоварят.Ама кой да мисли!

36

дебил

преди 13 години

дянков,*** такова!я живей със 170 лева на месец инвалидна пенсия!жив ще умреш!!!!!!!!!!!!

35

минимална заплата 12

преди 13 години

Аз ако съм министър на икономиката в страна където минималната заплата е 120 евро досега да обмислям качествата си на икономист и на човек въобще. Ние сме по всичко най-най зле в целия европейски съюз и не само... *** е че тъпите министърчета гледат че данъците ни били с 10% по ниски но не и че заплатите ни са с 500% по ниски много избирателно гледат на действителността но и как да я видят през тъмните стъкла на лимузините.

34

,,Lari,,

преди 13 години

65 GODINI MIZERIJA.EBAXTE MAMATA NA NARODA I PRODALJAVATE.VSI4KI DO EDIN STE ZA URANOVITE MINI.

33

ASI

преди 13 години

EMIGRIRAI BE CHOVEK,NIAMA DA SAJALIAVAW,AZ SAM OT 15 G V CHYJBINA I NIKOGA NIAMA DA SAJALIAVAM,KATO GLEDAM DEREJETO NA XORATA V BG ,NAPRAVO DA MY SE PROPLACHE NA CHOVEK.

32

dnes

преди 13 години

Някои да очаквал нещо друго? Г-н Дянков, вие сте слуга на ДЯВОЛА. Нищожна твар

31

Анонимен

преди 13 години

Да идват турците и да се свършва вече.

30

Анонимен

преди 13 години

Минималната заплата не се вдига изкуствено, защото така наречените бизнесмени не са готови да дадат повечко на работниците си от пая.Всички са алчни за повече, само се оплакват, че е криза, а в същото време купуват коли за по 100 хил.лв вместо да вдигната заплатите на своите служители.Това не е капитализъм, а разбойничество!

29

Анонимен

преди 13 години

az emigrirax predi 10 godini ot glad i mizeria

28

ASI

преди 13 години

ZAWTO DA SE YVELICHAVAT,MALKO LI SA 120 EVRO,MAIKA VI M6R--VA ,BOKLYZI,MYTRI SKAPANI.NE VIE SRAM,,

27

МАМА ВИ МРЪСНА

преди 13 години

ДНЕС БГ, КОГА ЛИ ЩЕ ОТВОРЯ САЙТА И ЩЕ ПРОЧЕТА НОВИНАТА "ОТ ДНЕС ПАДАТ ЦЕНИТА НА ПАРНОТО С 50 %" ИЛИ "УВЕЛИЧАВАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НА 1000 ЛВ." И Т.Н., КОГА ЛИ....?МОЖЕ БИ КАТО ЕМИГРИРАМ