175

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Бориславова влиза в един парижки магазин за кожуси, палта и други.Харесва си един кожух и пита продавача колко струва.Той: 28 000 евро.Тя: Ще го купя.- Какво работи мъжът ви, за да си позволите това палто - запитва продавачът?Тя: Всъщност парите са от любовника ми.Той: Какво работи любовникът ви?Тя: Овчар е.Той: Че колко овце има?!!!Тя: 7 милиона .Той: Че как успява да ги храни, да ги дои?Тя: Те сами си намират храна, той само им говори и ги стриже и дои.

174

НАФАРФИРИЙ

преди 13 години

НЕ ЧОВЕК А МУТРА - НЕЕ ГЕРБЕР . НЕ ПО ПРАВИЛНО Е ДА СЕ НАРЕКАТ"ТИКВЕНОГЕРБЕРЧЕНИТЕТИКВЕНОВЧЕТАТА"НА Б.БОРИСОВ

173

kk

преди 13 години

Той казва,че е ГЕРБЕР!Правилно!Червенотиквеновче!!!

172

kk

преди 13 години

"Бойометърът" сигурно е бил развален още от създаването му!В противен случай би трябвало "стрелката" му да се върти като "луда" на "празни" обороти в обратна посока!!!!

171

Анонимен

преди 13 години

Нема ги нещо ***, сигурно повечето са червени бабички и са си легнали с кокошките.

170

Анонимен

преди 13 години

До 171."Връската" се пише със "з"!Останалото е вярно!

169

Светлана

преди 13 години

Едва ли ще сляза на нивото на Анонимен да обяснявам "ВРЪСКАТА СЪС СИБАНК - Ц.БОРИСОВА-Б.БОРИСОВ " - нито се пише връска, нито Цветелина е Борисова - когато човек работи /не плюе някой за собствените си неудачи/ не се интерисува кой с кого живее - с какви пари разполагат.Некадърни хора трудно ще натрупат богатство.Дори и да откраднеш ти трябва сиво вещество.А когато човек е некадърен и мързелив търси кусури на управляващите.Социализма свърши.Дори и Станишев да се върне своя джоб ще пълни не твоя

168

кольо дългия

преди 13 години

СЛЕД ЗИМАТА ШЕ ВИДИМ КОЛКО СМЕ ОСТАНАЛИ/ ПРОТЕСТИ И БУНТОВЕ НЯМА ДА ИМА / ЗАШОТО СМЕ *** *** НАРОД И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕМ/ ВАШ КОЛЬО ДЪЛГИЯ/ ВИКАТ МИ ТАКА ЗАЩОТО МИ Е МНОГО Д=============/ КО ДА ПРАВИШ НЕДЪК

167

ЦЕЦО

преди 13 години

ВЕЧНО ЩЕ СТОИ НА НУЛАТА ,,бойкометърът,,

166

До 169

преди 13 години

Абе ти наистина си *** -не социЯлист, а социАлист. Ей научи се да пишеш правилно, защото няма цяла вечер да се занимавам само с тебе.

165

Анонимен

преди 13 години

Ей приятелчета недейте много да знаете, че вземе да ядосате ББ и ще ви почне с пожарникарския си маркуч и тогава ще наистина ще оцените колко е било хубаво сега. Айде наздраве и умната.

164

Анонимен

преди 13 години

МЕЖДУ РЕЯЛНОТО И РЕАЛНОТО ИМА САМО ЕДНО ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ И ЕДВА ЛИ ТОВА Е ФАТАЛНО И НЕГРАМОТНОТО И НЕЩО ДА МИ ОБЯСНИШ ЗА АЛЧНОТО И ВРЪСКАТА СЪС СИБАНК - Ц.БОРИСОВА-Б.БОРИСОВ НО МЕЖДУ НЕКОМПЕТЕНТНОТО И НЕКАДЪРНОТО НЯМА РАЗЛИКА И ТОВА Е ТО Б.БОРИСОВ И ГЕРБ

163

понеделник

преди 13 години

Какви фантазии измисляте бе хора-какво не е ясно---Нищо не се изпълнява и това е Кво изследване,кви пет лева

162

НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ

преди 13 години

"АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ ИЛИ СОЦИЯЛИСТ И НИКОГА НЯМА И ДА БЪДАНА" - "ЩУРЦИТЕ", КИРИЛ МАРИЧКОВ И АЗ МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ НО ГЕРБ НЕ ЗА 60 ГОДИНИ А ГОДИНА И ПОЛОВИНА СЕ ВИДЯ , ЧЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ

161

Анонимен

преди 13 години

Край на енергийните проекти!Край на парното!Край на тока!Край на лекарствата!Край на болниците!Край на училищата!Край на живота!Да живее Бойко Борисов!

160

outsider

преди 13 години

Това, което е ставало преди полвин век е тема за историците. А сега сме тръгнали надолу не заради кризата, а поради некадърно управление. А идва и Боросовата зима. Тогава много хора ще се замислят.

159

Светлана

преди 13 години

до НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ: Хубаво е човек да е малко поне грамотен - РЕАЛИСТ драги не РЕЯЛИСТ .Аз съм работещ яовек и портмонето ми не е празно.Мечтая еротично но не с портрета на Бойко.Него просто го подкрепям като първия министър председател който се опитва да прави нещо в криза дошла от вън но задълбочена от алчността и арогантността на предшественика му.Има и министри за мъмрене но тези които работят истински за за уважение.Браво на Дянков - финансовия министър трябва да е най-стиснатия човек !

158

До 162

преди 13 години

Не червен, а рЕалист бе *** - пише се рЕалност, а не реЯлност. Малеее колко сте прости червенотиквенчовците, че чак дрънкате.

157

До 162

преди 13 години

ХА-ха-ха, абе ти да не би да искаш това да го прави, когато гледа снимката на гея-вашия червен вожд. Има и нормални хора, не всички са като вас да се възбуждат и да съвъкупяват със същия пол.

156

До 162

преди 13 години

Всички червени мишлета ако изпитват поне малко срам заради белите на червенолевите за всички тия почти 60 год. некадърно и крадливо управление трябва да си посипят главата с пепел и да замълчат поне за малко.