124

Има си начин

преди 13 години

Като гледам държавата ни... Освен някой "ненормален" да хване пушка и да почне да ги трепе тези.Друг начин не виждам.

123

Анонимен

преди 13 години

Само вижте каква лукава и мазна физиономия има този Еленски ! Много е възможно той да е офицера който навремето е вербувал Ахмед Доган, лошото е че и сега ДС изметта се защитава взаимно.

122

Анонимен

преди 13 години

123Точно така.Да се разстрелят всички служители на ДС,НСО,ДАНС,МОСАД,ЦРУ и т.н.Да бутнем Мавзолея,Партииният дом,Народното събрание,Царските Дворци,Унивеситета,Студентски град и изобщо ВСИЧКО.Да те е.ба в ***!

121

до 122

преди 13 години

Никакъв затвор! Да връща парите с лихвите! Не ни трябва още един хрантутник.

120

до ДС боклука - 121

преди 13 години

*** като оперативния работники офицера Еленски управляват вече 20 години държавата и затова сме на това положение! Бил се спуснал по пистата на частния бизнес - ами те и други оперативни работници от ДС построиха хотели по морето и изобщо заграбиха каквото имаше в държавата.

119

Антикомунист

преди 13 години

Не са 80 %.100 % са.Комунизма в БГ продължава.

118

възмутена

преди 13 години

Ами да беше писал романи, да видим дали щеше да стане известен и четен като Достоевски, който - сигурна съм, не е взел даже и половин милион за това.

117

Turcin

преди 13 години

Vsicki agenti i satrudnici na DS van ot politikata.Trybva da ima takiv zakon.... no kak da go priemat tozi zakon kato 80 procenta v parlamenta sa takiva /oficeri ot DS/????

116

"Идиот"

преди 13 години

Тези са нагли та знае ли се.Достоевски не е крадял пари от държавата си.Лежал е в затвора за неплатени сметки.Еми Д. като е като Достоевски (горкият комплексар с кого се сравнява), да полежи в затвора.Пък Достоевски и в каторга е лежал и то доста.

115

Анонимен

преди 13 години

115И какво лошо *** има в това че:"Бивш офицер от Държавна сигурност и КГБ защитава днес в съда .........",а?Ти да не искаш баба Гинка от село Гинци да го защитава?!Ахмак си ти ***,голям ахмак.Btw био-то на този Румен Еленски буди само РЕСПЕКТ.

114

Анонимен

преди 13 години

абсолютни глупости...разберете най-сетне, че соцзаконите вече не важат...при капитализма, няма нужда да си к.м.н., проф.др., доцент и т.п. за да консултираш фирма или създадеш някакъв проект...научете се вече де, не можахте да се оттърсите от тия соцправила и закони и това е...светът е пълен с хора доларови милионери, които нямат образование, и поне 85% от тях са консултанти за нещо си...

113

do 107

преди 13 години

mi vi6 nia nego za6titavame a niama koi drug da potkrepiame pak i mislia 4e tozi 4ovek op6testvoto go prenebregna s turski imena na4eloto na partia koiato e na malzinstvata v xristianska dar6ava tova koeto e postignal tova e mnogo i to nese postiga tuku taka .tazi partia dosta doprinese za ne6toto koeto se gradi v balgaria za6to se protivo postavia na dosta visoko novo v parlamenta .iavno vi6te rezultatite ve4e po4ti navan ot politikata taka 6te mo6at da si glasuvat ne kakvoto iskat akavoto mi

112

Анонимен

преди 13 години

"Докторите ни бягат в Судан за $ 5 000 У нас им режат заплатите до 600 лв.........Тя набира от 10 години медици за Судан и Кувейт. Най-много се търсят гинеколози, рентгенолози, физиотерапевти, ортопеди. Засиленият интерес на родните доктори за гурбет e отпреди месец и половина. Тогава в повечето болници започнаха да бавят заплатите."ОПРАВЯМЕ СЕ!

111

ВРЪТКА

преди 13 години

Тогава да покаже диплома за завършено икономическо образование - може да бъде и от ВИИ "КАРЛ МАРКС" дори, щом толкова знае. Да не се окаже накрая, че е получил хонорара, като продавач на сергия пред народното събрание? МАА МЮ ДЕЙБИШ!

110

aтомен физик

преди 13 години

На снимката омбашията Доган гледа едва ли не , че ние сме виновните- това е висша форма на наглост- страдалеца е той на злобните хора....жив да не е дано такъв крадец като него и костов...

109

Аз

преди 13 години

Бивш офицер от Държавна сигурност и КГБ защитава днес в съда друг сътрудник на тайните комунистически служби. Офицерът от Първо главно управление Румен Еленски е адвокат на шефа на ДПС Ахмед Доган по делото му за хонорара от 2 млн. лв. за хидроенергийни проекти. Сокола е бил сътрудничел на ДС под псевдонимите Сава, Сергей и "Ангелов".Румен Еленски е офицер от комунистическата служба до 1990 г. За израстването му в Държавна сигурност се застъпва друг виден офицер от контраразузнаването Красимир Райдовски, който е бивш шеф на пресцентъра на правителството на Жан Виденов. В предишното правителство сегашният адвокат на Ахмед Доган бе член на Централната избирателна комисия от квотата на БСП. Румен Еленски бе разконспириран като старши разузнавач към Първо главно управление. Според доклада на Комисията по досиетата е завършил и 5-месечно обучение в разузнавателната школа на КГБ в СССР през 1987 г. В неговото досие комисията не е намерила данни кога е снет от действащия оперативeн отчет.

108

Nabuco

преди 13 години

Достоевски е завършил медицина, но с какво право пише романи, заяви в подкрепа на тезата си адвокатът.""Според адвокат Еленски, ако се спазва методиката, за четирите проекта Доган би трябвало да вземе хонорар в размер на 950 млн. лв."Е няма по-самодоволни и по-нагли типове от наказателните адвокати. Когато работата е очевидна започват с безсмислените излияния, та човек да се чуди той ли е бавноразвиващ се или те са ***.

107

загубих си времето

преди 13 години

Пишете,пишете, а ние абдалите четем. Ядосах се и пиша. Защо търсим под хипопотама теле . Няма юридическа вина бе колеги,няма . Има огромна вина-морална,но какво от това.. Спрете коментарите защото падаме до ниво което не ми се коментира. А живота тече .......

106

опиянен

преди 13 години

Хайде бре,тоя Доган пак ще се измъкне.Нищо чудно следващия мандат да стане съветни на Бойко,тъй както вървят нещата и Борисов ще иска консултации от него как да запази електрорати си ,и как даги излъже още един път.По добре спрете делото ,иначе хонорарите на адвоката могат да станат 200 хиляди лева

105

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

108/ ПРОДЪЖЕНИЕКак да осъдиш Бойко за това, че някаква комисия даде винетките да ги продава жена му чрез СИ Банкя - търга го дадоха от комисията след като дисквалифицираха 1-вата най-ниска оферта на Лукойл България в полза на Цвекилинка. Единствено ние може да го осъдим по същия начин по който осъдихме учителя му - Мадридския Крадец като му покажем червен картон на изборите и на него, и го пратим и него в Банкя, Мадрид или къде то си ще да си пие отлежалото уиски платено с наши крадени пари.