30

RedMoon

преди 13 години

Значи вече се доказа връзката на Очите със стрелбата, така че едно отговорно лице като вътрешния министър спокойно може да излезе пред камерите и да го обяви. Има едно престъпление, което се нарича клевета. Има и едно друго престъпление, което се нарича изнасяне на информация, ама айде да не задълбаваме- виж колко е готин Бойко, виж какво сладко мишле е Цецко- не е човешко да ги обвиняваме, че вършат нехубави неща. На следващите избори- пак за тях (или ако се пръкне някой още по-сексапилен)!

29

do 28

преди 13 години

Ти Софиянец ли си ?Не не това е прекалено тъпо даже и за егоист шоп!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Остава и да спреш и да пишеш и ще направиш най добре.Нямаме нужда от твоят коментар тия обяснения ги давай на майка си.Мафия има навсякъде по света.

27

анонимен

преди 13 години

това е да имаш много пари,абе и в затвора да си грижат се като цар за тебе,а за простия българин кой ще се погрижи така,този дето ходи на работа за някаква жалка заплата и като се разболее ,няма кой да му обърне внимание,а тука тези лекари бдят над тях,надзиратели да не им са случи нещо лошо,егати то по -добре е да си престъпник отколкото честен човек

26

Анонимен

преди 13 години

mafiotska balgaria dobre 4e ne jiveq tam

25

бляк

преди 13 години

тоя на снимката е мазен джуревец, повечето от крими босовете са такива, кръстоски между българи и ***!

24

До 26

преди 13 години

По-скоро лекара подписал се под болничния му лист, трябва да си понесе отговорността - отнемане на лекарските му права и затвор! Проблема обаче не свършва до тук - кога ще бъде осъден някой директор на затвор?

23

ЛЕРМОНТ

преди 13 години

Предлагам лекарят на затвора, който е дал заключение, че тая *** се нуждае от лечение извън затвора да поведе стачните действия срещу правителството - лекарите са страшно корумпирано звено в нашето общество.Раздават болничини листове на поразия срещу мангази, разбира се.Лекарите вещи лица по делата пък, нанасят непоправими злини на правосъдната система със своите епекризи на престъпниците.

22

tutankhamon661

преди 13 години

А какво друго е "поръчал"? Свинска или телешка пържола?

21

долнопробна стрелба

преди 13 години

Толкова ли долно е паднал Цецо, та използва всяка долнопробна стрелба, за да се показва по кабеларките?

20

Анонимен

преди 13 години

Na4aalnika na zatvora v Belqne kara luksozen djip ot kakto O4ite e tam za6to na nikoi ne pravi vpe4atlenie tova ??? mojete da si predstavite za kakva korupciq stava duma O4ite be v 3-meseca otpusk za dobro povedenie i to to4no lqtoto !!!

19

Анонимен

преди 13 години

Тези мишки разиграват цялата държава....ние се надяваме на възмездие за Мургина,доган,Костов ,Царчето,братя Велчеви и много други които разграбиха държавата ни.....само с обещания и празни приказки до.....предсрочни избори

18

наивник

преди 13 години

Чакам съобщение по на колко години са осъдени началника на затвора, лекарите и съдиите които пускат "по болест" особенно опасни престъпници които след това се подвизават по барове и заведения. На по колко са осъдени началниците на РПУ в чиито райони те се подвизават без да е подаден сигнал, че мнимите болни са очевидно здрави. Бойко и Цветанов да помнят че за това ще ги питаме на изборите!!!

17

Анонимен

преди 13 години

В този случай да излезе министърката на правосъдието и да обясни,как така човек,който е осъден и би трябвало да е в затвора е пуснат от там и е на курорт.Кой е разпоредил това и защо.

16

омбре

преди 13 години

Общественоста научава пикантни клюки за мафията в романтичен стил.Няма наказания и затвор за тях щото държавата сие тяхна.Няма кой да се развърти из тази държава и да ги постави на колене.Въпреки оигромните разходи за издръжка на съд прокуратура полиция и въобще изпълнителна власт държавната машина работи на празни обороти.

15

гост

преди 13 години

Отново и отново за българския съд няма достатъчно доказателства! И стана много модерно всички ВИП затворници да страдат от 2-3 дискови хернии и други глупости, за да се нуждаят от лечение. Дори и Алексей Петров. Пускайте ги на свобода, дано се изтрепят взаимно, защото едва ли ще бъдат осъдени. Поне малко ще се поразредят.

14

ДО 15

преди 13 години

ДА НЕ СЕ КАЗВА БОРИСОВ ,ДА ОТ ГОДИНИ МУ ГЛЕДАМЕ МАЗНАТА МУТРА В МЕДИИТЕ.ОБИЧА ДА Е В СВЕТЛИНАТА МАФИОТЧЕТО.

13

Анонимен

преди 13 години

Почнаха с минусите на 15ти пост....тези платени гербери откъде се сетиха че става въпрос за господарят им ? ***.....по зле и от ***

12

Анонимен

преди 13 години

"А и те самите гледат да не са в светлината на медийните прожектори" :)))КАК да се съглася като един нарцис нон стоп е по медиите ???????

11

понеделник

преди 13 години

От ПИРОГОВ ЗАЩО НЕ СЪОБЩИХАДАЛИ Е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН И КОЙ МУ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО кОМЕНТАТОРИ ЗАЩО НЕ СКАЧАТ СРЕЩУ ТОВА,КАКТО СКАЧАТ ЕВЕНТУАЛНО СРЕЩУ РОМИ дЪРЖАВАТА ЗАЩО ПРЕДВИЖДА ЗАКОН ЗА ОСЪЖДАНЕ ПРИ ОБИДА НА СЛУЖЕБНО ЛИЦЕ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ПРЕДИЗВИКВАТ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ С П Р А В Е Д Л И В О С Т Т Р Я Б В А /АМА НЯМА/