12

Акъл море

преди 14 години

Европа никога не е била марионетка на Русия, но и досега е марионетка на САЩ.Точно това им е стратегията--да притискат Русия отвсякъде с помоща на марионетни режими, какъвто е и този в страната , в която живееш! Ти трябва да си най-заинтересован да няма напрежение по границите на Русия, защото най-голямата пушилка ще бъде на твойта глава. Ако празните и жадни за аванта кратуни като твойта бяха по-малко в БГ, нямаше да има напрежение с Русия и щяхме да имаме мир.

11

Чичо от село

преди 14 години

Пратиха Филип Димитров да помага на Саакашвили. Да му мислят руснаците... Свършено е с тях...

10

Игра с огъня

преди 14 години

И на мен да ми сложат бомба на вратата и да ми кажат, че не е предназначена за мен и аз не бих се хванал. Като толкоз искат щит да си го направат в атлантика !

9

Джон

преди 14 години

Я да вземат да се оправят САЩ и Русия. Да не шикалкавят повече, защото ще ядосат Бойко Борисов, и не знам какво ще стане...

8

диагноза

преди 14 години

Гони ги параноята...

7

САМ 3

преди 14 години

А нужно ли е Европа да е марионетка на Русия(СССР)!!!

6

Супер сила

преди 14 години

Треперят да не би да им треснат Тополите още в момента на излитане.....книжни лъвове!

5

Супер сила

преди 14 години

Русите пак ревът,нали са свръх супер сила и нали ракетите им преодоляват всяка ПРО е какво тогава!?....Нали американските технологий не стрували и били не ефективни какво сега искат тея русначета?

4

Анонимен

преди 14 години

до 2Точно защото светът все по малко се интересува от Русия и се все по-малко се съобразява с тях, те стават все по нервни и съответно по опасни за световния мир

3

Lacoste

преди 14 години

Ей смотльо, Анонимен... "Еш си мазния тутманик" тръгнал си акъли да даваш рано сутринта, много си наясно с геополитиката. Кога ти дупето станало черно, кога *** стана. Върви свърши нещо полезно другаде по добре, тук я вно, че не си много полезен, дори и на себе си!!!

2

Анонимен

преди 14 години

typi rusnaci stiga revahte mina vi vremeto na vas piite si odikolona spokoino na nikoi ne mu puka za vas

1

Гошо Тъпото

преди 14 години

Двама се.....карат,третия.....печели,а .....третия са извънземните,които тези дниме....известиха,че сега е удобни момент да ни....посетят;няма ПРО,няма койда ги......засече,пей сърце.За сега ги въздържам,защото съм.....землянин и съмги....предупредил,че тайното ни....оръжие е край Кривунделово;докато сеосетят че това са само.....тикви,дано Русия и....САЩ се разберат.