79

Анонимен

преди 14 години

От една седмица си дърпам от електронна и вече не мисля за другите Надявам се да мога да минавам и без електронна след време ..... или само от време на време за банкети ....Доят ни не защото цигарите или алкохола са някакво ниско качество , а за това че нямат бандероли и не влизат пари в държавата ...Аиде сега ми вземете акциз на електронната , която е разрешена в целия свят и дори може да се пуши на места за не пушачи - летища , гари и др.....

78

@

преди 14 години

Бат Ваньо,Къ го праийш т'ва?Нобелов лауреат ще те направим ако дадеш универсална рецепта :)

77

$

преди 14 години

Както дъртия *** Питич Гърга (в църна маца бел котак) отбеляза отпивайки от неговото производство Johny Walker:" - Мда.. нашето е по добро от оригинала" :)

76

бат Ваньо

преди 14 години

абе чули ли сте,че ракията щяла да поевтинее с два лева?Ако е вярно ще наблегна на алкохола и ще намаля цигарите,то без това вече кашлям,а ракийката е полезна казват столетниците,но само по чашка вечер,не повече.само стотина двеста грама с две цигари и хубава салатка.Намалете цигарите бе хора,аз това правя сега-максимум пет цигари на ден!

75

...

преди 14 години

Мда... опитах ги тези.. Почерпиха ме една цигара.. и разликата се усеща още на 1во дърпане.Ако и да ги продават с лев или колкото е там по ефтино - благодаря съм.По добре идете си купете насипен тютюн и си свивайте папироси "направи си сам" от колкото да се тровите с този ***... а ако можете да си го позволите.. оригинала е несъмнено по добър.Онези се познават най вече по надписа "For duty free sale only" на горната страна на капака май. Видите ли го - по дале4е.

74

pissed off

преди 14 години

До 78:абе не знам.....всичко се облага с данъци,апък тия пари къде отиват не знам,само знам че не отиват по предназначение

73

Анонимен

преди 14 години

Според мен е нужно да се плаща акциз и върху менте цигарите, менте алкохола, абе всичко трябва да има акцис !

72

Анонимен

преди 14 години

Ами защо е нужна тази статия, всеки който си е купувал от тези цигари може да усети, че са менте, а колко са отровни не е истина, лошото е, че се продават пред очите на полицията, а от там и от МФ само се пъчат колко контрабанда били хванали.На Кооперативния пазар в Люлин не можеш да се разминеш от *** с по 10 марки асортимент, разбира се и клиентела не липсва.

71

те тоя

преди 14 години

бат Цецо менажера все ги хваща и те все си стоят цигарите без бандерол

70

pissed off

преди 14 години

на теория може и да е така но практиката и статистиката друго показват:всеки знае,че цигарите са вредни(даже и тези които пушат по 2 кутии на ден) все пак голяма част от обществото е зависимо(дали си признават или не,това е друг въпрост)+това ако си решил да ги отажеш,но всички около теб пушат.......трудничко си е

69

риплей

преди 14 години

до 71 Истински са само данъците !!!

68

съветче

преди 14 години

Отказването на цигарите не е толкова трудно, никотиновият глад са просто импулси които се изпращат към мозъка за да ви подсещат, че сте пушач. Веднага след изпращането на сигнала към мозъка, и съответно нуждата да запалите, се постарайте да разсеята мисълта си към друга посока, примерно решете някоя задача на ум, или се обадете на приятел да си поговорите след 2 седмици ще ви е по лесно а след месец няма да пушите

67

Анонимен

преди 14 години

немога да разбера аз какво съм виновен, че ти си една дебела мързелива *** и само цената на хранителните продукти биха спряли свинската ти лакумия.за спорт нещо чувала ли си.

66

Цвети

преди 14 години

Е голям смях е тая статия. Хайде да видим дали някой ще се сети за нещо нефалшиво в Бг. Че аз май не успявам. :)

65

Контрабандист

преди 14 години

Има и друг вариант.Качваш се на колата и отиваш до Одрин или Къркларели,зависи от къде си.Пазаруваш хубав и евтин прах за пране,омекотител,козметика от марката "Арко,а зимата евтини домати и краставици.Купуваш си и тютюн и се връщаш.Далаверата ти е гарантирана.

64

pissed off

преди 14 години

Ти си овца,щом изпитваш нужда някой да ти забрани нещо,че чак тогава да го спреш.Но повечето пушачи са си упорити к*пел*та и по 20 лв да стане кутията пак ще си пушат-все пак от този наркотик най-трудно се отказват зависимите.

63

Анонимен

преди 14 години

Изводът- фалшификатите са вредни за вашето здраве- оригиналите полезни :D

62

ottttt

преди 14 години

falshivi nefalshivi vsi4ko e lainaaa

61

Анонимен

преди 14 години

ААА ама кой пуши още БГ цигари?Аз отдавна съм ги бойкотирал

60

Анонимен

преди 14 години

a *** по женския пазар никой ли не ги вижда?! полицаите само минават покрай тях без да ги пипнат