52

ники

преди 13 години

Страхотна новина....Ако искате да направите новина хванете Коко Динев на симфоничен концерт.Ама понеже това няма как да стане не занимавайте народа кой с кого се е..е.Сякаш от креватните изпълнения на един *** зависи бъдещето на държавата.

51

Пич

преди 13 години

А този анорексичен *** отзад какво е хванал тази пура все едно е дон Корлеоне ?! Еййй, вчера излезнаха от селата, днес вече са големи отворковци. Пура ще ми пуши ... ***, пура седи в ръцете на Чърчил , а този все едно е хванал гегата наобратно.

50

Анонимен

преди 13 години

Чалгата убива нашите деца. Толкова им принизява моралните й житейски ценности тази помия, че аз се плаша в какво се превръща подрастващото население.

49

Кастър Трой

преди 13 години

:) "СТРАШНА" НОВИНА !!! :) Неква МУТРЕСА пишеща се на ПОП ФОЛК ФУРИЯ вдигнала купон за рождения си ден :) че била прежалила и ЧИЙЗЪСА.... МАНЕКЕНА СЪС ТАТОСИТЕ ОТ СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛЕН ГРАНД ТЕРЕК :) ! Няма ли да пишете поименно кой са били и гостите и със кой нов се е "забила" мутресата Лиана :) ааа може и песните да ги напишете който е пускало ди джейчето там :) ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ КАКВО ОБЩО ИМАТ СЪС ИСТИНСКАТА МУЗИКА И ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ ТИЯ ДВАМАТА? МУТРЕСАТА И ЧИЙЗЪСА... :) СПОРЕД МЕН НИЩО :)

48

Анонимен

преди 13 години

Ванчо, от щракане на пръсти и въртене на гюбеци хептен си изтрещял. Погледни се- толкова хора тук, само ти защитаваш някаква пошлост като чалгата и изпълнителките й. Познай дали проблема не е у теб или у всичките останали?

47

МАКС

преди 13 години

Започвам да се притеснявам вече и за бат Милко Калайджиев - този "исполин" и мъдар "осеменител" К.Динев е навсякъде - хвала на тоз "юнак"

46

Анонимен

преди 13 години

Добре се е ориентирала. "Краставите магарета, през девет баира се надушват" - простачката *** парите (а и не само тях) на простаците.

45

ivan

преди 13 години

До 39 - От кога музиката те определя като човек?! по тази логика, всички, които слушат техно са наркомани, а тези, които слушат рап - бандити? Металистите - алкохолици? То бива тесногръдие... но ти си ***.До 42 - да ти отговоря нещо смислено... няма да го разбереш. Да те обиждам - под нивото ми е. Слушай си там, каквото ти харесва и не давай квалификации на хората.

44

Радо Маркетинга

преди 13 години

Ваньо верно думаш, че няма лоша реклама, ама ако ти направя релкама и те покажа по телевизора и кажа че си долен "***" и търсиш *** под мостовете, не вярвам да се кефиш после от многото посещения на Владко Кузов (ако си нормален) нали? Та в тоя ред на мисли, *** рекламата на Лиана тука, всеки 2 тука я третира като обикновенна ***, направо и скочи имиджа да знаеш :)

43

MURDOC

преди 13 години

Ауу ,каква "важна" "новина" някаква "пееща" метреса си сменила спонсора, извикайте БНТ ,БТВ ,CNN , EuroNews и която е друга наша или световна медия за да разнищим тая трагедия . Абе направо защо президента досега не е обявил национален траур ?

42

Деведжиев

преди 13 години

Дреме ми на коя фолк-***вра ще го завре Динев!А Благо се оказа същия *** като останалите 99,9% от останалите БГ ритнитопковци...

41

аз

преди 13 години

пич чалгата убива българия и ако искаш да се сещаш за родината си пускай валя балканска или някой СТОЙНОСТЕН изпълнител а не някви чалга ку...ви.ако с това се сещаш за българия разбирам защо си забегнал

40

KU4E

преди 13 години

Това е много важна новина. Тя ще ни даде и хляб и пари. Аман от глупости.

39

Анонимен

преди 13 години

тази фолк дива изглежда що-годе нормално, в сравнение с останалите проститюшън

38

From Swiss

преди 13 години

Браво, много е готина. Поп-фолк изпълнителките имат леко изчанчена визия, но в днешно време това явно е нормално за музикалния бизнес. Преди да се преселя в Швеицария не обича чалгата, но сега от време на време слушам ,напомня ми за Родината ;-) А и в интерес на истината тук младежта слуша още по гадна музика.

37

Анонимен

преди 13 години

Наистина ли за да напиша коментар ,трябва да прочета статията? За другото си прав, влизаме в статията иначе не можем да напишем коментар- много "умно" си го казал. И да, влизаме да си изкажем мнението за тези ***, които са споменати в заглавието. Айде сега си пусни на Галена или Азис някоя песничка и щракай с пръсти.

36

nue

преди 13 години

джиисъз, сега живота ми се промени коренно! проблем! една *** си го сложила с някъф!! и сега на къде? да ви имам и новините!

35

KU4E

преди 13 години

Много странно облекло си е сложила тая бабичка! Много е ползвана тая жена, та чак изхабена! Има вид все едно идва от някоя магистрала!

34

ivan

преди 13 години

както се очакваше, псевдо гражданите изпълзяха от дупките. Така, по ред:30 - заглавията са написани, но, за да пишеш коментар, четеш и статията, или влизаш поне в нея;32 - очевидно маркетинга си го чувал само като понятие. Няма лоша реклама, щом нещо се чете и има посещения, то е популярно. А дали отдолу ще псувате или хвалите, няма значение.33 - Моят коефициент със сигурнсот е по-висок от твоя. С псувните го доказваш. Пий си хапчетата и не се нерви тук.

33

Анонимен

преди 13 години

голема *** тая бе