69

мдаа

преди 13 години

едно е сигурно този *** ще бъде в затвора вече в затвора госпожица,но няма кой да го грее след като е оставил две деца сираци,без майка.

68

Анонимен

преди 13 години

Къдех е умника, който упорито твърдеше, че не може да е клошар? и че клошарите не са престъпници, а кротки си спят по пейките

67

някой

преди 13 години

държавата и съда няма да направят нищо, трябва ние сами да вземем правосъдието в ръцете си... крайно време е да се върне смъртната присъда, и такива *** да бъдат бесени и горени живи по площадите и това да става публично, че другите да не посмеят да вършат престъпления! сега държавата само поощрява такива извратени типове...

66

Анонимен

преди 13 години

ти изобщо имаш ли идея какви глупости говориш??Болен ли?...Не може обществото да отговаря за личните постъпки на определен индивид!Ай стига с тия социалистически лозунги моля...Що не вземеш да му купиш бозичка и да му идеш на свиждане в ареста а?..Нали болно горкото....Абе...друга песен ще запееш ако се случи на теб!/НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ/

65

ПАТРИОТ

преди 13 години

има едни *** там в затвора,които ще имат много идеи върху неговия ***,когато влезе в затвора,дори ще го по4ерпят по едно сок4е с приспивателно,и сутринта като се събуди, ще го боли много дупето му.

64

Анонимен

преди 13 години

Като си излежи присъдата и за това убийство и излезе дано имаме късмет да не му се изпречим на пътя......

63

Ханът

преди 13 години

По скоро е неграмотен зъл убиец.Не е трябвало въобще да го пускат.Аз бих го обгърнал с много внимание и нежност,но за съжаление няма да ми дадат такава възможност.

62

Анонимен

преди 13 години

Тогава по турско не е имало ток, бе брато.

61

12-45

преди 13 години

" ... Дори и през турско робство не са ни третирали така. А ние им плащаме тока! Турците поне сами са си плащали тока. .... ":) :) :)На чие енерго са го плащали? Може би на "Отоман ЧЕЗ & султан ЕОН & везир ЕВН" ЕООД?

60

Хуманист

преди 13 години

Не бързайте с обвиненията срещу човека, не забравяйте че всеки е невинен до доказване на противното! Дори и да го е извършил, мисля че вината е повече на обществото и държавата, отколкото лично негова! И не на последно място, човека може да е психично билен и да се нуждае от лечение. Само най-примитивните изверги могат да искат наказание за болен човек. Трябва да обграждаме болните със съчувствие и внимание, това е наш дълг като разумни същества!

59

Българин

преди 13 години

Ето докъде ни докара толерантността към *** и клошарите. Никога българския народ не е бил така жестоко ограбван и клан и изнасилван от ***! Дори и през турско робство не са ни третирали така. А ние им плащаме тока! Турците поне сами са си плащали тока. *** са виновни за всичко - колят, изнавилват, униват, грабят. И не си плащат тока!

58

Д

преди 13 години

Каквиса тези хора ,Ако може дасе каже чеса хора , как яде хляб стези ръце , животнити не правят така , най сурово наказание за този изверг, лекъ и пръст на жетата ,да почива в мир,

57

12-45

преди 13 години

Не, не ги пускат!Просто такава е процедурата. Полицейският началник има право да отдаде заповед за задържане със срок до 24 часа. През това време прокурорът може да постанови задържане до 72 часа, я в този срок съдът трябва да се произнесе за постоянната мярка за неотклонение!Ако не последва нещо след първото, по закон полицията е длъжна да го пусне!

56

Ханът

преди 13 години

Няма ли психолози в затвора ,за да преценят че тоя е обществено опасен и да не го пускат .За тоя *** отнемането на човешки живот е все едно да си запали цигара.Присъдите за убийство са престъпно ниски.

55

Анонимен

преди 13 години

Тази майчица да умре заклана в храстите като бездомно псе от ръката на ***-рецидивист.Нямам думи.Ако и този път си замълчим,не сме хора ,а плазмодии.Ако не бяха се вдигнали нашите прадеди срещу турците, сега още щяхме да сме роби.Да сложим наглата *** *** на мястото си .

54

the3nd

преди 13 години

"Мъжът е в ареста за 24 часа."Защо ? После ще го пускат ли ?

53

12-45

преди 13 години

"... от това което е постнал 12-45 става ясно , че ..."То същото става ясно от сайта на меверето /той не е секретен, всеки може да го отвори от компа си/, ама българския журналист не е читател! Бългаският журналист е писател!

52

Ковача

преди 13 години

Чакат ДНК експертизата :)

51

Ники

преди 13 години

Кажете каква е етническата пренадлежност на убиеца !!!!!!!!!!!

50

Hansens

преди 13 години

Днес.бг кажете дали убиеца е ***!!!??? Аз съм на 100 % убеден,че е точно такъв. Нека да се казва в такива случаи какъв по произход е изверга и ще видите ,че в 90 % извършителите на тези тежки и гнусни престъпления са ***.