96

Анонимен

преди 13 години

Вие сте и единствения в Света ,многократен шампион на една страна побеждаван с 8:0 и 7:1 !!!

95

Анонимен

преди 13 години

много си *** вземи прочети малко

94

THE TRUTH

преди 13 години

Ц(*КА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

93

Euroidiots

преди 13 години

"Euroidiots" is a popular, ironic name of the Bulgarian football club PFC Levski (Sofia). It first appeared in several European newspapers after the match between Antwerp and Levski (UEFA Cup 89/90, 1st round). In this match Levski were leading with 3:1 till the 89th minute and then Antwerp managed to score three goals in the next 5 minutes. The match finished 4:3 for Antwerp and they were through after the first leg 0:0 in Sofia.

92

:-)

преди 13 години

ЦСКА има повече успехи, отколкото всички отбори в А група взети заедно. Може би ви боли този факт, но не можете да го промените. Можете само да се опитвате да съчинявате още митове и легенди за укази, партии, играчи, да спамите по форумите като кибер *** без живот, но като порастнете може би (дано) ще разберете колко жалки сте били, как не сте променили нищо и как само сте се излагали. Общо-взето това сте феновете на Лефски - компЛефскари. :-)

91

Хвала Комплексарю

преди 13 години

Браво, изписа цял ферман, когато можеше да побереш всичко казано в едно изречение: "аз съм комплексар, мразя ЦСКА повече отколкото обичам своя отбор и съм върл привърженик на шизофреничните подуенски теории за указите на БКП и прочее". :-) Срам ме е че има *** като теб, и ако имах възможността такъв пердах щях да ти хвърля, сополив *** малък, че следващия път преди да отричаш успехите на един български клуб щеше да се замислиш поне 5 пъти преди да кажеш нещо.

90

Анонимен

преди 13 години

Големи футболисти ,*САМО СА МИНАВАЛИ* през ЦЕЦА заради повелята на Партията !Нямат нищо СЪЗДАДЕНО от школата си ! Само скандали!

89

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Да поиграх си с статистиката,и тя показва,че ЦСКА за последните 20-тина години има с около 40% повече изпълнени дузпи от всеки друг бг отбор(заедно с Спартак-Пловдив от б и в група)и единствено на ЦСКА са свирени 3 дузпи в един мач(срещу Ботев)и въпреки това ЦСКА губи с 1:3 ,да срам за България са червените *** вечно мрънкащи ,че друг им е виновен

88

Българин

преди 13 години

91 - само че ние не се гордеем със слабото представяне от миналата година. Докато вие се гордеете (дори и в постът на оня по-долу) с единственото си участие в групите на ШЛ, където, за разлика от нас миналата година, не можахте да вземете дори точка.Само феновете на крайно жалък отбор биха се гордели с 6 загуби от 6 мача.Фукнята ви с това позорно участие в някакви групички (докато ЦСКА има 2 полуфинала в същият турнир) вече казва толкова много, че не смятам повече да се занимавам с вас.

87

Българин

преди 13 години

И, 83 - Лефски има повече фенове единствено поради тревожното размножаване на нисшата *** раса. Неслучайно народът е казал, че не всеки лефскар е ***, на всеки *** е лефскар.Ако в тая държава властта вземе някой нов Хитлер, след година ще сте с по-малко фенове от Ботев Пловдив.86 - вие също купувате футболисти - и какво? Гонзалиню беше супер талант като го взехте от Пловдив, но го съсипахте и стигна само до Анадола. Само в ЦСКА талантите израстват.

86

Анонимен

преди 13 години

Миналата година видяхме "евробоеца" как се представи ...Тази ,май ще е по-зле???Там не свирят Пасти ,Еклери и Баклави!

85

Българин

преди 13 години

83 - ЦСКА също е играл винаги в А група. Лефски навремето се гордееше единствено с печеленето на комунистическата измишльотина - Купата на Съветската армия. ЦСКА има два полуфинала в турнирът за Купата на Европейските Шампиони и един за КНК. В сравнение с това участието в някакви групички е смешно постижение.ЦСКА има най-много титли в България, дал е на футболът ни най-големите му играчи. ЦСКА има пет победи над действащи еврошампиони като в тази класация отстъпва само на Реал Мадрид.

84

БГ ФЕН

преди 13 години

Време е за промяна ! Перуката вън !

83

хммм

преди 13 години

А Бербатчето,което сега боготворите беше изпратено с псувни и клетви от *** преди 10 години.Много ви е къса паметта нещастници.

82

Анонимен

преди 13 години

Защо ни занимавате още с тази перука бре?-Предложение!Да го изпратим (за наша сметка) на екскурзия в Северна Корея...братя Северно Корейци...разчитаме на Вас!

81

Българин

преди 13 години

77 - разбира се.Отборът, който даде на България Стоичков, Костадинов, Пенев, Бербатов, Мартин и Стилиян, е срам за България.Отборът, създал Гонзо ***, Кривия, Мечо, Топчо и Клечо и Гърбавото бижутерче - е гордост.Отборът бил 5 пъти действащи европейски шампиони е срам.Отборът, който краде евроквоти, за да върти кавали на Там(и тук)пере, БАТЭ, Жилина, Олимпия и Беверен - е гордост за България.Ок, съгласих се, хайде да не спорим повече.

80

обнадежден левскар

преди 13 години

80-дано да си прав!

79

Emo

преди 13 години

Чорбанин гърбав, вие няма ли да се научите да губите мъжки и с чест, а не като някои п...ки. И без това последните 20 години сте доста често ви се налага да губите. Все някой е корумпиран и е виновен че ви бият, а ЦСКА като вземе титлата всичко е честно и наред и никой друг отбор не надига такъв вой като вас. Големи сте прошляци... Българското първенство е коруптно и винаги е било и винаги ще бъде, ако някой си прави някакави илюзии си е негов проблем.

78

иво

преди 13 години

истината е че и червени и сини не стават за нищо.стига с тая *** омраза. нямаме футбол и това е.

77

иво

преди 13 години

Хайде не си пишете глупости и цинизми. На какво ниво е младейкия нацонален отбор или мъжкия и кой ви е виновен. Боби Михайлов ли ,че в първенството участвуват отбори , съставени главно от чужденци-буклуци. Това важи за всички отбори от А и Б футболни групи. Единственното, което трябва да направи БФС е да ограничи броят на чуждите играчи в мач за първенството, до двама състезатели, за да могат да играят и обиграват младите наши момчета.