19

Добре дошли у нас!

преди 13 години

И какво излиза? 1.България все още не е взела швейцарския диск с информацията за едни по-особени сметки. Защо? Май се досещаме! 2: Дискът го няма, но шефът на НАП знае, че става въпрос за 200 млн евро на бълг.граждани.Някои от тези милиони били законно придобити.А останалите? 3. /и най-комично/: едва сега, в Естония, този наш шеф "научил", че само у нас няма праг за плащане в брой! И че само у нас НАП няма достъп до банковите сметки. Ако не беше тъжно, щеше да е много, много смешно!

18

Дедесар

преди 13 години

Тогава отиди да живееш там, където плащаш данъци щото е доста унизително да живееш на аванта.

17

винаги ще е така

преди 13 години

Всичко ще си дойде на мястото... но някой от Вас няма да са живи......

16

Анонимен

преди 13 години

кво става с Мургина бе ?????

15

CD Player

преди 13 години

Ако държавата си събере вересиите няма да се налага вдигане на осигуровки, данъци, такси, акцизи, цени. Работата е там, че не е това целта. Винаги най- голямата финансова тежест пада върху обикновения човек, за да може богатите да стават още по- богати.

14

Смяяяях

преди 13 години

Какъв диск, хахах.... Това е най-новия метод за натиск над крадливците от страна на Големия Крадливец. Иначе имената си ги има още в бакалските тефтери на Андрей Карлович. Като няма хляб, зрелища бол

13

Бачкатор

преди 13 години

Ще ми хванете сметките ... ама в някой друг живот. От тази година, в тази територия на име българия от мен данъците пресъхнаха. Ще си плащам на която и за е друга държава данъци, но не и тук.Първо спрете да крадете, от /вече/ 70 000 мързеливи и алчни фуражки, оставете 10 000, съкратете чиновниците с 80% и тогава, след като много внимателно си помисля, може да и да започна да плащам тук. До тогава - без мен.

12

Анонимен

преди 13 години

това добре,ама в чия гора ще живееш ? ами ако е на сакскобурготски...или някой друг...питай първо колко ще ти е наема,може ли да го плащаш с труд-да му сечеш дърветата...нали скоро той се оплакваше,че вече сам ще трябва да ги сече...знаеш,че морето е на един,планината на друг...не знам къде си тръгнал ?

11

до N 2

преди 13 години

Не се радвай много на г-н Стефанов.Май драскащите тук са забравили чий заместник беше.Мислите ли че не топнал и той в меда.Щото хазната все празна.Поголовна сеч трябва ,а не хвалебствия за господина Стефанов.

10

Пора

преди 13 години

200 млн,ха,ха ,ха - това са само джобните на Меди Доганов

9

до лекия

преди 13 години

а за мене се оказа,че баба ми е тракторист ?!?

8

Анонимен

преди 13 години

Наслушахме се на приказки

7

лекия

преди 13 години

оказва се че най добре вече е да се живее в гората, екологично, свободно и спокойно, стягам багажа...

6

1234

преди 13 години

Ама за какво им е този диск , те знаят много добре знаят къде какво има , ама тези сметки са на техни си хора

5

Калин

преди 13 години

e намерил се някой да го попита за онзи диск, кр. стефанов взел, че и един отговор дал... като, че ли ги прикрива!нали престъпност борят!

4

Анонимен

преди 13 години

около 200 млн. евро на български граждани!!!това са откраднатите пари от народа при фалита на банките,това са пари от здравеопазването,от пътищтата и т.н.?!не може в държавата да няма икономика,производство,висока безработица,а същевремено да има толкоз милионери и милярдери-просто и ясно това са мръсни пари!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Германците как купиха такъв диск Ама нали трябва да си покажеш най ярката черта от балканския си примитивен манталитет - негативизъм за всичко

2

Браво

преди 13 години

Поздравления за г-н Стефанов!!!Така трябва да се работи!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

1

абе

преди 13 години

абе нали ако ни го дадат1 швейцария вече няма да е същата - вековни банкови традиции.Само дето КС се разхожда до там.