115

до 118

преди 13 години

Плюсовете ги натискат само турци и ***. Какво се учудваш?!Друг е въпоса ,че трябваше още на 15-ти коментар да го баннат тоя....даже не искам да го обиждам.

114

Анонимен

преди 13 години

Хуят ти да изсъхне задето си е...кадъна

113

Анонимен

преди 13 години

Човече,аз мърлих(обработвах) една кадъна някъде 3-4 месеца, бях на сухо-съжалявам. Да ти кажа са доста чистоплътни. Добре се поддържат. Говоря за тази кадъна живееща в град. На село не знам ,нямам впечатления. На този майка му може да е от някое село и да й е вмирисана...не че това е критерий за личната хигиена.)

112

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя нахален и неграмотен *** няма ли кой да го сложи на мястото му, бре момчета? Вече ми писна да му натискам минуси, не спря да с еподиграва с родината ни и с нас, че и се намират ***, които му натискат плюсчета. чия ръка се е осмелила да стори това? защо администраторите остават това така?

111

Българин

преди 13 години

ЕИ ГОВНЯР РЕЗАН ,ТВОЯТА МАИКА ГО ***,МИ ДА НЕ И СЕСТРАТИ ,КАТО СИ *** НА *** ПРОБЛЕМА СИ Е ТВОИ-доган ГО БИЛ СЛУШАЛ ,НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ ГЛЕДА НЕГОВИЯ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС,БЕ *** СПАРУЖЕН.

110

до 113

преди 13 години

Мазен резак, аз пиша от служебния компютър в хотела в който бачкам.Ти в коя психиатрия си, че да знам другите побъркани турци като теб, накъде да ги насовам. Нали има удобства понеже..компютри..нет...

109

Amenhotep

преди 13 години

Хахаха! Доган *** се интересувал от проблемите им ... пхахахаха! За т`ва ли живеете в съборетини и землянки и се чудите как да вържете двата края? За т`ва ли сте масово необразовани и мизерстващи? Колко от милионите дето Доган гивзе за "Цанвков Камък" отидоха в "миллета"? Колко от вас живеят в сараи подобни на догановите? Колко от вас са ходили на море през последните години и са се возили в яхтата на Доган?

108

Анонимен

преди 13 години

koi e v psiiqtriata be, giaurjenati deto e tam da *** na doktorite za niakoi lev 4e teb ta myrzi da sa opregne6 na rabota i zatfa kradete ot nas

107

до 110

преди 13 години

Откога в психиатриите ви дават на вас пациентите да ползвате компютри с нет връзка?

106

македонците от пирин

преди 13 години

Честит Празник Малка Богородица и Честит Празник на нашата Майка Република Македония послучай деня на Независимостта !!!

105

Анонимен

преди 13 години

va6ta le6 da ni qdat skoro belite 4ervei bugari ganiovci kradlivistiga ste vikali 4e DPS ni krade nni znaem ve4e koi i kak ni kradeDogan ni pokaza si4ko toi idva pri nas i se interesuva ot na6te problemi i ni pomga ne kat vas samo znaiti da vikate 4e sme riazani; riazani sme ama go lapat jenite vi

104

до 104

преди 13 години

За разлика от Доган, който е чистокръвен козел от анадолска коза и расов пръч отгледан в пасбищата от камънак в покрайнините на Анкара.

103

Анонимен

преди 13 години

ДПС политиците са едни обикновени измамници и предатели. те продължават 20 години да крадат и да трупат власт и богатства на гърба на отрудените тютюнджии. жалко е, че тези същите тютюнджии не могат да прогледнат и да видят за какво предателство и лъжа става дума.

102

8888

преди 13 години

ей туикс-туикс, я да мълчиш!!!!хапни си една вратна пържолка,поне да се кротнеш!!!Свинска пържолка!!!!

101

Amenhotep

преди 13 години

104Не обиждай живатните. От козата можеш да издоиш мляко.От прасето стават страхотни пържоли. А от тая гад нищо полезно не можеш да изкараш. То на тоя и леш-та белите червеи ще откажат да я ядат!

100

Amenhotep

преди 13 години

103Те за т`ва и БСП-то имаха такъв "висок" процент гласове по изборите, защото вече им вярват само железобетонните хардлайнери им останаха ... ама пенсионната реформа ги съкращава ежедневно.

99

Анонимен

преди 13 години

ХахаКаква странна примесица между козел и *** има на снимкатаБаща му трябва да е бил някой дърт мустакат ефенди - изедник, а майка му - абсолютна затлъстяла *** в шалвариИ този ми ти същински свинкс ще се явява по медии и в парламент да внася смут, искове и да съди държавата

98

Анонимен

преди 13 години

Парадоксалното е че повечето от тези хора, подкрепят БСП,а в същото време плюят ДПС, по същия начин,както и нас- противниците на БСП,ДПС.)))

97

Ива

преди 13 години

Поправка, исках да напиша Омраза

96

Габи

преди 13 години

Ефенди,в български форум се пише на български, можеш ли да пишеш и четеш на този език, или в Родопите и Лудогорието ви учат да разпъвате ченгелите и точките. И без това БГ след 50-на години ще стане ***,бягай в Турция, та белки тогава те направят каймакам на Сатовча или Златоград.И научи културен турски език,не плюй като на дядо си прасето,защото и в Турция такива просташ-ки изразяващи се хора не са на почит.Ти кой клас си завършил - краткият курс в медресето ли? Вай,вай!