118

Анонимен

преди 13 години

Ей, ***!!! Нещата започват да си идват по местата. Богатите ще стават все по-богати, бедните все по-богати. Гласувайте за когото си искате, това само ще се задълбочава. Колкото по-дълго стоят ГЕРБ, толкова повече ще зависите от тях. Защото бедните винаги зависят от богатите. След 10 години вече никой няма да се интересува от комунисти, БСП, НДСВ и пр. Всеки ще се интересува кой ще му даде стотинки за лебец. Да ви е честито.

117

БСП+ДПС=ДС

преди 13 години

БСП и ДПС са здраво прегърнати от години! Като не можете да пипнете Бойко с пръст решихте, че е по-добре да го принизите до себе си наричайки го "комунист" и "турчин"? това няма да ви спаси, край със БСП! 1 месец след президентските и местните избори такава пария няма да съществува! Плъховете ще се прегрупират в новата партия на Първан-оглу, но и тя е обречена на неуспех, защото всички знаят кой е ГОЦЕ!

116

Анонимен

преди 13 години

113Абе ***,какво общо има банка с винетки???Тези неща се продават по бензиностанциите а не в банката.Ама друго сие като "правилната" банка гушне комисионката.Знаеш как е!

115

Анонимен

преди 13 години

Това (за невинните) га го разбра боко,га ти отърваше,нали,що не заряза цеца,чийто тейко е бивш от ПГУ на ДС? Га запотъва кораба БКП,тогава взехте да скачате от палубата му,поганци неедни!

114

Любопитно

преди 13 години

Да си дойдем на думата - Доган направил Бойко премиерДата: 08-09-2010 08:50Лидерът на ДПС Ахмед Доган е направил Бойко Борисов премиер. Неговата реплика, че е инструментът във властта, който разпределя финансите довела до високата избирателна активност и помогнала на ГЕРБ да спечели парламентарните избори миналата година. Това изненадващо признание направи в ефира на Нова телевизия Догановият депутат Камен Костадинов. Съмненията за тайни договорки между ДПС и Борисов за пръв път получават официално потвърждение. След това Костадинов обясни, че е част от политическата игра, а това дали е морално или не е друг въпрос. Депутатът заяви, че някои маргинални политици искали да скарат двамата сериозни играчи в българската политика с делото срещу Доган за консултантския му хонорар от близо 2 млн. лв. за хидроенергийни проекти.Костадинов обвини лидера на ДСБ Иван Костов и шефа на Комисията Антимафия в парламента Димо Гяуров, че стоят зад политическата разправа с лидера му.За наличието на договорки между Доган и ГЕРБ се заговори месец след парламентарните избори миналата година. Според политици от БСП и ДПС, Доган е получил гаранции от министър-председателя, че обръчът от фирми около партията му няма да бъде преследван и че ще продължи да се ползва с привилегии в търговете на министерствата. Борисов обещал да не пипа държавните пари в размер на 420 млн. в банката ДПС; да се прекрати разследването около фирмите, построили сараите в Бояна, за мистериозната смърт на Ахмед Емин и далаверите на основния спонсор на Доган - бившия вицепрезидент на Мултигруп Николай Вълканов.Гаранции за политическо и съдебно спокойствие са получили и бившите министри Джевдет Чакъров и Емел Етем, като за злоупотребите им в екологията и бедствията правителството дори не споменава. Срещу това, на лидера на ГЕРБ са гарантирани минимум 500 000 гласа на президентските избори догодина, както и подкрепа от медиите на движението, твърдят още политици, обясняващи странната дружба между ДПС и управляващата партия. Примиерът отрече слуховете и ги определи като политически интриги.Но, кой знае? Има си крушката опашчица, нали?

113

НОМСТРАДАМУС

преди 13 години

АКО СЕРГЕЙ И КО БЯХА ПРОДЪЛЖИЛИ ДА "УПРАВЯВАТ" МАЛКАТА НИ РЕПУБЛИКА ОЩЕ МАНДАТ-ДВА, ТО ТЯ СЪС СИГУРНОСТ НЯМАШЕ ВЕЧЕ ДА ФИГУРИРА НА СВЕТОВНАТА КАРТА КАТО ДЪРЖАВА

112

Ома до Опа

преди 13 години

Оооо, такова нещо не съм видяла!!!

111

цо 108

преди 13 години

Винетки щеше да има и без СИ-Банк мила!!! Тогава щеше да плачкаш, че са в банката "Х"И да нямаше винетки изобщо, такива като теб пак ще намерят за какво да плачкат:)))

110

Опа

преди 13 години

Бабче, а видя ли заменките и бетона по морето? А видя ли закона за амнистията, Поправката "Ванко-1", помилвания Цветелин Кънчев, видя ли спрените еврофондове, видя ли Румен Петков на обяд с братя Галеви? Видя ли Гоце на лов за архари? Видя ли писмото на Вальо Топлото до Р.Овч? Сложи си очилата, бабенце... че да не си гледаш внуците как мият чинии в западна европа! Или Бойко ги изгони там в последните 20 години?

109

Анонимен

преди 13 години

ДА да изключително вярно е това за ,, езика на омразата,, та тоя език е присъщ и на БАТАКА и те са си исие в Парламента и пият вода от едно и също място --викат му ,,омразното кладенче,,

108

Анонимен

преди 13 години

В момента, Боко, се води дебат за ТВОИТЕ грешки. За грешките на всички предишни ТИ ни обеща, че ще се дебатира в съда. Ние знаем, че това беше кьорфишек, но все пак мястото на дебат за предишните е В СЪДА, а не в медиите ВМЕСТО твоите и на ГЕРБ действия. Разбира се, ако искаш, говори за всички, но СЛЕД като отговориш на въпросите за собствените си неуспехи и ялова политика.

107

Анонимен

преди 13 години

Няма кой друг да ни отърве от комунистите и наглеците в момента?И като спасители виждаш отказалият да напусне БКП и заради това напускащ работата си Боко и "толерантният" луфтханзейски Сидеров.Ха-хааааа!

106

до 103 - Ома

преди 13 години

И ние видяхме на третият месец винетките за СИБанк.Колко акции има Премиерът в СИБанк?Или ги е продал преди няколко години?

105

Хахахахаха!!!

преди 13 години

ХАХАХАХАХА!!!!Червените кхмери пак изпълзяха от дупките!!!Като чета, направо пълните гащите от яд!!!Искате ли памперси?Айде в дупките!!!!ХАХАХАХАХАХА!!!!

104

НеАнонимен

преди 13 години

БСП е ДПС в братска прегръдка завинаги! Съргей и Догана на калъп - както винаги е било! Червения полумесец и червената звезда най-сетне се сляха в едно и се показаха пред света.... Заедно в управлението, заедно в опозицията, заедно срещу България!

103

Анонимен

преди 13 години

Понеже много обичате думата комунист,ако може да попитам --- явно мразите комунистите, ами проведете една ЛУСТРАЦИЯ ,гарантирам ви че ще увехнете като опишкани мушката ,да ви видя тогава на кой ще лепите тези етикети ,ами май ще останете и без ръководство ,така че недейте много да лаете .

102

Анонимен

преди 13 години

Ние демократите не делим хората на бивши такива и онакива. Единственото ни мерило е кой работи ЗА България и кой ПРОТИВ нея

101

Бойко

преди 13 години

Бях от ваЩе бе, Дядо, ама като ви видях що невинен народ изклахте, що нещо окрадохте и как съсипахте България и полвин Европа, ме досрамя и не искам повече да съм от ваЩе

100

breg

преди 13 години

BRAVO g-n BORISOV VSI4KO TRQBVA DA SI DOIDE NA MQSTOTO 4E DA TRAGNAT RABOTITE A KOLKOTO DO VOTA TIQ DVE PARTIIKI dps -bsp TRQBVA DA BADAT ZALI4ENI OT BALGARSKIQ POLITI4ESKI JIVOT

99

Д1

преди 13 години

ГЕРБ води лява политика, а БСП дясна !