166

Анонимен

преди 13 години

Към всички гербери в форума,-ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИЙ. Вие като искахте Бойко да ви управлява,за вас той министър председател лие или умнитутка от околовръстното,която всеки тираджия може да испарзаля. Докога на гербаджийте все някой ще им пречи,до сега не сте обвинили само Бен Ладен,и много ви моля не правете тази грешка никога. Че вашият Борисов като е такъв ***,утре ще му заведе някой шеф на терористите и този ще ни шътне за някой и друг милион. Айде стига толкова с майтапите. Как си представяте уважаеми форумци,смъртния враг на Боко ,му води непознати бизнесмени,и той ги среща с хляб и сол,без да ги разучи,,аааааре бе,сефте в Москва''. Всичко е наред,и арабите,и посредниците,всичко сие на тамън,само че Боко е лаком и не ще да дели с никой,за тва се е опитал извън оговорките,да пребара каймака,-ама и другите акули си знаят човека,и ядец заковаха го като деветосептемврийски плакат.

165

Анонимен

преди 13 години

Тая работа е толкова глупава, нелепа и отчаяна, че на човек му иде да се разплаче. Бих искал да кажа че тази история е смешна но не е! Напротив много е страшна. Ако някой си мисли че сериозни инвеститори някога ще дойдат в България много се лъже. Така е като аматьори и овчари управляват БЪлгария последните 60 години.

164

Анонимен

преди 13 години

Ми тои Бабаит Бабаитов щял да строи и магистрала до небето след като 4ул пар4ето на Цепелините испълнено от Азис.

163

Милиционера

преди 13 години

Чорапчето май взе да се разплита. Който поназнайва английски и се порови малко в Интернет, може и да стигне до определени заключения. Явно прехвалената фирма EABG има репутация на боравеща със съмнителен капитал, на *** език пере пари. А в по-нормалните държави финансите на всички инвеститори се гледат под лупа и "шейховете" са решили да направят едно химическо чистене в Бг. На нашите това им е ясно и нямат нищо против, обаче си искат комисионна. Не са се разбрали за %-те, затова е циркът.

162

Handel

преди 13 години

О боже... предният измамник. Световно първенство по шах в село Петърч. *** не свършиха ли в тази България? Ако някой случайно не знае състезание от Формула 1 носи около 500 млн долара приходи на страната домакин и неизвестно колко стотин милиона на самата Формула. По тази причина конкуренцията е ОГРОМНА. От друга страна само за да чуят за някоя страна потенциален кандидат трябва да има инфраструктура, транспорт, настаняване и прехрана на няколкостотин посетители. Тоя е поредния мошеник...

161

Анонимен

преди 13 години

Това е като казанската афера на Батков, но многократно по сериозна и скандална като мащаби.

160

Анонимен

преди 13 години

Ами това си е всеизвестно, че Запалката и Цв.Цв. са си авери.... Самата Дончева го разправя, че видите ли Запалката е оставен на мира и никой не го резследва.... нищо ново казваш....

159

Анонимен

преди 13 години

И малките деца разбраха в последните дни, че настоящата власт в лицето на Б.Б. и Тр.Тр. тръгна в комбина със Запалката да строи писта за Формула 1, или поне да вдига публична пушилка, че ще строи писта. Нашите форумци обаче пускат остро критични коментари по адрес на Пикаещия във фонтани, както и оценяват много положително всеки такъв постинг, и в същото време полагат демаркационна линия между Запалката, от една страна, и Б.Б.и правителството, от друга, т.е. според драгите форумци Пикаещия във фонтани се явява някакъв политически опонент на Б.Б., или най-малкото се опитва да накисне правителството с фалшив проект за писта за Ф1, като с тоя ход БСП излиза едни гърди пред ГЕРБ в чутовната им политическа битка на българския политически небосклон. Инфантилщината, наивността и незрялостта в мисленето са в основата на жалкия живот, който се води в България.

158

Анонимен

преди 13 години

Ей така, случайно някой журналист сети ли се да попита защо английският на тоя Ануар Бадван е на ниво 2-ри клас? И с тази езикова култура да се надува и да се прави на бизнесмен... кой го знае каква изпандала секретарка е и са го довели тук да прави панаир на медиите?!

157

sweden

преди 13 години

BG nikoga nyama da se opravi nikoga i horatra si6too takif gladen narod nikade nyama sigornoo

156

Анонимен

преди 13 години

Сега покрай историята с пистата ще опитат по всевъзможни начини да замажат дипломатическият скандал, включително и като намерят финансиране за нещо от тези араби... без значение за какво. Но някак си не е оправдано да си министър или министър председател и да не знаеш с кой и за какво се срещаш, какви ангажименти можеш да поемеш към него и в крайна сметка за кого е чак толкова важен този проект, та да си губиш времето вместо да работиш по по-належащи въпроси? Просто вече стана очевадно липсата на икономическа, предприемаческа и дипломатическа култура в настоящите управляващи. А това е от критично висока важност ако искаш да работиш с чужденци и да развиваш държава. От тук нататък кой ще вземе на сериозно България? Никой. Махайте се некадърници, вашето място е на село, поне с прасетата сте с един манталитет.

155

Анонимен

преди 13 години

Резила става все по-голям с всяка изминала минута!

154

Анонимен

преди 13 години

Кашата продължава. Ако тези араби са сериозна фирма, би трябвало да бягат по далеч от България, но явно и те са някакви "играчи". И те ще се опитат да ловят риба в кална вода. А нашите мутрогени/и/ продължават с неадекватните си изявления. Изобщо циркът отново е тук.

153

Анонимен

преди 13 години

С писти за Ф 1 ли или с барбекюта на Доган? Избрахме ви да вкарате някой в пандиза ***, а не да ни разправяте басни какво ЩЕ в 2020 година. Или влизайте в час или ще го духате на изборите.

152

Брабам

преди 13 години

Румбича Петков е змей !

151

Анонимен

преди 13 години

Ами именно мутрите на Бойко изкпиха земите около Доброславци, при това още докато беше кмет и почти на безценица. Също както направиха преди 5 години преди да започне разширението на Южната дъга на Околовръстното. Сега по същия начин чакат да напълнят гушки от напомпването на цената на земята около Доброславци. Ама като гледам май тоя път ще го издух*т.

150

Анонимен

преди 13 години

Тетко Маро, недей забравя че Бойко Борисов и Румен Петков все пак са съпартийци и съвипускници от Развъдника за милицонери в Симеоново. Те са стари приятели. Познавам ги и двамата още от 1983 година.

149

SHARAMUTA

преди 13 години

da se nauchqt v koq durjava da stroqt tiq gashtnici :)

148

ZZ

преди 13 години

много негативизъм-що така

147

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ИНТЕРЕСНО каква ли му е далаверата на Румен Петков, че да се впрегне така яко в тоя проект за писта за Формула 1. И то до такава степен, че да се помири с главният си политически враг Бойко Б., и даже да го привлече за основен партньор за реализиране на проекта. Дали е само от любов към автомобилния спорт и горещо патриотично желание да донесе слава на България.