322

Той е

преди 13 години

Б.Димитров е доста атрактивен и като министър!Явно това,че нищо не върши,му се отразява зле,и трябва да му се намери истинска работа!Дали народа ни е ***,е въпрос на гледна точка,но виж,за Мартин Димитров,че е лилипут,съм напълно съгласен!Дори бих казал,че е *** лилипут,за да свържа двете теми!И не е само той такъв *** лилипут,Боко е още по-*** лилипут,и цялата му ченгесарско-комунистическа партийка!

321

дългоушко

преди 13 години

Г-н Борисов, Вие в правителството не сте в детската градина,че извинението да е:"не съм го викал,защото съм му сърдит,още..." или просто се търсят оправдания за бездействията от Ваша страна.Всеки трябва да получава , каквото заслужава , а не да се прилагат двойни стандарти.

320

nik

преди 13 години

Боко нали каза преди още една издънка на Б.Димитров и вънка,какво чакаш още,или пак даде задна както винаги.

319

Анонимен

преди 13 години

Браво на Борисов. Мъжкар е но в стил на *** трябва като го види да му удари един юмрук, в отговор на псувнята. Защото *** като напсува целия народ напсува и Борисов. Борисов не заслужава псувня и понеже е мъжкар трябва да отвърне по мъжки - да нокаутира *** с един удар в каруцарската му кратуна.

318

Гербав

преди 13 години

ББ май е сърдит на целия български народ. Все някай му е виновен. ТИКВА. Лудата министърка на здравеопазването ще погребе бързо електората който го избра.

317

За 350

преди 13 години

Ахмед Доган:Баща - циганинМайка - туркиняКакво друго да прави освен ***!

316

БЪЛГАРИНЪТ !

преди 13 години

"Не, не съм го викал, защото съм му сърдит още (...) Абе абдали, вие Министерски съвет ли сте или си играете на "На ти куклите дай ми си парцалчетата"?Ами тая ***, кога ще разбере, че не може да нарича собствения си народ ***?Той нормален ли е или е ***?И в отговор: "аз съм му сърдит" !Щом министри ПОРУГАВАТ България, какво да чакаме от чужденците?*** скапани!

315

Чичо от село

преди 13 години

Прав си, дрънка... Врели-некипели...

314

Анонимен

преди 13 години

Бойко, прости му. Божидар Димитров не е казал нищо лошо, а самата истина.

313

Анонимен

преди 13 години

Бат Бойко си е Бат Бойко. Пич та дрънка!

312

Mickey

преди 13 години

Все за нещо ще намерида се начумериТу му млякото горещо ту пък друго нещо Николинка, Валя, Митко, викат му Сърдитко Комунистите в един и същи строй:)))))

311

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм сърдит на *** Бойко, че не вкара Станишев и Доган в затвора както обеща преди повече от година. Дори барбекюто на Доган още си стои. Толкова ли е импотентен тоя *** премиер, че едно *** барбекю не му стиска да събори??!

310

до 353

преди 13 години

*** - с О !

309

bs

преди 13 години

първо беше *** - костов, после, "царя', дойде и руското гадже , сега милиционера "бойко" ....хубава страна ,ама не случи на народ !!! *** ! 47940

308

Иво

преди 13 години

Интерсно ми е също как Ивелин Попов уж го продаваха в Блекбърн а накрая се оказа в турския Газиантепспор... Типични приоми на ловешката мутра!

307

Иво

преди 13 години

до 346"sled 10 godini Turciq 6te e Vode6ta Sila v Celiq Svqt " - е тука вече си се объркал, няма как да са водеща сила в целия свят - въпреки многото пари с които разполагат! Няма как *** да на водеща сила -колкото и пари да имат!

306

Анонимен

преди 13 години

Кво го съдят бре? да плати 2000 лева ,ако е виновен по" Цанков камък"? Това ли е осъждането? Стига сте били наивници.Осъждането ще е ако го вкарат в панделата за 30 години.Ето това е осъдителната присъда,която този резак Ахмед Доган трябва да получи най-малко.

305

Анонимен

преди 13 години

Може ли тази статия да е най-коментирана към момента.

304

Иво до 346

преди 13 години

За съжаление фесовете много бързо напредват - затова и световното по баскетбол е там сега и турците биха Гърция - нещо което ме изненада.... Имат много пари *** - затова е напредака им.

303

za 345

преди 13 години

Sydiat go ve4e............minaha vremenata na tri4lenkata i da iz4ezne......