45

Правителство ли?

преди 13 години

Че ние нямаме правителство. Управляваме се от американо-израелски консорциум. Парите и на касата, и на резерва, се управляват от тези, които управляват еврейските страни - САЩ и Изсраел.

44

kocho

преди 13 години

wini ВЗИМАТ КОМИСОИННИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИАЛИ И КОНСУМАТИВИ ,КУПУВАТ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ФИРМИ И НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ПОСЛЕ ,ВДИГАТ ОБОРОТА НА ФИРМИТЕ ,ПЪК ЗАГРОБВАТ БОЛНИЦАТА,ОБАЧЕ НА организатора по снабдяването не му дреме за болницата,ЗАПЛАТАТА СИ Я ВЗИМА ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТДЕЛНО СУКВА ОТ ТАКИВА КОМИСИОННИ ,ПО-ВИСОК ОБОРОТ ,ПО-ГОЛЯМА КОМИСИОННА ТАКЪВ Е ПРИНЦИПА ,да проверят складовете с какво са пълни и защо не се използват И КОЙ ГИ Е ПОРЪЧАЛ ТОГАВА, ВСИЧКО СИ ИДВА ,АМА НЯМА КОЙ ДА ГО ВИДИ

43

Анонимен

преди 13 години

НачалоАкаунтПомощ (F.A.Q.)КласацииСпечели от блога си!КатегорииНовиниЗабавлениеЛайфстайлБизнесХобиТехнологииМузикаСпортВидеоИзкуствоЛични дневнициПолитикаТя и тойРегионалниТуризъмДругиПоезияИсторияРецептиBlog.bgРегистрирай си безплатно блог в Blog.bgПостингОбратно към блога | Предишен постинг13:24 - Не "ГЕРБ", а ГРОБ!Автор: ivofranz Категория: Политика Прочетен: 469 Коментари: 2 Гласове: 4 Не "ГЕРБ", а ГРОБ!Не "ГЕРБ", а ГРОБ ще види Българинът ако се пробуди и погледне своето Отечество! Ще види, че Светата Православна Вяра е заменена с турски сериали, в които демонът аллах се превежда като Господ! Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор Премиерът! Ще види, че София не е Държавна столица, а коптор за диви селяни, криминални чужденци и международни терористи! Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на *** банди, турските сепаратисти и на местните робовладелци! Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европа мъжът прислужница и майка, а тя лоша господарка! Ще види, че икономиката на България е на анадолските контрабандисти и на Премиерските корпоративни спекуланти! Ще види, че младата България е на Mall-овете, Интернета и на дрогата! Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи! Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери! Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и на чужди разузнавания! Ще види, че Българската национална телевизия не е българска, а на ислямска Турция! Ще види, че университетите се водят от антибългарски ***, сектанти и безбожни неграмотни юпита! Ще види, че пътищата са на проститутките, дупките и мъртъвците, а улиците са на казината, секс-магазините и на ***! Ще види, че България не е ГЕРБ на Българската Благоденстваща Нация, а мюсюлмански ГРОБ без род и име! Ако се пробуди Българинът и погледне своето Отечество ще види, че То не е на Българите, а на неговите предатели и врагове! А види ли това веднага ще дочуе две думи повтарящи се до повръщане в България. Две заклинания, които всички Премиерски медии излъчват като спасение между убийствата, катастрофите, гнусните жълти новини, негативните послания и порнография - Бойко Борисов, Бойко Борисов, Бойко Борисов, Бойко Борисов и така нашепват, докато Българинът не оглупее. Докато не оглупее и заспи в онзи робски сън, отпреди 132 години, в който отново да приеме своя ГРОБ за ГЕРБ

42

"симпатизант на

преди 13 години

А БСП защо не пита за парите в десетки милиони, а събрани заедно сигурно и стотици милиони за ремонтите на болниците, които отиват в техни хора и в касата на БСП? Защо не питате за парите, които отиват в касата на ДПС пак от ремонти на болниците от техни фирми- да ДОГАН и СТАНИШЕВ добре са разпределили баницата още преди да им изтече мандата и още точат бюджета вкл. и от здравната каса за ремонти. ЗАСРАМЕТЕ СЕ - крайно време е. Всичко излиза наяве. Няма нищо скрито вече, поне си мълчете КРАДЦИ!

41

vini

преди 13 години

стига сте се оплаквали за здравеопазването познавам човек който работи в голяма болница на щатна заплата защото не е лекар а администратор този администратор от къде спечели пари и си купи в центъра на Бургас апартамент децата му учат в чужбина къжете как стават тези магии с щатна заплата от 500 600 лв. отговорете ми хора от БСП това е по времето на вашто управление

40

Gonzo

преди 13 години

до адемпредпочитам да крадат политицити дайе и повече но да живея в тогавашните усовия... Поредния неадекватник се изказа,би ли ми обяснил как като крадат политици и не правят нищо друго освен това ти ще живееш в нормални условия?

39

Българин

преди 13 години

Крайно време е. 18 години плащам осигуровки, а накрая, ако не дай Боже вляза в болница, ще ме карат да си нося бинт и да плащам част от сметката за токът.

38

Lehr

преди 13 години

По повод изказаното мнение, че и предишните крали, но било по-добре - не правите сметка, че тези току-що докопват власт и бързат да наваксат. Повтаря се предишно положение - тъкмо се накраде една партия за един мандат, избирателите я свалят и избират съвсем нова измишльотина.Така на края цяла България, че и Турция, ще се изреди да краде!

37

Той

преди 13 години

Не мога да разбера, защо да нямат право да критикуват.Да те питам при безобразята на пердешините, колко пъти се случи да плащат на болниците, с месеци наред, колко пъти се случи да не плащат на фирмите с месеци наред?! Ти ми казваш безобразия, да съгласен съм с теб, откраднаха много, но поне умно:) За съжаление тези, не могат и умно да откраднат.И за съжаление, цялато фияско,което търпят насотящите, плод не толкова на това че крадат или ще откраднат, а на тяхната НЕКАДЪРНОСТ!!!!!!

36

Калин

преди 13 години

разплащането по пътеки трябва да се прави, на този етап.. не се ли извърши това си е разстрел над здравеопазването, то трябва да се преструктурира .. но преди това ще трябва да се разплати, знаеш добре ..предполагам що за задължения имат болниците .. и тези задължения са тежести, не разплащат .. що то въртят врътки... и ще трябва и тях да покриват... управлениенито на Публичните финаннси си е жива далавера, то е е корупционно по същност!

35

до 17

преди 13 години

А на теб кой ти каза, че си от нормалните? А явно си минал през АОНСУ и Позитано, щом познаваш школовката им.

34

Анонимен

преди 13 години

"Левицата иска да знае къде отиват парите от здравни вноски"Тези *** какво се правят на ощипани? По тяхно време къде отиваха парите от здравни вноски? На същото място! Много добре го знаят!!!

33

адем

преди 13 години

до 31 николай : но неможе да не се спомене, че при управлението на БСП и ДПС (миналия мандат) всичко се развиваше в положителна посока... предпочитам да крадат политицити дайе и повече но да живея в тогавашните усовия...

32

Анонимен

преди 13 години

Сложих ти плюс.Г-н Костов говори,да,но явно трябва на по-висок глас да се каже.Има договорни отношения.Извършена е работа по тях.Пари не се превеждат,или се превеждат 60%.Ти като дясномислещ човек,как би го нарекъл това?Аз го наричам безобразие!

31

али

преди 13 години

защо ли са го отхвърлили ??? Едни хора казаха за други, че са крадци но това означава ли, че те самите няма да подлежат на проверки... има нещо гнило в тази работа. хмм.

30

Nikolai

преди 13 години

БСП най малко може да критикува.Защото най-големите безобразия станаха по тяхното управление.

29

Калин

преди 13 години

а кой е казал, че се мълчи!не се вее нагъл популизъм!Иван Костов .. нима не говори по проблемите?що за политическа перверзия е това да даваш на прокурор, престъпление което самият ти си вършил!

28

peo

преди 13 години

Арогантността и наглостта е присъща на комунистите ,но през последно време те надминаха себе си.Явно на лидерът им започна ,макар и с голямо закъснение,да му се избистрят проблемите на държавата,която той управляваше в състояние на пълно безхаберие.Та как иначе-той не е имал един единствен ден трудов стаж.Сега най-добре е те просто да мълчат и дано народът има мъдростта никога повече да не ги избере да управляват държавата.ВИДЕНОВ И СТАНИШЕВ са ни достатъчни!Трето подобие ще ни дойде много.

27

Анонимен

преди 13 години

Ами Калине,наглостта на бесепарите,както казваш,иде и заради мълчанието на седесарите и десебарите по въпроса!Защото в момента с политически средства се извършва една брутална икономическа саморазправа с цяло едно съсловие,което винаги е било флагман на про-демократичните и про-пазарни промени в България!Но явно управляващите хунвейбини са решили да отмъстят по този начин за разветите сини знамена от лекари и сестри навремето...

26

до 23

преди 13 години

кофти му е колкото на дъртия Велчев, че внук му пази мафията