361

dk

преди 13 години

Доколкото знам Костов също има частен самолет и дъщеря му кара курс за пилотиране.

360

arhar

преди 13 години

' Зелена светлина за съд АнтимафияДепутатите от ГЕРБ и "Атака" в парламентарната комисия по правни въпроси подкрепиха предложението за създаване на Специализиран наказателен съд.Народните представители гласуваха промени в Наказателно-процесуалния кодекс и в Закона за съдебната власт, с които се създава новата институция, съобщи БТА.Специализираният съд, наречен "Антимафия", ще гледа големи дела срещу организираната престъпност. Ще бъдат създадени Специализиран наказателен съд и Апелативен специализиран наказателен съд. Те ще разглеждат дела по определени текстове от Наказателния кодекс, свързани с организирана и стопанска престъпност. Вносителите на промените очакват в тези съдилища да се разглеждат около 250-300 дела годишно. Трета инстанция по тези дела ще бъде Върховният касационен съд.Срещу предложенията гласуваха представителите в комисията на Коалиция за България, ДПС, Синята коалиция и РЗС. За предложените промени в двата закона гласуваха 14 народни представители, а против бяха 10 депутати. 'Сега става ясно защо А. Атанасов започна да вади компромати срещу В. Сидеров !Разочарован съм от Костов и Атанасов !Като погледнем кой как е гласувал, лесно ще видим кои са покровителите на трактора, нали ?

359

za 361

преди 13 години

Dokato ti si 4len na pozitanskata ko4ina, nali :)))

358

Анонимен

преди 13 години

жалко за журналистите че нямат доблеста да цитират правилно изказвания...журналистите си правят тяхната политика и манипулират народа като индустриялна сурувина..Сидеров не каза партизантска война ами "партизанска борба" и въпреки забележката ми, авторите не пожелаха да си поправят наро4ната грешка ...разбирасе... Има много малки главички в тоя свят...а гордите и велики хора са извън българия. щом журналисите "кукли на конци" искат партизанска война...призовавам за партизанска война!!!!!!

357

Бореца

преди 13 години

Знаете ли колко души в нашата родина имат собствени самолети ако не се лъжа 17 човека като почнеш с Божков, Захариев, Златев, Бинев и други. Това са хората които управляват, те си правят партии, назначават си депутати, издигат президенти, свалят министри и предлагат други, избират си правителства които да работят за тях, защото това са хората които държат около 70% а може и повече от националното богатство, така че какво остава за нас да избираме това което ни предложат и да пишем в форумите!

356

Колт

преди 13 години

Ха-ха-ха с теб просто няма смисъл дори да се говори. Ти или си член на партията ГРОБ или си лична дружка на Цветелина, само това може да обясни изписаните от теб глупости :)))))

355

IND

преди 13 години

Ако видиш кой колко и дал за предизборна кампания ще ти се изяснят нещата.. ГЕРБ са на едно от последните места...

354

Колт

преди 13 години

А на Боко Тиквата кой е спонсора? Или то тая партия се появи от непорочно зачатие и Боко и Цецко я издържат с лични средства :)))))

353

Анонимен

преди 13 години

NIE SME NAI GLUPAVOTO NASELENIE V CELIAT SVIAT ZNA4I IAD ME 4E DOPUSKAME EDNA 6EPA NAROD DASI PRAVIAT S NAS ABSOLUOTNO KAKVOTO SI IZKAT I NIE DASI PRIMAL4AVAME DANA RAZIGRAV KATO MARIONETKI 20 I KOSUR GODINI PRIVARNAHMESE V *** BODATLIVI DUPEDAVCI TAKAE KATO SI MAL4IM I NE VZEMEM PRIMER OT GARCITE ZA SAJELENIE V BG NIAMA GRAJDANSKO OB6TESTVO NIAMA BUNTARI

352

bojii dar

преди 13 години

l i l i p u t !!!

351

Анонимен

преди 13 години

уаууу само какви думи прочетох.... с техните камъни по техните глави

350

IND

преди 13 години

Не виждате ли мафията как се опитва да свали правителството - до колкото разбрах Яне е "напазарувал" 7 депутата от ГЕРБ и щял отново да прави РЗС в парламента, а кой му е спонсора на Яне? - БСП и депесарската мафия.Седесаристите, които уж толкова поддържаха ГЕРБ сега най-вероятно ще се гушнат с БСП... което наистина ще е пълен абсурд. Трябва да си сляп за да не виждаш, че вълците *** и започват да хапят заради изплъзващия им се кокал...

349

Спонги

преди 13 години

Естествено Синята коалиция е против този "Народен съд". Всеки който се съгласи убива демокрацията. Мутренската партия ГЕРБ и сателита и АТАКА са срам за България.

348

Атака

преди 13 години

Може така да ти се струва, и дори да е така. Но по-добре, че не като другите организирани и смазани като машина правителства, но организирани в една единствена цел - разграбване на държавните имущества и лично забогатяване. Както нямаше и държавна институция, заредена с некадърни послушковци, наредени като НАШИ хора.И цялата тази организирана схема траеше в продължение на 20 години. Е сега време за промяна.На тези които са се облажили няма да им харесва. Но макар и да не е лесно, ние подкрепяме

347

krass BG

преди 13 години

Ето,сами си направете извода, кой иска да възроди България и кой да я закопае. Вижте къде е Вашия КостовДепутатите от ГЕРБ и "Атака" в парламентарната комисия по правни въпроси подкрепиха предложението за създаване на Специализиран наказателен съд. Народните представители гласуваха промени в Наказателно-процесуалния кодекс и в Закона за съдебната власт, с които се създава новата институция, предаде БТА.Срещу предложенията гласуваха представителите в комисията на Коалиция за България, ДПС, Синята коалиция и РЗС.

346

Спонги

преди 13 години

Мечти. Това е АНАРХИЯТА. Не искам да те разочаровам, ама няма шанс. А за спирането на гласуването - редовно около 60% от имащите право не гласуват.Не се отказват тези кръвопийци.

345

perdahko

преди 13 години

Ти си БЕЗДАРЕН графоман!НЕНАВИЖДАМ политиците ни, но откак са тези НЕЩО СТАВА!Ясно ,че няма да е най -правилното ,но е НЕЩО...

344

БЪЛГАРИН

преди 13 години

АМИ ТОВА Е - 20 ГОДИНИ ПРЕХОДИ КРЯСЪЦИ В ПАРЛАМЕНТА ЕДНИ И СЪЩИ САМОДОВОЛНИ ДУПЕНЦА И Т.Н. ...!? КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА - СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ОБРАЗОВАНИЕ АРМИЯ СЕЛСКО СТОПАНСТВО ПРОГОНЕНИ ДЕЦАТА И СПОСОБНИТЕ..... СЪСИПАНА ДЪРЖАВА ....!? КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЧЕ - ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИТЕ ВИЕ ЛЪСКАВИ СТАНИШЕВЦИ КОСТОВЦИ И .... НЕКА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ И СТРАДАНИЕТО НА ХОРАТА БЪДАТ ВАШИЯ СЪД.... ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ...!?

343

666

преди 13 години

Сергея и кабриото нека си плюят, фактите говорят. ЕС отпуска повече пари и който му се работи взима повече пари. Който чака държавата да му дава пари докато той лежи - умира от глад. Така че ако някой ви говори че сега никой не му дава пари - знайте: този ***, ако оживее ще е на ваш гръб.

342

БАЧКАТОР

преди 13 години

Ей много плювачи има тук и все Борисов им е крив.Ами вие на негово място как щяхте да действате ако бяхте на негово място?Един има ли дето да каже ясно по какъв начин ще намери пари за увеличаване на заплати и пенсии ако е финансов министър ?Да ругаем всички можем.