129

kolekcionera

преди 14 години

не ми е ясно защо ревна тази ш*** к*...фадудукова нали всичките Софианци се заварнаха по селата

128

Анонимен

преди 14 години

мдаааа, и Данчето нищо не казва за номера, който врътна, за да плати отпуските на някои хора в общината...... избрахте си я, търпете я.....

127

Юберменш

преди 14 години

Метрото - хубаво, да го завършат. Но вместо да правят велоалеи и прочее ненужни глупости, да вземат да оправят разбитите тротоари. И да изтрият графитите по центъра, че прилича на гето.

126

anonimen

преди 14 години

ха,ха то само МЕТРОТО да е проблема ами твоите колеги от ГЕРБ ни готвят тежка зима,който оцелее ще е щастливец

125

Анонимен

преди 14 години

Ами те точно за това орязаха и здравеопазването и социалните разходи. За да има за Метрото, та да могат да се фукат и Бойко да ходи с ножицата, а послушницата след него и да ги снимат, снимат, снимат ... *** НАРОД !!!

124

Анонимен

преди 14 години

Извинявай, но е истина че почти всички политици са от Прованса и почти всички те са абсолютно некадърни. Това се една прослойка от амбициозни селяни-кариеристи, които за нищо не стават освен да се подмазват и да лакейничат. В случая с Бойко пък направо улучиха в десятката. Той обича такива неща, защото е много суетен и влюбен в себе си.

123

Анонимен

преди 14 години

рез октомври ще се възстанови и движението по бул. "Ломско шосе", а напролет ще започне цялостната му реконструкция с изграждане на нови тротоари, инфраструктура и шест ленти за движение.НАЛИ НЯМАШЕ ПАРИ И ОРЯЗОХТЕ БЮДЖЕТИТЯ НА ПЛОВДИВ И ВАРНА С ПОНА 20%, а по малките общини с по 25%. За софия има за другите няма а?

122

Анонимен

преди 14 години

1.Тя посочи, че бул. "Витоша" ще е последният булевард, затворен за движение заради изграждането на метрото, а от октомври ще започне частично освобождаване на улични платна, като едновременно с това ще се прави и цялостно изграждане на пътната настилка, тротоари и благоустрояване на цялата територия.2.Изпълнителният директор на столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев се закани, че бул. "Черни връх" ще е изцяло отворен и благоустроен още през есента на 2011 година.Откъде пари бе?

121

Анонимен

преди 14 години

Абе, още става...

120

Анонимен

преди 14 години

К** за вас бе... :D Вас и прасета не биха ви яли, *** сте си и такива ще си останете, *** прости!!!

119

kocho

преди 14 години

вече мога да си пиша мнението ,НАЛИ *** ИЛИ ПАК БЛОКАЖ,А и що ,нъл живеем в свободна държава УЖ

118

Спонги

преди 14 години

Най-страшното е, че "новите" софиянци пак ще изберат Фандъкова. СИНЯ СОФИЯ НЕ ОБИЧА ГЕРБ!

117

разумен

преди 14 години

напълно сме съгласни и предлагаме вие софянци да го внесете във народното събрания,защото се намира във софия за да се обнародва и приеме,но едва ли ще се намерят такива софиянци,който да гласуват подобен закон,вече 20г,по тв и радия и вестници все за тая софия става въпрос,другите градове малки и голями веднъж седмично ще споменът нещо за тях....

116

гошко

преди 14 години

ПРОСТА-ПРОСТА....КОЛКО ДА Е ***.........води се по "акъла" на Б.Б.........а той.......е НАЙ-НАЙ великия в "собствените" си очи.......само да не забрави, че НЕЗАМЕНИМИ няма............простотиите които прави ще му изядат хляба........НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НИ ОСТАВИ БЕЗ ПАРИ ЗА МЕДИЦИНА......НЕ НИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ и т.н.

115

софиянка

преди 14 години

,,...на всеки 4г.да си избираме столица ...,,-това го предлагам отдавна,аз съм,, ЗА,,омръзна ми все ние да сме виновни,нека сменяме столицата на ротационен принцип,по азбучно!!!

114

до Niki

преди 14 години

Прованса? Не съм сигурен, че политиците са виновни за отношението ви към останалите българи.

113

Niki

преди 14 години

Не са виновни Софиянци за положението в България.Виновни са политиците ни.А те не са Софиянци.Почти всички са от прованса.

112

разумен

преди 14 години

Всичките пари от данъци и такси от цяла България отиват само и единственно за прокълнатата София,ами дайте да ги направим тая софия град-държава,че да се отделим останалите градове и да си останем България и на всеки 4г.да си избираме столица така парите ще са разпределени по равно и навсякъде по всичкитени градове ще има еднакъв напредък и няма всички да търчат във столицата,това проклетите шопи обраха всичко от другите градове и села,те да имат всичко а нас останалите вълци ни яли,ай сиктир бе

111

Анонимен

преди 14 години

да,бате,щото вече сме в 21 век,и то в Европа също ,а има и едно нещо през което те чува целият свят и което ти дава свобода на словото-ИНТЕРНЕТ!

110

Младост2

преди 14 години

Бойко и Фандъкова нали непрекъснато се фукаха с това метро, колко са велики, колко могат, другите са *** а те са "върха на сладоледа"!А накрая се оказа София о-акана.