38

Анонимен

преди 13 години

заради тези мръсни съдии престъпници и липсата на справедливост напуснах България колкото и добро образование да имам, колкото и добре да живеех. като гледам май не съм сбъркал

37

НЛО

преди 13 години

браво на Саркозииначе щеше да има пак:--г-н съдия имам 1 000 000 $-казателства ,че съм невинен

36

do

преди 13 години

кой *** калкулира сумата 120 000лв за човешки живот и как да ни се обясни.Кой може да каже колко "струва" един живот.***!!!ЖИВОТ ЗА ЖИВОТА, ТОВА Е СУМАТА!!!

35

Атака

преди 13 години

Абе това е подигравка - тия не доживотна, ами заслужават ГАЗОВА КАМЕРА. Не знам до кога тоя народ ще търпи "СОЦИАЛНОСЛАБИ" съдии да раздават "ПРАВОСЪДИЕ"!Имам чувстовото, че тоя съд е направен за всичко друго, но не и за правосъдие!Не знам що тоя народ трае а не направи един масов митинг за да покаже какво му е отношението!

34

запознат

преди 13 години

Невероятен скандал се опитва да потули ръководството на Централния софийски затвор. Става дума за опит за изнасяне на личните данни на всички, работещи в столичния затвор. Какво всъщност се е случило? В затвора в София изтърпява наказание в размер на 11 години Емил Кръстев. Той е бил заловен на летището в Ларнака, Кипър, с внушителните 15 килограма наркотици. По-късно Кръстев е прехвърлен в софийския затвор, където у него е намерен мобилен апарат. Заради наказанието наркотрафиканта е наказан да изтърпи още 14 денонощия в килията. Скоро след инцидента затворникът се впуска в шеметна кариера в зандана. С лична заповед на шефа му Митко Димитров, Кръстев е назначен на работа в т.нар. фонд Затворено дело. При това е настанен в канцелария заедно с близка приятелка на директора Димитров. Така наркотрафикантът се сдобива неочаквано с 2 компютъра, интернет и телефон. Естествено, че бързо успява да се възползва от предоставените му екстри и завърта хитър бизнес. В началото на май при рутина проверка Кръстев е заловен да внася в корпуса на затвора SIM карта, която бил скрил в яката на якето си. Случаят бързо се раздухва, Кръстев моли своя добър приятел и съкилийник Марио Божков да му скрие флаш памет с данни, за да не открият и нея. Кръстев уверил Божков, че във флаш паметта има данни от който могат да изкарат добри пари. Божков е заинтригуван, прибира флаш паметта и в удобен момент успява да провери съдържанието й. Изумлението му е огромно, оказва се, че на преносимият носител в няколко папки са запаметени имената, адресите, телефоните номера, ЕГН-тата и номерата на личните кадрови досиета на всички служители от надзорно-охранителния състав и администрацията на софийският затвор. Там също били качени телефоните и адресите на викачите, както и цялата схема за вдигане под тревога на поделението в случай на бунт, бягство или друго необичайно събитие. Ако информацията бъде продадена на хора от престъпния свят, то тя ще се превърне в опасно оръжие за изнудване и тормоз над служителите на затвора и техните семейства. Марио Божков който между другото, е сред основните свидетели срещу Златомир Иванов-Баретата, все пак решава да предаде флаш паметта, тъй като се получава заповед да бъде преместен в затвора в Бобов дол, за да не би хората на Баретата да посегнат на живота му. Божков предава флаш паметта на 14 май на свой съкилийник, за сега не е ясна съдбата на базата данни съхранени на носителя. Служители в затвора са притеснени, че данните предварително са достигнали своето предназначение по mail или skype. За сега случаят се прикрива, но не е изключено след време получената информация в ъндърграунда да се превърне в смъртоносно оръжие за някой полицейски служители и техните семейства.

33

Иво

преди 13 години

Присъдите са малки за такова престъпление, освен това мисля че те няма да лежат толкова ако изобщо ги вкарат в затвора...

32

Недоумяващ

преди 13 години

Хубаво, само не разбрах защо 15 и 17 години, а не по 25 или доживотен.Убийството е планирано и извършено хладнокръвно с особено голяма жестокост...

31

arabin

преди 13 години

Уххххх, най после тези мишоци ги напъхаха където им е мястото, а сега без никакви амнистии. И да подберат тези *** съдии който ги покриваха до сега и си пълнеха гушата, *** долни.

30

Анонимен

преди 13 години

Малко са осъдени, прекалено малко. Добре че беше една достойна държава Франция, която раздуха случая. Ако не бяха французите "нашите" *** щяха да потулят всичко и дори нямаше да разберем какво е станало, както винаги става в свободната територия, наречена Гоцев Абсурдистан.

29

по-полечка,бе

преди 13 години

Не ти трябват нови избори,щото Герб пак ще спечели,а гаргамел ще е аут от парламента!:))))))

28

Debora

преди 13 години

Мила Потресена, миналата година не съдиите а ПАРИТЕ решиха че те са невинни.

27

до 30

преди 13 години

Ами то е лесно бре обявяваме война на САЩ след 1 час капитолираме и ставаме Американци!!

26

Чичо Сам

преди 13 години

Аз съм казал - ставаме американска губерния, демек щат. Такива *** им ги даваме - хем да обучават младшите съдии, хем да си правят биоексперименти с тях в Гуантанамо.

25

alex

преди 13 години

Nikude ne se pise i spomenava zaradi kakvo e ubit..//Triabva da ima vse pak pricina???

24

Анонимен

преди 13 години

Демократе, какво общо има правителството?! Справка - конституцията! Не зная за какво висите по цял ден пред компютрите? И в "УСА" има разделение на властите.

23

Смотльо червен

преди 13 години

*** празноглав, та нали точно тия съдии първо решиха, че тия *** са невинни. Добре, че ни натиснаха яко от Запад. Углавно било престъплението. Само стой и гледай. Има няма 2-3 годинки и ще им гледаме мутрите по Черноморието...От някой хотел в Приморско....

22

Анонимен

преди 13 години

добре, че е Франция да стане м/ународен скандал

21

Анонимен

преди 13 години

След 10 години и серия лупинги на наши съдии и адвокати, най-после все пак някаква присъда! Добре, че бяха френските власти и френският посланик у нас, та делото да мръдне. Вече нямаше накъде да шикалкавят нашите съдии, които с право можем да наречем съучастници на убийците. Кои са те? Как живеят? Имат ли деца? Само да не забравяме, всички ние, които се вълнуваме за прекършения живот на Мартин, да проверяваме колко време ще стоят в затвора тези изверги!

20

Анонимен

преди 13 години

Като си помисля,че можеше да ме защитава или съди убиеца Георги Желязков и така да продължим мутренските времена.Искам Европа да наблюдава какво се случва с делата в нашия съд.За тия които нямат да си платят подкуп съм сигурен,че ще бъдат осъдени,но за другите,крали,обирали,източвали?Дори професор Корнезов ги защитава горещо!

19

хан Крум

преди 13 години

Трябва да е грешка. Убийците лежат ПО 36 години всеки. Ами ако убийците са 7-8?