За шефовете на тези фирми яки глоби и затвор!Това е геноцид спрямо народа, но защо имама усещането , че и след тази акция нищо няма да се промени!
Фирмите са КАМАРКО И САФ Магелан . Преди време бяха хванали в техен склад месо с изтекъл срок на годност. Всичко това идва от Германия, Франция и т.н. но това не гарантира неговото качество, това че там го изхвърлят и тукашните бизнесмени го продават за "Качествено месо от ЕС". Напишете имената на двете фирми в Гугъл и ще разберете за какво става въпрос. Поинтересувайте се това е вашето здраве .....
''Името на акцията идва от жаргонното наименование на краищата на изрезките от колбаси, наричани "дупета". - а не на силни на деня
Така в синхрон да им бъде наложено наказание според името на акцията - "дупетата" да поемат по един по дебел и кууурррав едикво си...... Та за напред да си знаят.
Ne iskam da vi pla6a,no za jalost na pazara po4ti nqma mle4ni i mesni produkti,koito da sa ka4estveni.Edin ot primerite e zamrazenoto pile6ko meso.Po moi grubi iz4isleniq v Balgariq e izqden poloviniq star voenen rezerv ot hranitelni zapasi na celiq svqt bez Aziq.
Ех защо в България няма трудови лагери и за да може прегрешилите производители да се наказват с едно 1 година тежък труд по 14-16 часа дневно.Това ще има много по-голям ефект от всякакви глоби.
Държавата 20години ,,спа" за да могат да се нагушат определени ***.Народа вече 20 години е тровен системно с некачествени храни.Какви стандарти ми налагат пожелателни.Дъра бъра.Или спазваш стандарта или си аут за винаги от този бизнес със най тежки последствия.Кренвирши,салами , сирена,млека -20години отрова плюс земеделските своеволия.За да има здрав народ трябва качествена храна.
по радио Фокус министър Найденов каза, че най-големите количества са иззети в Плевен от Камарко, Амона и още една фирма, ама не я чух добре.
по радио Фокус министър Найденов каза, че най-големите количества са иззети в Плевен от Камарко, Амона и още една фирма, ама не я чух добре.
В зората на демокрацията пък,един виден производител на салам от Северозападна България, известен на запад като Агробандит, организирал масови акции, при които работниците на фирмата просто забърсвали с парцали старите шпек салами и им лепяли нови етикети.С консервите било същото, докато се появили принтерите, маркиращи датата на производство направо върху капака, а не върху лесносменяем нов етикет.
Лъснаха "Дупетата" на месопреработватели