293

Анонимен

преди 14 години

Защо да се въздържи при гласуване, какво се случило толкова? Махнали я от един два поста, но си остава депутат, нито наказателна отговорност ще и търсят, нито ще поправят далаверите които е завъртяла. Сега се шуми, Бойко това, Бойко онова, после като заглъхне шумотевицата, ще я възнаградят подобаващо..

292

Още един

преди 14 години

Още един депутат от ГЕРБ не би подкрепил правителството при вот на недоверие. Геновева Алексиева е 17-я депутат който ще се въздържи при едно гласуване. При това положение магистралната тиква разполага със 101 депутата плюс 21 от "Атака". Очаквам до два месеца поне още двама тиквени депутата да се вразумят. Иначе ще трябва да чакаме до след нова година за да се освободим от фуража. Имама предвид фуражните тикве.

291

kolekcionera

преди 14 години

абе дайте и раираната пижама на тази *** мммммммршшшшшшшш

290

Калин

преди 14 години

и масларката и тая са за сливенският!а *** такива са другарите, наказват сами себе си само с другарска критика!за популацията .. пасти, имат се за матреал.. годен за употреба!

289

Анонимен

преди 14 години

Обвиняваш другите, че са говорилници, ама и ти си такъв. Много е лесно да не взимаш страна, а само назидателно да говориш. КОСТЕНУРКАТА Е ПТИЦА УПОРИТА, РИТНЕШ ЛИ Я - ПОЛИТА. Така че не си мисли, че си орел.

288

София, 4-ти километъ

преди 14 години

Ако предложението за тези двама господа е сериозно и има подкрепата на ГЕРБ, ние ще направим всичко възможно те да бъдат излекувани половин година преди президентските избори. Ще направим така щото двамата да бъдат достойни за президент и вицепрезидент.

287

Павел Николаев

преди 14 години

Така ли се прави ? Умник си голям, а и слънцето те е понапекло нещо.Един случай пуснат в медията, а колко се краде по горните етажи ? Ами не само горните ? Ей малчуган не ме карай да седна да пиша и имена по форумите, че ще ме има по новините довечера от крадливи ГЕРБЕРИ.По-крадливо правителство от това няма.Ще напиша даже скоро научен труд на тази тема.С Уважение : П.Николаев

286

за 275

преди 14 години

На планина сме зимата.....сега сме на море, чак тока не стига за хотелите...и масларката с държавни пари не можа да ги напълни така

285

Офф...

преди 14 години

Ммм, браво. Тези от Герб много различни от предходните, бе. Гледам, слушам и прилика нийде не виждам. Майтап, бе, Уили.

284

Анонимен

преди 14 години

Така се прави - при нарушения/съмнения вън. Браво на ГЕРБ ! На *** им трябва още около 100 години развитие за да го направят, при тях по традиция ос.е..рал..те се ги повишават............

283

питам

преди 14 години

От какво да съм доволен-Вие си го съставяте правителството!!!!Не е ли очевидно в каква безизходица е тази страна,да съм доволен,че няма свестни и умни хора,а само ГОВОРИЛНИЦИ-силни когато са Анонимни?!!От това никой нормален човек не може да е доволен!Значи сме толкова пълни с ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И толкова ПРАЗНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ-ЧЕ Е СТРАШНО!!!!!!!!!!!!!!!

282

InLine

преди 14 години

Прав си, ама не подозираш колко си прав, окрадохте България и след като докарахте народа до просешка тояга е редно и да се прегледа, щото друго не му остана, ама е иправ Станишев дето иска пари за здравеопазеането.... да излекува народа от психозата да отсвири *** нали?

281

Анонимен

преди 14 години

Првителство с премиер Софиянски - доволен ли си?

280

питам

преди 14 години

Точно тъй 287,прав си-жабетат крякаха,крякаха....и се покриха!Ти поне имаш мнение-вярно-отговаря на желанията ти-поне имена спомена!!!А"политиканите"-"Народът,в страната и извън нея...!"Детински бръщолевиния!Но за страхливците,дето знаят само да "обобщават"-презри ги с мълчание!!!!!!!!

279

Анонимен

преди 14 години

А ти каза ли нещо???????

278

Amenhotep

преди 14 години

Георги Жеков - Президент! Йоло Денев - Вице!

277

Amenhotep

преди 14 години

??? Ти верно нема к`во да кажеш.

276

Анонимен

преди 14 години

Ами тъй.... Ако трябва всяка година избори, докато не улучим най-накрая това, което трябва.

275

kolekcionera

преди 14 години

Явно наистина е зает 15 септеври ще тръгне в първи Б клас тогава ще го видим

274

питам

преди 14 години

Къде са "строителите на НОВА БЪЛГАРИЯ"-РУМИ И АХИЛ...Що млъкнахте,глашатаи на промяната??????