15

Иван

преди 13 години

Монро е била средна актриса и много добра к*рва и е известна само с връзките си с влиятелни мъже... Така и немога да си обясня защо 1 платена жена може да се помни толкова време. Какво толкова е направила незнам. ДА НЕ ГОВОРЯ ИЗОБЩО,ЧЕ ОТ ТИЯ ИМА 2-3 ПРИРОДНО РУСИ НА КРЪСТ !

14

Анонимен

преди 13 години

Внучка, внучка...

13

Иван

преди 13 години

Мерилин е една от многото незаконни дъщери на Лили Иванова.

12

Анонимен

преди 13 години

Еми плюят, сега нали имат всичко, и световно известни личности и фестивали и футболен отбор и киното ...да не говорим за певците ....никому неизестните...но пък са актуални измежду простолюдието и необразованите личности.

11

Анонимен

преди 13 години

Плюете Златниа Орфей, просто защото сте много зле както културно така и образователно. Вие няма как да знаете че за времето си Златният Орфей си беше фестивал от международна класа !!!! Да, след 30 години е леснод а се каже неструва но на базата на какво сравнение ? Няма и как да знаете че кариерата на Хулио Иглесиас тръгва точно от този смешен Български фестивал, защото до този момент преди да пее на Златниа Орфей, Хулио бе никому неизвестна личност !

10

ПИЧАГА

преди 13 години

***** Грейс Кели освен русокоска е популярна актриса и принцеса, в истинския смисъл на думата.Съпруг й е Принц Рение III.Грейс е събиратерен образ на женственост, интелект, чар - истинска принцеса.Партнирала е на Франк Синатра, Бинг Кросби, Кларк Гейбъл и Гари Купър.Давам й 5 *****

9

Анонимен

преди 13 години

Най-великата за Американците...и за тези които си нямат велики личности.То класацията е много истинска когато е правена от Аериканци пак :).По длибоко от Искаро нема и по високо от Витошата...нещо такова.

8

666

преди 13 години

Златния орфей и американските простотии, изразяващи се в някакви конкурси за красота, за надплюване с дъвки и ит.н. са несравними неща.Винаги ще предпочета да слушам българска музика пред това да се прекланям пред някакви идоли.

7

Гошо Тъпото

преди 13 години

Мерилин е блондинката с най-сексапилно ....излъчване;за да привлича....мъжете,в цигарите,които е пушила е слагала....феромони.

6

Анонимен

преди 13 години

Преди 'простотията' на САЩ те заливаше Златния Орфей

5

666

преди 13 години

Простотията на американците залива вече целия свят.Преди, като ги нямаше тези комуникации си беше само за тяхна консумация, а сега този бълвоч се излива върху всички.

4

Блонди

преди 13 години

Ама Велика какво значи, не би ли трябвало да е значима личност?!?! Защото ако само трябва да е руса какъв е смисъла??? И това 20-то място тц тц още по-голяма излагация...

3

Пеликана Грую

преди 13 години

Азис що го няма в класацията?

2

Анонимен

преди 13 години

Тая Камерън Диас има скапано излъчване, антипатична е. По-добре да е топ19..

1

ТЕРАПЕВТ

преди 13 години

..НАЙ-ДОБРАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЕДИН МЪЖ !!!