159

Мира39

преди 13 години

На мене пък вчера студентчето така ми го набрули, че още ми държи влага.

158

Stalin111

преди 13 години

И този ми бил ариец!?Жалко ,че не го залових жив.Щеше да стане много интересно.

157

Анонимен

преди 13 години

Хитлер е полу-евреин. Факт. В което всъщност няма нищо лощо.

156

Анонимен

преди 13 години

еврейски глупости ...

155

.|.

преди 13 години

Я-а-а още един първосигналник! Станахте осем! Да влиза следващия!

154

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ДРЪН..ДРЪН....АМИ ТОГАВА *** СА АРИЙЦИТЕ....

153

Анонимен

преди 13 години

Отвори старите вестници и ми покажи къде преди януари 1977г се говори за човешки права.мартин лутър кинг беше убит от американски расисти през 1968г.Как тогава са били расисти,а после станаха почтени и зачитащи правата?Спрахя варварските бомбардировки и *** над виетнамското население през 1973г. и след това измислиха "човешките права" в края на 1976г. Факт! Ама родените късно,няма как да знаят това.

152

Анонимен

преди 13 години

Има славянски народи. Славянски езици.Славянски народ - славянски език.Тюркски народ - тюркски език.

151

Анонимен

преди 13 години

Да продължим с това,колко интересни биха били такива изследвания в Турция.По време на Османската империя харемите са били пълни с отвлечени момичета от поробените народи,тези момичета какви деца са раждали? Еничарите също са внесли голям % гени от поробените народи.Изниква логичният въпрос-Турци ли са турците?

150

оли

преди 13 години

освен това Хитлер като студент във виена е бил влюбен в една еврейка,която обаче не споделила любовта му.Финансова подкрепа е търсил и от евреи и от унгарци и от какви ли не благородници.След завземане на властта .унищожаването на евреите и други се е дълвало на обидното отблъскване ,което той е приживял на младини.Освен това се оказва че той е психично болен от болест ,която днес се лекува.При това той масово е изтребвал хиляди психиично болни и лекарите му са си правили нечовешки експерименти

149

Да, Да

преди 13 години

Сигурен съм, че след някоя година, ще се окаже, че има и марсиански корени. Луд (евреин) умора нема ...

148

Варна

преди 13 години

А ти от кое село си бе отворко ?

147

Анонимен

преди 13 години

Аве няма разлика стига се плюмчи, то и в английския няма. Просто в турксия и англиския двете понятия се препокрвиат. Но заправяш да споменеш прилагателно османски(отомански) турци/тюрки, което променя нещата :)

146

Анонимен

преди 13 години

"А оригинала на понятието е именно на този език."Чакай малко, ти турския език го изкара един единствен за всички тюркски народи. Няма такова нещо. Не си мисли, че съвременния турски е толкова древен, нито пък го говорят другите тюркски народи. Смешното е, че в твърденията си не се различавате много от съседите ни - "древните македонци".

145

Gaskoing

преди 13 години

Збъркали сте..... имал е македонски корени!!!

144

днес и утре

преди 13 години

Какво има да се чудите! Хитлер е бил *** и толкова!

143

Анонимен 131

преди 13 години

До 139 Докажи ми, че на турски има разлика м/у двете понятия.Владея езика и ще ми е интересно как ще си докажеш тезата.

142

Анонимен

преди 13 години

ami nie vsichki sme s edna treta turska kruv.Shto mrazim tiq s koito imame ednakva kruv i obsht proizhod?

141

оли

преди 13 години

Не е тайна че Хитлер е систематично е унищожил роднините си,от които се е срамувал и отричал.Единственна майка му и сестра и са се ползвали с благоразположението му.Той е бил влюбен в малолетната си племенница,която живеела при него и трябвало да клекне гола над легналия на пода Хитлер и да пикае върху него ,докато той я гледа оттдолу.Тя споделя това пред охраната и казва че не може повече да понася тази перверзия,след което се самоубива.Хитлер е болен за нея вечер слагал на леглото и една роза

140

Игенея

преди 13 години

македонското население е: 30% античномакедонски, 10% илирийски, 15% елинистки, 5% финикийски, 20% германски, 5% хунски и 15% славянски гени.Гърция според данните на института е: 10% германски, 10% илирийски, 20% славянски, 20% финикийски, 5% античномакедонски /като на север повече от 18%/ и 35% елинистки.България са: 49% тракийски, 11% македонски, 15% славянски, 15 % елинистиНОООО също от изслидв, че античните македонци, илирите, хуните и славяните са траки/ сиреч българи/, какво излиза??????