32

CAnte

преди 14 години

Едно дете е било убито, а вие *** пак се здавихте като кучета на тема политика и кой бил по-по-най!Уважение и състрадателност нямате.На пук на вас ще остана в България за да ви неотрализирамлично!

31

Майка

преди 14 години

Лека му пръст на милото невинно същество!!!А Вие плиткоумни политикнстващи ***,млъкнете поне над детския труп!!!Нямате нито морал,нито човечност......

30

до 26

преди 14 години

То остава и да гладуваме. Виж,това че ям хляб и боб за да мога да изкарам до следваща заплата не е гладуване- това е мизерно съществуване.

29

Анонимен

преди 14 години

И какво точно разбираш под "свестен коментар", когато става въпрос за убито дете. Аз не мисля, че човек може да нарече "свестен коментар", който и да е коментар под подобна тема.

28

Анонимен

преди 14 години

Дай постянно и навсякаде да ги дрънкаме тези работи...Има убито 11-годишно момиче, поне тук искам да прочета свестни и нормални коментари, а не шизофренични изблици. Има достатъчно новини за политика, там спокойно може да си пишете шаблоните за "гладния българин", "комунизма", "за Боко - мутрата" и каквото още може да ви родят кратуните. Но определено не намирам за нормално да *** всяка една тема.

27

Анонимен

преди 14 години

Извинявай, но това че българинът е гладен, бос и излъган е много по-важно според мен от разни жълти новини за отвличане на вниманието, и лъжи как всичко ни е наред.

26

Анонимен

преди 14 години

Ок, разясни, кое е общото между убитото 11-годишно момиче и "лапането на политиците" ?Мама му стара, няма тема, в която да не повяват индивиди, с техните дебилски изблици за "гладуващи" и "боси българи". Каквато и новина да се пусне, все ще се намерят мозъци, които подхванат тази тема. В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НИТО ГЛАДУВА, НИТО ХОДИ БОС В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.

25

Анонимен

преди 14 години

И аз съм много горд че съм българин, но още по-горд съм че внучетата ми ще са шведчета.

24

Анонимен

преди 14 години

Всичко е политика за съжаление - защото пък политиката е ЛАПАНЕ. Една малка част мошеници мамят голямата част от народа и 4 годинки си клатят краката и си уреждат роднините. А пък излъгания електорат псува 4 години и чака следващите избори да гласува за следнащите мошеници, лъжци и далавераджии. КРЪГОВРАТ така да се каже. И на никой ич не му пука, че народа е гладен и бос - нито на ония, нито на тия, нито на следващите. Но докато стадото не проумее това, все ще е така ... за съжаление.

23

Bulgari

преди 14 години

Абе престанете с тоя комунизъм и т.н. или поне говорете за политика на други места...

22

хъл

преди 14 години

Егати чудото, не се минава седмица без да не убият, изнасилят или пребият някои наш сънародник в Гърция. И за съжаление това се случва все по-често на деца.

21

Анонимен

преди 14 години

Тодор Живков не успя да построи комунизЪма, обаче неговият гавазин Бойко е на път да го направи. То не бяха магистрали, рязане на ленти, и всякакав род показни малоумия. Всъщност Цветелина Бориславова отдавна живее в комунизЪма - то и Бай Тошо нямаше 1 милиард човечеца правешки. Чудя се само Вежди Рашидов Лизов как така още не е спретнал едно проектче за Паметник на Велкия Вожд насред село Банкя.

20

kotarak

преди 14 години

до 19 да те допълня ( чорбаджиско - мутро - милиционерски), а думата бизнес и бизнесмен да се премахне --- тук има ЧОРБДЖИЯ - в искинския смисъл на думата.

19

Анонимен

преди 14 години

Е как да не ни е хубав живота де - ти не четеш ли вестници, не слушаш ли Бойко-Радио и Бойко-Визия. Всичко ни е ОК, работа, пари - да се чудиш как да ги харчиш. Всички ни завиждат. Питай Божидар Димитров колко много хора искат да стават българи - защото тук е просто един Рай (мутро-милиционерски).

18

име

преди 14 години

Майки си били продавали децата в Гърция. Продават ги, ама не са българки, а ***. И спрете с *** коментари - ако не сте живели в Гърция поне 1-2 години, то не сте наясно с почти нищо, случващо се там!

17

kotarak

преди 14 години

*** ! Какви ли не *** живеят по Земята. Не трябва да има милост за такива. А нашенци бягат защото тук не им е много хубаво. Ако е уреден живота никой няма да хукне да робува по чужбина, ама тук по провинцията и за роби не ги зачитат, ами се дава като за животни. Особено по селата 5,00 лв надник и ако искаш, и цял ден под слънцето, ако някъде намериш за 10,00 лв си цар. Това е истината, това са ми казвали познати....

16

Анонимен

преди 14 години

ами той и бай *** е българин - с какъв паспорт е ?

15

Анонимен

преди 14 години

neznam deteto kakvo e,no tezi koito si prodavat decata povqrvai mi ne sa balgari.bai *** deto gi ima po7-8 gi prai tiq raboti.za bai *** deteto e instrument za izkarvane ne pari.tova e.trqbva da im sa zabrani da rajdat.tova e edinstvenoto dolu gore humanno ne6to koeto moje da se naprabvi.

14

турист

преди 14 години

За съжаление от години вече съседите ни казват, че българин е националност, а българка е професия........Народа оскотя и подивя след 45 години комунизъм и 20 години тотална анархия...

13

Анонимен

преди 14 години

Много българки в Гърция карат дори малолетните си деца да проституират, други пък направо ги продават на разни възрастни мазни и миризливи гърци. Как да не се срамува човек.