232

кюмюр

преди 13 години

стига сте пълнили страници с материали за ***,занимавайте се с нещо което да подобри условията ни на живот и трудовазаетос ,който веднъж си е грабнал пътя и е загърбил българия,не заслужава внимание.

231

NNN

преди 13 години

Na mai........... ti put.........,tapanar!

230

селянин

преди 13 години

честито на печелившите булгари...

229

Анонимен

преди 13 години

мръсни гадни ***.черни ***.само излагате държавата

228

лошия

преди 13 години

Да съберем пари и веднага да ги върнем да ги интегрират.

227

mnn

преди 13 години

Млъквай бе ***!

226

акушерката

преди 13 години

първата думичка,която произнася *** не е мамо,а дай.никаде по света *** не са интегрирани.не за друго,а защото не искат

225

Анонимен

преди 13 години

Българятя ,много сте смели зад компа .Но когато трябва да се действа , вечно Ви няма.Кои лозе ще копае ,кои кравата на бик ще води.Ако бяхте толкова смели и на улицата ,България отдавна щеше да е държава без проблеми.Защо не се замислите и за това.Когато ни плюят западняците ,вечно сте с наведени глави и сте съгласни с всичко.Реално народ смачкан от собствената си глупост.

224

до 222

преди 13 години

Това, което направи Гад Зееви сигурно е част от "доброто отношение" на евреите към нас.Така да се каже от благодарност, че ги спасихме от депортация.А, да имахме и виншен министър, който в ефир обиждаше България (пасящото).

223

?

преди 13 години

Ako francuzite sa nesposobni da gi intigrirat, nie kak shte gi?????

222

istina

преди 13 години

Niama romi, ima ***! Samo predatelite na BG izpolzvat duma kato romi, moia diado im kazvashe ***. Zashto li?

221

Анонимен

преди 13 години

Ето - на, вижте писаното от 215. От турското робство, та и до днес наште "анадолски приятели" се мъчат да развъждат и уголемяват този етнос у нас, защото им се струва удобен да ни се бъркат в живота! България с цената на неимоверни усилия не изпрати своите евреи и *** в Германия, както искаше Нацистка германия и за благодарност имаме добро отношение от Евреите и безброй проблеми с ***. (*** просто та си такива). Странно защо като ги няма турците, все още ги развъждаме за своя сметка

220

Анонимен

преди 13 години

Една седмица ваканция и после стягат катуна и към Белгия,докато не е свила зимата.През зимата ще крадат и плячкосват тук,като се запролети в Германия.

219

Анонимен

преди 13 години

Стига вече с тези "Европейски", ******астки и други шанави глупости, които ни ашладисват плямпачите от Европа! *** могат да се интегрират само в Индия. Там и езика и музиката и нравите и обичаите им ще паснат точно. Поканиха тук една иднийска група на фолклорен фестивал - ама мед им капна на сърцето - паснаха си перфектно! А иначе, *** и европейци са като масло и вода - няма интегриране (сливане), защото представа за добро и зло, бит, вяра и обичаи са директно противоположни,несъвместими

218

Анонимен

преди 13 години

Kato Evropa tolkova si gi haresva i roptae za tehnite interesi da si gi durji be.Taka Bulgaria shte se izchisti ot tiah.

217

Анонимен

преди 13 години

Ех, няма ли кой да опише в една книга вярванията и обичаите на ***?!? Доста състрадалци, които им съчувстват ще паднат, като прочетат истината. Просто защото са азиатски етнос и затворено общество, не може човек да погледне вътре. Има племе ***, които имат по 30 - 40 кг злато но ходят в дрипи. Такава им е религията, синът е длъжен да добави към златото, което е от дедите му поне няколко килограма. Мъжът е цар, жената нищо при тях тия с Европейските ценности ще ахнат всичко им е наопъки

216

Isaac

преди 13 години

Нали все реват,че не сме ги интегрирали ???Защо те не ги интегрират,ами ги изгониха скоропостижно ?*** никъде не го искат.

215

N.B.

преди 13 години

Имам идея, да се оддържат по 10 лв. от заплатата на всеки трудещ се българин и да се дават на ромите да си ходят доброволно от България, обаче с условие,че повече не няма да могат да влязат в страната. Французите са им дали по 300 евро, ние ще им дадем по 400 да се връщат. Това ще са най- добре уползотворените ми пари за месеца.

214

Анонимен

преди 13 години

ТУРЦИЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКТЕ *** - ТОВА НЕ БИЛИ *** А ТУРЧЕЕЩИ СЕ *** ОТ ГЕТАТА НА ПЛОВДИВ И ПАЗАДЖИК,

213

Българин

преди 13 години

203 - никой не може да забрани някому да се труди - в тая държава само селското стопанство се нуждае от милион работещи хора.. но *** не желаят да работят.Никой не може да забрани някому да учи - през средновековието хората с животът си са плащали понякога за стремежът си към знанието.. но *** в 21 век отказват да се научат дори да говорят членоразделно.Никой не може да бъде принуден да живее в мръсотия, но *** го правят доброволно.Това очевидно не са хора, а нисши същества