89

симон

преди 13 години

точно така. Това е същността. Ако мъжът Бойко престане да се пудри пред камерите, а в същото време да се връзва на фльонга (меко казано) пред тоя и оня заради позорните си банкови сметки и просто от страх, а се заеме вече с почти невъзможната задача да направи нещо за тези които лъготи, може и да тръгнем нанякъде. А то така...

88

juif

преди 13 години

edinstveno vragovete na iran se strahuvat!! Nie gi znaem koi sa! izrael i usa!! persite dokazaha sebe si, zaslujavat respekt !!!!

87

FUCK USА

преди 13 години

Да са живи и здрави великите перси и да име чистит АЕЦ да си го ползват със здраве!

86

Анонимен

преди 13 години

ха ха Иран правят ядрена централа, а Б.Борисов още се чуди и мае дали да я почва, изобщо не коментирам лидерите на ДСБ и СДС, които не пропускат пред медиите всеки път да обясняват как нямало нужда от АЕЦ Белене, нямало на кой да продаваме. Странно Турция също започва строеж на АЕЦ защо ли? И Като няма нужда от Белене, защо на морето са на режим на тока? Май ние за нас си нямаме достатъчно електроенергия, друго е ако ДСБ и СДС защитават турските интереси, Белене все пак ще им е конкурент.

85

симон

преди 13 години

Скръндза, цинция, мошеник, лихвар, ***... дума употребявана главно в страните със славянско население, и, неправилно асоциирана от хората недобре ориентиращи се в словото като синоним на евреин.

84

1111

преди 13 години

Америка помага на евреите,руснака на мюсюлманите u това и супер!!Оставете ги да се изчистят взаимно и само ние християните ще останем

83

tulski

преди 13 години

Станев...обичаш ли бяло сладко ? Мюсюлманите много го обичат.

82

11

преди 13 години

сега евреите ще си седнат на ***,а западните колонизатори ще си помислят дали да влизат в чужда държава.Браво на руснаците,не може само евреите да плашат.Иран заплашва Израел а не България!!!

81

до 26

преди 13 години

ако това е демокрация, аз съм блондинка! Но какво е незнам, даже и псевдо не е. Разграден двор, след мен и потоп ...., нещо от сорта. Съжелявам, че малко изкочих от темата.

80

Хахахаха!

преди 13 години

Ти да не би да си специалист, бе? Хахахахаха!

79

симон

преди 13 години

Уфф! Хайде за последно. Не евреите. Ционистите. Основна разлика. Както *** не е евреин, така и ционист не е националност, а екстремизъм. Схващаш ли? Ама кво ли ти обяснявам- бедна ти е граматиката. Като ти заголят дупето, дори няма да разбереш кой го е направил (под секрет- евреите също са *** :)))

78

Иван Станев

преди 13 години

Даже не си струва да коментирам писаниците на някой пъпчив хлапак. Сигурно пишеш често в сайта- след като нямаш какво да правиш.Спирам да ти пиша, с *** не се занимавам.

77

tulski

преди 13 години

Като те гледам, как се репчиш, значи не си работил там, като някакъв специалист. Те притежават възпитание и интелект. Вероятно си бил тираджия или общ работник на петролно поле.Аре у лево и не ме занимавай ! Аман от " специалисти.

76

симон

преди 13 години

:)))))))))))))))))))))))Чао, приятелче. За жалост се оказа поредният

75

Иван Станев

преди 13 години

Ако мога, бих останал. Първо - стандартът ми на живот ще е доста висок. Второ - там законите се спазват. Трето- няма да ми се налага да споря с съмнителни типове, дето даже и името си не пишат, защото не значи нищо...

74

tulski

преди 13 години

Ами, върни се де ! Ама вземи и семейството си, и останете там за постоянно ! Приказваш туй - онуй, ама стоите в Европа. Нещо не ти стиска.

73

симон

преди 13 години

Де да бяха брътвежи. За мое нещастие прекалено добре познавам методите и стила на обработка. За мой късмет се оказах имунизиран. Съвсем по медицински - някъде в далечното минало имам някакъв еврейски полъх останал в латент. Но това ми дава огромно предимство, защото ме потърсиха, и аз успях да почувствувам вонята

72

Гринго

преди 13 години

Ся ша им пратя един F-5000 и ша ги разбия...(за тия, които се чудят - такъв самолет няма. сега го правя. тия правят централи, а аз правя и продавам оръжие.)

71

симон

преди 13 години

От колко години България има АЕЦ? Колко атомни бомби има? Не внесени от СССР, щото и това го имаше, даже бих могъл да то кажа къде бяха (подсказване за тройка - мераци на НАТО ), а наши си, направени от отработено козлодуйско гориво. Дори под вещото руководство на другарите. Ми, пардон, нула.

70

Иван Станев

преди 13 години

Бих се върнал, да! Иранците плащат доста добре! Пък ти най- добре си остани тука.