117

Щандартенфюрер

преди 13 години

Ние ще дадем по 500 евро на ***,само да им ги върнем.Да ги интегрират,да ги възпитават.Да видят как се интегрира мръсния,гаден ***.

116

Анонимен

преди 13 години

"че Франция ще съблюдава принципите за свобода на придвижването на европейските граждани"Така ли ги наричаме вече? От *** станаха роми сега стават европейски граждани.

115

петров

преди 13 години

ХАЙДЕ ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ХАЙДЕ "АТАКА" ВИЕ СТЕ НА ХОД

114

Анонимен

преди 13 години

Не става с "кастриране на мъжките"! Щото все ще се намери един ***, който да оправи цялата махала ...

113

Анонимен

преди 13 години

С ,, Титаник,, да ни ги върнат.А и щом дават по 300 евро .да ходим всички до Франция на гости за по 2-3 дни и да се връщаме с по 300 евро.Пътните/само отиване / са 50 евро с автобус.

112

Българин

преди 13 години

А на НАС кой ще ни плати, за да приемем тая ***?Нима не е факт, че *** отказват да работят, но плюскат по три пъти на ден, следователно някой трябва да ги хрантути?! Не е ли истина, че те са непоправим престъпен контингент?!? Длъжни ли сме да търпим тия гнусни *** ?!? Да не сме кофата за *** на Европа?

111

ес

преди 13 години

франсетата се прецакаха! сега бай *** ще се вътри около френската граница и всеки ден ще взима по 300 евро.

110

Анти ром

преди 13 години

300 кинта и от мен!Готов съм и по 400 да дам,ако кастрират мъжките ....

109

Сидеров

преди 13 години

до 106Така е ,но не съм удобен като плюя ромите не ме канят по телевизии радиа харесва ми да съм медийна звезда!

108

еврика

преди 13 години

Сеа ли се някой на какъв език ще се интегрират нашите и румънските *** във Френското общество. Ще ми се да чуя подобен Френски! Стоичков с неговия Английски ще звучи като Шекспир на фона на Френския на нашите ***!

107

Анонимен

преди 13 години

един влак да ги извозва постояно за Индия ***

106

Анонимен

преди 13 години

къде си бе Волене къде си бе мишко нали заради тези *** влезе в парламента

105

Атака

преди 13 години

Абе и ние ще се напънем да дадем по толкоз на наште да идат във Франция!!!

104

До 77

преди 13 години

Приятелю ти знаеш какво значи думи демо /народ/ - крация /власт/? Именно заради такива шубета като теб в България престъпниците и корупцията са почит! От какво те е страх бе народе? Вие сте властта е не някаква групичка корумпирани човечета! Докато в България сме с такова робско мислене наследено от времето на комузма, когато държавата мислеше и решаваше вместо всички нас гражданите на тази страна, нещата трудно ще се променят в правилната посока. На тази страна и липсва гражданско общество!

103

Анонимен

преди 13 години

абе Българи кажете какво да правим с това племе

102

grep

преди 13 години

Една малка подробност - когато е трябвало да се справяме с *** ние сме си чоплили носа и сега сърбаме попарата. Никой нормален човек няма да дойде да се белосва с нашите бакии. В рамките на нормалното и на еропейското законодателство е Франция да ги разкара от там - най-бързото и ефективно решение за тях.

101

Анонимен

преди 13 години

Трябва да протестираме. За смяна на политиката на МВР и правителството. Ако не го направим, нещата ще са същите. Апелирам някой който има опит с тези неща да организира национален протест: "Срещу *** безнаказност". Аз ще изляза на протеста с цялото си семейство.

100

Бобче

преди 13 години

300 евро за една бутилка не е ли много?

99

d

преди 13 години

Българските и румънските граждани имат право на свободен престой във Франция до три месеца, но след това трябва да докажат, че имат работа, здравно осигуряване и доходи.Те в родните си страни не могат да се похвалят с работа, здравни и доходи че във Франция ли?

98

горд марсианец

преди 13 години

300 евро струва Хелзинският комитет и ромските организации. Управлението на България струва 2 кебапчета. Неволята не помага нито нихилизмът на арменския поп. На кого да се оплача?