56

Вълкодав

преди 13 години

А бе изтребете ги тези мечки бе! Цецо да вземе да се стегне и да направи една акция "Мечките", а не да ми се разцъква по екипче из Албена!

55

Юберменш

преди 13 години

Брех, че си лют.

54

Анонимен

преди 13 години

Абе много ми е интересно къде ще ги "изселят"? На Слъчнев бряг може би? Или в Пловдив? Тази чува ли се какво говори? Ние да не сме Русия или Канада, да ги пратим някъде у степите на 3000 км. В България има една планина , в която са останали мечки (Имаше и в Рила и Пирин единици, но скоро не съм чувал)...не е случайно това. Има някакви интереси тук. (преположение) Сигурно искат да секат някоя гора, а тя е защитена зона или резерват, щото се обитава от защитения вид кафява мечка. Доган може би?

53

Анонимен

преди 13 години

добре бе, пробвай. едно мръсно *** нацистко по-малко, а свастиката познай къде ще ти влезе

52

satana

преди 13 години

prirodo za6itnicite bokluci takiva da vi *** maikata kakto i na lovdjiite mamangi mrasna

51

Юберменш

преди 13 години

Хич даже.

50

dsa

преди 13 години

oh,kakvo sladko mechence

49

Анонимен

преди 13 години

абе я.....

48

das

преди 13 години

da se izselqt sichki ot smolqn i rodopite.mechkite sa tam ot hilqdi godini.te i be tova mechkite sa po umni ot tamoshnite .

47

Анонимен

преди 13 години

Като живееш у Софията е лесно да викаш колко били убави и кротки мечките. Ама у гората да те срещне друго ще бъде.

46

:)

преди 13 години

де го сега димо терфенлията де... и мечки де....

45

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 13 години

Еколозите се продадоха на една световна блудница. Скоро ще се промени манталитетът ни и отстрелването на тези наши приятели от детинството, мечките, няма да предизвиква угризения.Ще се изравним и по брой на мечките в планините с Франция, т. е. нула.Всичко с парка за танцуващи мечки е далавера. Вече 10 години, там няма родено нито едно мече, при 25 мечки . Мечките ги скопяват. Няма никаква свобода, животните са зад стоманена ограда. В района са изградени хотели и ресторанти за зяпачите. Нито една мечка от там, не е върната в природата. Всичко това обаче не е главният проблем. Целта е преди всичко да се поевропейчи Българинът. Преди няколко години, цяла Германия изпадна в ужас, защото на нейна територия се появи дива мечка и не се успокоиха докато не я убиха.ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ отнемат, кастрират и след това затварят мечките зад оградата, за тях няма никаква алтернатива да се върнат в природата. Целта на занятието е да се извадят мечките от социалната сфера на Българина. Мечката можеше да я срешнеш на улицата, без никаква преграда между нея и теб, придружавана от мечкаря с ГЪДУЛКА и рояк от развеселени хлапета. Поставена обаче зад стоманената ограда, мечката вече е ДРУГИЯТ, непознатото, чуждото, дивото. Него вече спокойно можеш да го стреляш и разфасоваш.

44

uha

преди 13 години

смърт!Които не е ^За^ да ходи да пази хората от тези мечки.

43

Ахил

преди 13 години

Това не са български мечки. През 1981г. в района на селата Лилково ,Ситово и Орехово бяха пуснати карпатски мечки от Румъния.

42

Анонимен

преди 13 години

еми нема проблем, работи се по въпроса. Излез така на улицата като на снимката и ще си дотам. Кво си мислиш, че няма да стане ли?

41

Юберменш

преди 13 години

Въй. Ми а реши го, де. :)

40

Анонимен

преди 13 години

Абе не знам, може и за теб некой да даде некой лев, кой знае, хахахаахахахаахаааа може и ти да си ценен..

39

77777

преди 13 години

Селяндурска му работа, всичко, което не носи благинки за селянина - под ножа.

38

селко

преди 13 години

Мечките са по ценни от човека защото осигуряват приходи при отстрел.А човека само беля прави.ДА ЖИВЕЕ БРДЖИТКАТА........

37

Анонимен

преди 13 години

Добре бе, като сме селендури не яж домашни животни. И зеленчуци не яж. Оди да ядеш на мечоко камбаните. Щом има повече полза. Ама търчиш към магазина с торбите нали????