78

До 777

преди 13 години

Не пишете глупости и не гледайте руски филми и ги представяте като доказателство. Гледал съм документалния филм по "Дискавъри" ваденето на подводницата от норвежка фирма.От подводните снимки ясно се вижда, че на мястото на експлозията има огромна дупка, като стоманения корпусът е огънат от вътре на вън, всичко около отвора стърчи на вън, анадъмно бе - на турски трябва да ви се говори за да разберете най-после. Провежд. се е учение и на това място е имало десетки други руски военни кораби

77

за 69

преди 13 години

100 подводници...........абе ти от обяд ли си се наквасил :) Румене ти ли си ? :))

76

до 54

преди 13 години

Ами защото не им е дошло до главите такова бедствие.Преди десетина години в Ню Йорк им спря тока и те се ***.Защото на американеца трябва някой друг да мисли за него, защото той няма акъл за това.Виж например един клип с ескаватор в един МОЛ, който спря и *** стояха на него и чакаха помощ.

75

Анонимен

преди 13 години

Всички ги видяхме насраните американски прошляци и техните недъгави абрамси в Ирак ,едно рпг и ги пращат обратно в страната на неограничената тъпащина за претопяване хахахаах .Империята на злото сЕщ просто нямат шанс срещу свободното човечество!

74

brd

преди 13 години

относно танковете - германските Леопард и Гепард са без конкуренция - там нито Америка нито Русия играе -конвенционалното оръжие на германците е недостижимо от никой друг !

73

за 70

преди 13 години

Момчетата от Куркс бяха убити от тъпите военни, 3 дни се чуваха удари по корпуса, а те отказаха помощ от Англия - онези имам мини спасителна подводница.Така че днешния ден трябва да е ден за протест срещу убийците в униформи. За нещастие свободата в Русия е мит от самото и създаване и сме свидетели на поредната заблуда и унижение на руския народ от собствените му управници

72

КОМУНЯГА

преди 13 години

До евроатлантически еничарин говнояд!Разбирам,че искаш да бъдеш афроамериканец от Луизиана,но защо ли сбърканяко посланик Урко виза не ти дава?Дали защото неправилно в партер седиш или малките музикални форми трудно ти се отдават?Напрегни сили нещастнико или ще получиш московски ботуш в ***...Усетили какти влиза...

71

Анонимен

преди 13 години

защо пишете минус за д и мокрация - може би това е правилното -или пък трябва на черното да се казва бяло - типично по комунистически - *** сме, гладни сме - воним ,ама сме най-добре - *** недъгави - !

70

777

преди 13 години

Ти смехурко днес нямаше да си на този свят (жалко, че си още тук), ако не бяха пожертвани момчетата от"Курск".

69

Водния

преди 13 години

До НАТО: Русия няма самолетоносачи не и трябват ... има ракети и 100 подводници в всички океани и морета... Русия няма бази по света .. има само две Венецуела и Куба . Оттам бам по САЩ... САЩ имаха база в грузия но като ги нападнаха Руснаците се разбягаха .. Путин показа американски паспорти на убити американски военни в Грузия ..... Още да обяснявам ли на профаните!!!!

68

Анонимен

преди 13 години

Дано си глесал за Изртаелск,о еврейския конфликт през 2006 година.Там няколко десетки израеслките танкове "Меркава-4" бяха разсипани от руски ракети "Корнет-Е", а тази консерва Меркавата, я водят за едно от най-бронираните танкове в света.Ейбрамса няма да има шансове, те хамерикнаците и досега не могат да правят годна за нещо динамична еплозивна броня(ERA)!А само като чуят че в един кой си регион се появил S-300 и се посират, като americunt-овете които са!

67

ах рускините !

преди 13 години

цяла Русия живее от просия - един *** народ , който винаги ще е на дъното на света - тежка историческа съдба, но рускините - ах рускините те нямат тежка съдба, защото са най-леките жени в света !

66

за 62

преди 13 години

ти си бил там,нали смехурко.............или просто днес са т пуснали навън :)

65

Анонимен

преди 13 години

д И мокрация - характерно за *** комунист - не знаех, че има още защитници върли на съветския ботуш - потъпкал половиния свят и удавил ни в беднотия и простотия !

64

за 53

преди 13 години

А хората участвали в разработката се оказаха безобразно богати, според руската преса става дума за корупция

63

коко

преди 13 години

Не плюйте по братушките ,защото не знаете че:Советские часы-самые быстрие часы во всем мире!!! Советские больние-самые здоровие во всем мире!!!Советский завод для лимон-Самый большой во всем мире!!!Советские пьяные -самые пьяные во всем мире!!! Не са виновни хората ,а тези,които ги управляваха.

62

777

преди 13 години

Поправям се. Ударът беше в десния борд.

61

анонимен

преди 13 години

тук разни американофили се изказват против Русия..само че Америка нищо не е направила за България за разлика от Русия...така че замълчете ...

60

Анонимен

преди 13 години

А Ф-35 какво е бе ***, ха ха ха!Всеки ден в Ирак и Афганистан, се вижда колко ценят живота!!А преди това, във Виетнам и в няколко места във Южна Америка!!

59

КОМУНЯГА

преди 13 години

Ало джипито на евроатлантическите сбърканяци,такива като тебе няма с какво да се сравняват.Ти си си WC на димокрацията!"Курск" е потопена от американска торпедна атака умишлено,за да се види как ще реагира тавариш ***!За съжаление на света той реагира като *** ***,като предател на интересите на прогресивното човечество.Сега ни чака война с Иран и катастрофа.А ти анонимен говнояд с кого ли може да те ставни някой,все пак си си WC...