64

dpd

преди 13 години

След такава новина не знам как ще спя довечера, просто сън няма да ме хване, направо съм потресен... Чичо Стою и леля Сийка от Горно надолнище като се развеждаха, пак бях така...

63

MAN

преди 13 години

Жената - става, ама само да ти е гадже 3 месеца, не повече, за съпруга - никога! Изписано й е на челото, че ще те напусне когато пресъхне далаверата.Бюрека - високо момченце, подхвърлено на високо и получил малко парички и станал звезда за малко, ама вътре е въздух като Учиндолския ***. Предстои му бавен залез като клоун по TV-тата и кабеларките. Мила родна картинка ;-))

62

imam rabota

преди 13 години

Добре, аз трябва да изляза за малко, след час съм тук, ОК? А вие продължавайте с интересните новини.....

61

Анонимен

преди 13 години

Според мен Бареков се продаде на ДПС преди около 1,5 година- тези които са следи ли сутрешния блок на БТВ са забелязали това, извендъж взе да става толкова мил и дружелюбен с представителите на ДПС, внезапно стана "изключително етнически толерантен"- оказа се че като малък си е дружал с роми и турци в Пловдив" взе да прави поръчкови предавания и да вдига рейтинга на ДПС а и не само на тях. Внезапно се появиха джипове, скъпи часовници и прочие, но тази му лакомия му изяде "главата".

60

Striker

преди 13 години

Кой пък беше тоя?! Едно време по Скат го гледах с една *** в гащите...бая селинджър ми изглежда.

59

Someone

преди 13 години

Ти пък да не си го "ласкал", че така говориш бе...

58

Vanhorn

преди 13 години

А бе Бареков ,нали жена ти беше супер а ?? *** си беше и такъв си остана,плагиат долен !!

57

ами.....

преди 13 години

Представям си какъв е бил живота на тази красива дама да прави секс само с 1 мъж в продължение на 4г. УЖАС!!!!! Всяко зло за добро !

56

опала

преди 13 години

Я-я-я-я, Бюреков бил се бил развел?

55

хаха

преди 13 години

Eeeee,ами очакваше се..Не може идола на Бареков,Бойко Борисов да е разведен,а Ники Вувузелата да не е...Трябва всичко да е едно към едно с Вожда,хахаДа жим е честит на майните,готин кмет ще си имат от догодина...

54

от Пловдив

преди 13 години

Taзи мутрите в Пловдив я разнасяха мноого преди Барека да я опитоми. Но след сватбата пак започна да се вижда със 'стари' или 'бивши' приятели , всеки му беше ясно че не си говори за квантова механика с тях.. А и момичето си има пари, има си познати във всички прослойки, най-вече новоизлюпени бизнесмени със съмнителна репутация, така че изобщо не и пука, всеки знае че пиенето и к*рвалъка са за цял живот..

53

Фарцата

преди 13 години

Ше се развежда та - то тая кака иска чесане......

52

ИДОЛ

преди 13 години

ОБИЧАМ СЕРИОЗНИТЕ,НО ОЩЕ В БТВ ТОЗИ БЕЗСРАМЕН МАФЬОТ СЕ ПРАВИ НА ЧЕСТЕН И ПИШЕ ,ГОВОРИ ПРЕЗ ГЛАВАТА СИ.ТАМ ГИ ЗАБЪРКА,СЕГА СРУГА ИЗЯВА В ЛИЧЕН ПЛАН,ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ЧОВЕТ ДА ЧИТЕ ТАКИВА НОВИНИ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕ И МАФИИ.

51

Желев

преди 13 години

Вероятно е добър човек съпругата,щом го е търпяла толкова време.

50

iKoko

преди 13 години

отивам за кафе!

49

velofan

преди 13 години

Така става когато, мъжът вместо да дарява ласки на съпругата си,сам ходи да търси "мъжки ласки" за себе си...

48

Анонимен

преди 13 години

Ауууу! Тая "новина" от вестник "Лична драма" ли я взехте? Какъв ужас само! И сега аз как ще спя довечера? Направо сън няма да ме хване от мъка!

47

Ууууууу

преди 13 години

Абе , тоя *** чалгар Бареков как въобще се е оженил? еЙ ,НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЯ СВЯТ!

46

Ескта Сенс

преди 13 години

Сергей, излезе ти късметът.

45

Мнение

преди 13 години

Семейството се основава на постулатите за етичност,морал,отговорност,които определено имат материално-веществена страна (парична),но със сигурност не може всичко да се ограничи само до това. Каква отговорност можем да понесем ние към децата си, как се живее без да обичаш и да бъдеш обичан, какъв пример взимат твоите наследници?И защо наистина все по-малко си даваме реална сметка за семейството, преди да го създадем.А за озлобенните души,които пишат тук,мога да изкажа единствено дълбоко съжаление