385

тттт

преди 13 години

Номер 383 - да се извиниш на каруцарите

384

Maraba

преди 13 години

Много си зле:-(((Какво ме интересува Овчаров,твоите другари или българския съд в случачая?Искам оставката за мекерето Димитров.А ,между другото,в Африка има само ***,така ,че кого другиго да бият полицаите.:-)))

383

шиболог

преди 13 години

в букета гербери и министър без достойнство

382

Анонимен

преди 13 години

Иииии верно ли? Що не отидеш в Африка, да им обясниш за български справедлив съд? Не казваш защо Р.Овч може да казва *** средна класа, а Б.Д. не може да казва *** народ. С двоен аршин мериш.

381

Maraba

преди 13 години

?Наистина си като пеперудка-скок поскок.А знаеш ли ,че в Африка полицията бие ***?

380

Консенсусно

преди 13 години

Вече има обществена нагласа и почти пълен консенсус 61% да бъде въведена скалата за оценка на правителството базирана на оценката "***" и нейните степени.Лошо шибанослабо шибаносредно шибанодобре шибаномного добре шибаноотлично ***

379

Щастливеца

преди 13 години

Стиге сте графоманствали. Отивайте на морето, в кафето, в кръчмата, в МОЛ-а. Лудия каза, че потреблението се е качило! Не му ли вярвате, а? А, а да не ви пратя Цецо Бой. Потребявайте и бъдете щастливи, като дойде зимата пак потребявайте, карайте ски и бъдете щастливи. Божо вече е в Созопол, гмурка се за нови мощи и се пече с чаша пенливо студено шампанско в компанията на няколко светици с чембери. Айде друм, *** щастливи!

378

Българин

преди 13 години

Ех, Аменхотеп, посмях се искрено, особено за надписа "Дар от Йоан Кръстител за ББ...".Блазе на тези, които в такива мигове запазват чувството си за хумор!

377

пинокиоптикум

преди 13 години

божидар димитров нe e сиромах в неволя и не му е разрешено да послъгва за да оцелява, нов андрешко, хвърли камък в народът, после ни лук е ял, ни миришел, мъж несчупен бил, с гордост вервам крачи измежду ***

376

червената вихрушка

преди 13 години

Божидар Димитров е *** комунист.

375

Анонимен

преди 13 години

Е как, значи другаря Р.Овч. може да казва *** средна класа, а Б.Д. не може? Да приемат закон и всички да казват ***.

374

Maraba

преди 13 години

?Какво общо има БКП,СДС и другите мекерета с изцепката на Димитров?Или въобще с темата за кокала дето го гризе тая ***?

373

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ *** НЕРВАК НЕ МОЖЕ ДА Е *** МИНИСТЪР

372

Анонимен

преди 13 години

Айде 10000 гласували, 61% казват *** народ, демек 6100 души.

371

Гнусна история

преди 13 години

Не му се сърдете. За власт и пари такива продават и майките си. Ветропоказатели, като този, ни крадат 20 години вече. Вчера с Гоце, днес с Бибко, утре ще е с някой друг. Важното е да има далавера !Оставете го на мира. Просто като отидете да гласувате следващия път си спомнете за него !

370

Анонимен

преди 13 години

Чета сега в днешния 24 часа, един от БСП се оплаква, че по времето на Станишев, Р. Овч. му казал "Махни ми се от главата с твоята *** средна класа". Е сега очаквам, феновете на Серж, да искат оставката на другаря Р.Овч. със същата настървеност, с каквата искат и оставката на Б.Д.

369

Анонимен

преди 13 години

А това, че ти се имаш за *** си е твой проблем, обаче аз отказвам да съм част от тази група!

368

Българин

преди 13 години

Че е *** народът, такъв е- поне едно 80 на сто!Няма какво да си кривим душата!Че доведе на власт *** управници, така е!Б.Димитров е прав да мисли така, друг е въпросът че не бива публично да го изразява!Но така е - на *** народ - *** правителство!

367

Maraba

преди 13 години

Айде да ти добавя и един виц-Един ирландец видял бой в кръчма и попитал-Това частен бой ли е или и аз мога да се включа?Ако у дома си се дърлим,никой няма право да ни обижда.Най-малкото пък да ни дава оценки.Особено пък ако му плащам заплатата с данъците си.

366

Анонимен

преди 13 години

Внимавай с квалификациите. Тези дето се пенят, по-принцип са си прикрити страхливци и първи подвиват опашка. Но иначе са много смели.Нека заплатата е 960 лв бруто. Имаш нетна 800 лв. Наполовина 480 лв. Имаш нетна 400 лв. Да приемем, че кризата е свършила и СД свали ДДС на 15%, покупвателната способност ти се е увеличила с 20 лв. А за тези дето и преди и сега са на 500 лв., какво да кажем? При падане на заплата ти пада и ДДС, защото е върху стойността. А това, че с по-ниска заплата ще купуваш по-малко, си е твой проблем. ДДС си едно и също. И хлябът за 1лв. и 20 ст. ДДС, пак си струва толкова.