123

Брат Пит

преди 13 години

Прав е проф.Божидар Димитров - *** и еб..н народ сме и многоо завистлив. Тоя масон / тамплиер Овчаров да се покае и да бъде малко по-смирен...За г-жа Фол Траколожката немаме думи, колко народ прецака по времето на мъжа и Фол и бай Тошо, пък сега пак иска да е водеща и да пие от извора. Да каже какво се изнесе в чужбина... Браво на Божидар , че е искрен и истински.. " Не народ , а ***..."

122

Анонимен

преди 13 години

Eee, pak kak se e izchervila kato se e obidila .Maj familiata e na edin dsrt komuniaga.

121

sasko

преди 13 години

едвали има по *** народ от нас-Българите

120

Анонимен

преди 13 години

Да, бе, да! Тракологията е измислена, а ние сме славяни, само че с черни коси и очи. И гените ни са 70% тракийски.

119

ахмед

преди 13 години

много сме ***

118

bacil

преди 13 години

ами ние нали сме *** народ ???

117

neuk

преди 13 години

...zashto ne zapochnem ot tam, che naukata trakologia e tolkova izmislena, che da hranim uchenite, koito se polzvat s tazi nauchna titla....

116

Виден Траколог

преди 13 години

Г-жо Фол,Понякога нещата трябва да се наричат с истинските им думи и понятия, дори и да не е академично ...

115

.!.

преди 13 години

И е много грозна ***!

114

Анонимен

преди 13 години

аааааааааааа скръндзавата Фол...с това е известна миличката ,че е гооооляма скръндза !!!

113

Анонимен

преди 13 години

Световната банка идва, за да впримчи България в мъртва хватка, с помоща на фукльото Дянков и леля му Кристалина и двамата действащи служители на банката (под прикритие).И тъй като и двамата "работят" Бойко, той заяви че заемът от СБ ще бъде 1 милиард!Тежко на нашите деца и внуци!

112

Влади

преди 13 години

Тази ли предвзета п..ка ще ни дава акъл?! Навремето го омая оня мошеник Фол за съпруг, че сега и тя да се пише "учена", ама не става. А Б. Димитров, с всичките му глупави изцепки е по-стойностен от нея.

111

Анонимен

преди 13 години

Божидар Димитров трябва да отиде в свинарника на Гергов, защото местото на свинята е в свинарнка!Имам предвид угоената и нагла *** *** министър.Но явно, че и Бойко си прави свинарник а тази *** му е приятел.

110

До 108

преди 13 години

Тракологията не е еврейска измишльотина. Пионерните разкопки са правени от Богдан Филов в сътрудничество с германски археолози. Вярно е, че Фол са евреи, но скоро в България ще пристигне баш евреинът на евреите, президент на световната банка, заобиколен от български шабеси. Ако сме истински народ, ще ги изхвърлим. Но дори САЩ не могат да се освободят от мъртвата еврейска хватка, та ние ли...

109

Боже, Божееее!!!

преди 13 години

Основната задача на БД е да докаже божествения произход на товауправление. И той се старае, натяга се чак.

108

pitam

преди 13 години

Swglasna swm s MISLESHT,no se pitam s kakvo OBRAZOVANIE sa NASHITE GOSPODA MINISTRI?Ne e li zadwlgitelno te da imat VISSHE da ne NI IZLAGAT!!!!!

107

Lehr

преди 13 години

Лошо е, че българският народ е толкова търпелив. Защото става обект на недостойни подигравки и вън от страната. Не може да ни уважават навън, когато сме унизени в собствената си страна, от политици, които сме избрали и които трябва да имаме правото да ги накажем. Сигурно той си мисли, че всички са като него - нагли, безогледни. А той е наистина безмозъчна, угоена ***!

106

anonimen

преди 13 години

краят на мутренското правителство наближава,всички ресурси на държавата са изчерпани и натикани по банки,всичко това е един театър ,когато представлението свърши щте научите истината но България щте е разорена

105

NM

преди 13 години

Работя по 12 часа на ден, плащам си осигуровките и данъците, а ти вероятно или не схващаш или си поредното зомби запленено от харизмата на ББ и простащината, която ни управлява.

104

МИСЛЕщ

преди 13 години

как ще се оправи БГ като никой не си гледа работата ,а всеки иска да прецака другия.*** НАРОД В *** ДЪРЖАВА.СЛУШАМЕ ЧАЛГА И СЕ ОПЛАКВАМЕ НО ЗА СТРАНА ПЪЛНА С НЕКАДЪРНИ ХОРА Е ТАКА.С ПИЕНЕ И ТАНЦУВАНЕ ПО МАСИТЕ НЕ СТАВААА.КОЛКО ОТ РЕВЯщИТЕ ПО ФОРУМА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ??? 0.1%