146

Баровец

преди 13 години

На мен ми треват поне 2 бона, баце, те не са безплатни

145

самаряним

преди 13 години

с какво ти нарушавам правилата бееееееееееее селянин?селянин не е обида нали селско милиционерче?

144

самарянин

преди 13 години

ОБЯВАБием работодатели и техните червени подтдържници от ДС всякакви!поради секретност да не ме съдят само побликувайте адресите и провиненията им в нета!ще им трошим "нежно *** тикви"вашия доброжелател/самарянина/

143

sanata

преди 13 години

Дали някога всички ние ще успеем да кажем БАСТА на измамниците Ще запреличаме ли на свободни хора които знаят и могат да живеят достойно Възхищавам се на другите народи как отстояват правата си Застават като един и забравят всичко което ги разделя ТАКА СЕ СТАВА СВОБОДЕН другото са общи приказки

142

doc

преди 13 години

до 146 - Анонимен, така "говориш", защото сигурно нямаш и едно висше.Между другото, аз също съм с две (без да споменавам допълнителните сертификати и квалификации), и съм като колегите, писали по-долу. Това е то живия комунизъм в действие - да имаш за шефове пилешки мозъци, бивши комсомолски секретари и т.н.

141

НЕ КАЗВАМ !

преди 13 години

а дрехи ? а лекарства ? или това е само за сметките ???

140

Анонимен

преди 13 години

Интересно под какво давление синдикатите започват тези манипулации. И преди са били послушни, но този алабализъм, който са публикували е нещо ново. Като извадим чисто елементарните разходи за жилище, вода, ел.енергия, транспорт остават не повече от 200 лв. Тези пари са дори под прага на бедност. Стях трудно може да се покрива дневната нужда от храна. За какъв нормален живот говорят. След 20 години преход сме отново там, откъдето тръгнахме. Позор!!!

139

Анонимен

преди 13 години

Само не ми разправяйте че с две висши си седите у дома!!Или като знаем нивото на образование,толкова са ви уменията!При тая девалвация на висшето образование в България две,три,четири висше нищо не значат!Важни са знанията и уменията а оценките в студентската книжка вече не струват нищо!

138

лоша работа

преди 13 години

Затъване до гуша в беднотия за по-голямата част от народа.За съжаление и по-добрата.Мизерстват работливите и честни хора.Крадците,далавераджиите и хората без морал добре си живуркат.Това е най-страшното.

137

до 23

преди 13 години

НАПИСАНОТО И ВЯРНО И ТОЧНО!!! НО АЗ ПИТАМ - АКО ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ НИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?? ТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ НИЕ ПАК ЩЕ ГИ ПСУВАМЕ И ЩЕ СИ ЧАТИМ!?ТОЧНО,КАКТО КОГАТО ВИКАХА "ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ" ГРОЗЕН Ф А К Т! НИЕ СМЕ ПЛЕМЕ И ТО РОБСКО!

136

здравен работник

преди 13 години

От къде ще дойдат тези 500 лева?Работя в болница с два месеца назад на части ни дават мизерните 300 лева.Как да съм учтива и любезна?Как да работя със сърце? Та мен даже не ми се живее.Вчера ми се отпрали обувките,а аз нямам пари да си купя нови.Всеки ден ходя на работа,работя и се питам до кога !Така ли ще се мъчим?Трябва да има край няма нищо безкрайно-който до когато издържи.

135

изселник

преди 13 години

аз обитавам Т-я и на месец взимам 1000 лева та съм нормален работник...

134

doc

преди 13 години

***!(епитетът не се отнася към "*** народ")

133

ПАДНАЛ АНГЕЛ

преди 13 години

АМИ ЩЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТЕ ОТ НЯКОИ ХАРЧОВЕ

132

az sum

преди 13 години

do 136 Разбирам те,братко.Аз съм с две висши и си стоя вкъщи.Гледам си децата и това е

131

работещ

преди 13 години

Колкото и пари да имаш, в България не можеш да живееш нормално - с престъпността, дупките, обслужването, милиционерите, държавната клептокрация и т.н. Който може да си хваща шапката и на терминала.Завършил съм икономика, а правя щампи заедно с други *** като мен, които не са емигрирали още. И го правя, защото взимам 800 лв, а за длъжност по специалността ми ми предложиха 600. ФЪК ОФ!!!

130

ZZ

преди 13 години

25 лв. Булсатком25лв. вода120лв (средно лято-зима) ток50лв. интернет и тел.60лв. GSM20 лв. разходи ток и асансъор.60 лв. градски транспорт.80лв сирене (по 300г на ден)40лв хляб (по един на ден)ОБщО: 480 ЛВ. Видяхте ли - остават 20лв. за полицай, че скоро ще погнат пешеходците!

129

Анонимен

преди 13 години

Нормално = да не умира от глад. И това го казват от КНСБ, дето шефа им прилича на бъчва. Мамка ви долна мафиотска...

128

az sum

преди 13 години

колко взимат по министертвата? Дали по 500лв заплата? А нашите избраници в Парламента?

127

АЗ

преди 13 години

1200 лв общо, извинявам се за грешката.