151

MayDay

преди 13 години

Незабавна смяна на назначения от Красьо (или куководите му) Висш Съдебен Съвет! Избор на нов Главен Прокурор! Законодателни промени, в които е изключено протакането "по болест" и адвокатски отсъствия! Най-тежки наказания за обществено опасни престъпления като убийство след употреба на алкохол, престъпления срещу деца, злоупотреба с държавни пари и имущество! Край на споразуменията и присъди под минималните!

150

МоРсКи

преди 13 години

Ами то и аз искам ама по какъв критерии и каква е гаранцията, че няма да хора на тия пак? Не виждаш ли че от 1 година затъваме още повече, престъпноста е супер висока, а се хващат хора който били с 2-3 цигарки марихуана, или пък дето пишкал в някаква градинка и т.н. А какво големите са си пак ON LINE и ко прайм? Или си с патлака на кръста или си пребит/убит от някой *** за 10 стотинки. Не съм аз човека който ще промени нещата трябва целия народ да се вдигне.

149

MayDay

преди 13 години

Еми айде де! Аз предлагам да организираме протести с искане за незабавна и кардинална реформа в съдебната система! Изцяло нов подбор на кадри в съда и полицията! ВЕДНАГА!

148

mestessa

преди 13 години

Както и да напишеш заглавието,не се получава.Излиза,че бащата е блудствал с дъщерята на чичото...но общо взето си е заслужил боя.Че и не само.

147

МоРсКи

преди 13 години

До 151 еми то добре ама айде стига сме говорили ами да вземем да ги понатиснем малко!

146

МоРсКи

преди 13 години

Мале тоя чичо е за смъртна присъда! Дано се оправи лапето

145

MayDay

преди 13 години

ей хора, събудете се!!! До кога ще ни плюят, а ние ще си мислим, че дъжд вали? До кога ще ни лъжат,крадат и убиват най-нагло под предлог, че всичко е законно? Мнението на всички съдии и магистрати не струва 5 пари и полицията не струва! И те са в кюпа с престъпниците! Наша е отговорността и задължението да ги вкараме в правия път, трябва да им покажем, че вече НЕ ИМ ВЯРВАМЕ! Или да влизат в правия път или да си ходят! Пускат Маргините и Вальо Топлото на свобода?! Айде у лево, ние не пасем трева

144

Пешо

преди 13 години

*** да бъде сварен жив!

143

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг за пореден път доказва "професионализма" сиКакво е тва заглавие?!Племенника пребил чичо се, като преди тва е блудствал с дъщерята на чичо си - това се разбира от заглавието....Правилното заглавие, в този стил, би трябвало да е "Баща преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му"Ама и аз що ли ви давам съвети - истинския новинарски сайт е на агенция фокус, но там липсват коментарите на малумници, който ме забавляват тук, но за сметка на това там работят ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!

142

лллл

преди 13 години

"нахвърлил с летва и кол да бие чичо си" - Не да го бие, даму ги навре в за...ка.

141

Adriana

преди 13 години

Да му беше отрязал оная работа, малко му е само побой. Такъв гнусен *** заслужава да отиде в затвора и да го сложат при най-извратените там, че да се гаврят с него години наред. Тоя от болница - директно там да го пращат

140

idioti i pedali

преди 13 години

kak moje da zashtavate pedofil ,unizil edno 6 godisho nevinno dete/

139

Стар комунист

преди 13 години

Като ви писне демокрацията, знаете къде да ни намерите.

138

до: СДРУЖЕНИЕ ПЕНСИО

преди 13 години

Мамцата ти неграмотна! 6 годишно момиченце примамило стареца заради пенсията му !!! Та на 6 години не знаят цената на парите бе извратеняк, а камо ли да "подмамват" сексуално!

137

Анонимен

преди 13 години

хахахахахабраво добре казано

136

Анонимен

преди 13 години

я бе 109 сдружение пенсионер най - напред се научи да пишеш правилно БЪЛГАРИЯ и Сигурен и тогава пак пробвай. май ти и първи клас не си завършил та камоли да можеш да броиш до 400 и 600. смях в залата по - зле си и от селяните които неоснователно обиждаш

135

Елица

преди 13 години

a imash li predstava dali policiqta izobshto se interesuva ot obajdaneto??? Dano nikoga ne ti se nalojat uslugite i v nashta skapana sistema!!

134

MayDay

преди 13 години

Е как така БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ще пребият стареца! Затвор за този баща-побойник, какъв е този произвол! България е най-правовата държава и детенцето трябваше да съди дъртия педофил само около 10 годинки! Трябваше да изчака петорната "независима" експертиза, която да докаже, че на 6 години тя е завършена к%рва, а дядката страда от 256 нелечими в затвора болести, поради което момиченцето му дължи парично обезщетение за морални вреди и клевета! Е те това е правова държава по комунистически!

133

Fan

преди 13 години

Днес.бг, платете на журналистчетата ви един курс по езикова култура и правопис!От т.нар заглавие излиза точно обратното, а именно:Някакъв племеник набил чичо си и след това блудствал с дъщерята на чичото.Ставата все по-зле и по-зле, надминавата вече жълтата преса!

132

Анонимен

преди 13 години

ers6tu zversi kprestapleniq zveksri nakazaniq qrtbva da ima. jalko 4i s enqmame ahmedinajat da gi obesi publi4no