467

До ген. Колев

преди 13 години

Господин генерал, не бяхте ли до преди няколко години другарю. Сега може да ти харесва повече господин, но от коментара ти личи, че си другар по убеждение и няма да се промениш, жалко. Няма как, ако си честен човек да не виждаш как ББ с риск на живата си, се опитва да спаси страната ни от мафията. Толкова ли е сложно бе кратуни, които плюете срещу ББ да го проумеете. Той ни е единствения шанс БГ да се спаси от мафиотите и най-после да просперира. Но вие си оставате интернационалисти,БГ не ви инт

466

Василев

преди 13 години

Ти в кой век и в кой строй живееш?Сега живеем в капитализъм и властва капитала,много ясно че богатите хора управляват света.Друг е въпроса ,че хората , които се кълняха в светлото бъдеще на комунизма сега са най-големите капиталисти.Знаеш ли ,къде по света когато теглиш от банката си на положително салдо с нея.Ами да,това може да стане само в България,преди12-13години когато се създадоха кредитните милионери.Ти защо не са нареди заедно с тях, малко така ще се мазниш пък виж те огрее.

465

Анонимен

преди 13 години

абе Штрудел, мноо си зле... смотан червен ревльо:))))))

464

До КОЛТ

преди 13 години

..Братле,явно си много *** и не си излизал от селото си щом смяташ така.Няма по-корумпирана система от съдебната.Това и децата го знаят.И не случайно и от Брюксел са най-големите упреци.Поинтересувай се и око на село са те научили освем да пасеш кравире и да четеш -- може и да схванеш....13 и14 заплата...Абе ти май си напрево за психиятрията!!!

463

Овчарчето Фалитко

преди 13 години

Без да съм привърженик на Станишев, какво мислиш щеше да стане ако беше започнал да пищи наввреме, че идва криза - ....просто кризата щеше да доиде по-бързо и по-силно, тъй като тя тръгва от психиката на стадото (страхът). В икономиката и дипломацията има много голяма доза психология, психология на тълпата

462

Ген. Колев

преди 13 години

Е точно този генерал не е "другар" - нещо мноого си се объркал.

461

Анонимен

преди 13 години

Ти пък откъде се взе? Поразително *** си.........даже и на Позитано и Бузлуджа няма такива ''гении''

460

До хонорика

преди 13 години

Абе плямпало и кой да дойде на власт според тебе, айде дай един пример поне.

459

Колт

преди 13 години

За непаметливите припомням - Съдебната система свърши изключително много работа през последните шест месеца. Аз заставам твърдо зад тях и ще настоявам пред финансовия министър Дянков магистратите да получат допълнителните 13 и 14 заплата. Б.Б при отказа на Дянков да изплати 13 и 14 заплати по около 7-8 бона на калпак магистрат.Питанка, кога Б.Б е лъже тогава или сега?

458

До щтрудела

преди 13 години

Щтрудел, абе аз вече си мислех, че лошите ББ и ЦЦ са те изяли на закуска, ама явно си много жилав бе. Айде продължавай да твориш до като не станеш някоя по- хрупкава баница за обедното им меню, вече наближава 12, ха, ха..

457

Щрудел

преди 13 години

Ти си разследвай комунизма и си играй на дисидент, а в това време, без да се усетиш затъваш в дългове и ставаш роб на банките. Здраво ви работят вас ***, а ви си мислите, че дъжд вали.

456

Василев

преди 13 години

Така е не сме 1990г,нито сме 1917 или 1944г.Комуниста си е комунист, независимо в кой век живее и независимо ,че си е хвърлил партийната книжка и играе театър колко той самият мрази комунистите.Ами кой беше на откриването на паменика на Тодор Живков рамо до рамо с Гоцето?Тази дума *** от къде сте я заимствали бе червени разбойници и терористи?

455

Ударник

преди 13 години

Абе не ти ли писна да пишеш на шльокавица или си толкова ***, че не ти прави впечатление?

454

Щрудел

преди 13 години

Ауу, абе ти много знаеш. Само, че вече не сме 1990 г. и трябва да смениш плочата. А и нещата не са толкова прости и двуцветни колкото ти се иска на теб и на останалите ***.

453

Honorik

преди 13 години

Gospoda,sega ste na vlast i ako ne mojete da se spravite s prestapnostta i da promenite zakonite,zna4i,ili ste bezsilni,ili i vie ste s prestapnicite.I v dvata slu4aq bi sledvalo da si otidete ot vlast.

452

До щтрудела

преди 13 години

Щтрудел ли си, пудел ли или си нещо, започващо с "п". Недей да дразниш ББ, че ще плесне с шланга по дъто. И ще ривеш млого.

451

Василев

преди 13 години

Или си много заблуден или си с промит мозък,Боко играе в отбора на бившите комунисти,доносници,агенти ,сегашни престъпни едри бизнесмени на Червената Мафия и КГБ.

450

До ген. Колев

преди 13 години

Другарю генерал, марш обратно в строя и не задавай повече толкова глупави въпроси.

449

Щрудел

преди 13 години

Боко Тиквеника от СЕЛО Банкя, който се слага на американския посланник за пари също не може да направи нищо важно и значимо. В България, се говори за реформи само когато ще се съсипва нещо. А ние много знаем, че Бойко ще съсипва защото затова е поставен на власт. Трябва да съсипе народа, да съсипе държавата и срещу това ще получи много пари от американците. Той затова толкова много ги харесва.

448

Василев

преди 13 години

Отказваме се от демокрацията и въвеждаме мюсюлманските закони.Ще си направя харем и ще си взема по една жена от всичките арабски държави да ги праскам.