449

Патриот

преди 13 години

А защо, според теб СРС-тата не може да бъдат достатъчно доказателство..../познавам НПК, не ме контрирай с това/....Аз имам отговор на тоя въпрос - Колко години законите в БГ се правят от айдукати и чии интреси защитават....Каквито ни законодателите, такива ни и законите....едва ли ще се намери държава в Европа с по-формализирана от нашата съдебна система....

448

ххх

преди 13 години

Възможно е доказателствата наистина да не са напълно достатъчни или годни за един процес.Но...... много данъкоплатци в БГ не вярват на съдийте и поради това правоохранителните органи са длъжни да търсят доказателства за корупция на съдий,прокурори и т.н.

447

Анонимен

преди 13 години

Естественно това са мутри дреме ми на курката

446

Калин

преди 13 години

не са повдигнали обвинения за притежание на автомати в случая!а за фнансиви престъпления... номер е!естественом, че ще и оправдаят .. липсват документи!приложеният опис на документи не са реални такива!това е процесуален номер!

445

шерт

преди 13 години

Тази шайка едва ли ще се спре да убива за пари,просто ще си вземат поука да бъдат по-внимателни.Най-жалкото ще бъде ако съдят държавата за обезщетение и парите бъдат платени от собствения ни джоб.Много жалка държава сме,такива ще си и останем.Съдойката какви по-ясни доказателства иска-може би,да я гръмнат лично в десятката ли?

444

Анонимен

преди 13 години

Днес съдебната ни система провокира чувството ни за справедливост,като освободи крадци източили 250 000 000 лв и убийци.Срамувам се,че съдиите извършили нещо толкова позорно се наричат българи.

443

krass BG

преди 13 години

Абе пак трябва да кажа същото : всички червени в печката ! Колкото и да са на брой. Друг начин няма срещу тази чума.Иначе и България скоро не ще я има. Това е горчивата истина.

442

Калин

преди 13 години

хех ще не щеш ... срс -та сами по себе си не са доказателства за извършено престъпление!така е по развитите страни!има си обстоятелства .. разследването по едно престъпление си е оперативна работа както го наричат тук, липсва капацитет .. и порока е вграден, от това резултати не искай.. няма как да излязат!една жена казала .. и агента чул не е доказателство, за милиционерите може и да е и явно е!

441

Анонимен

преди 13 години

ЗАПОМНЕТЕ ДНЕШНИЯ ДЕН,ИНСТИТУЦИЯ ПРИЗВАНА ДА ЗАЩИТАВА ОБЩЕСТВОТО ОТ УБИЙЦИ,БАНДИТИ,МАРОДЕРИ,КРАДЦИ-ДНЕС ИЗВЪРШИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....ПУСНА ГИ,ЗА ДА МОГАТ ДА ЗАМЕТАТ СЛЕДИТЕ СИ.ДНЕС Е БИЛ ОСЪДЕН БИВШИЯ ШЕФ НА ИНТЕРПОЛ ДО 2008 ГОД.ЗА ТОВА,ЧЕ Е ВЗЕЛ ПОДКУП ОТ 150 000ЕВРО,А НАШИТЕ ИЗТОЧИЛИ 250 000 000ЛВ И СА НА СВОБОДА.ПОЗОР ЗА СЪДИИТЕ!

440

Патриот

преди 13 години

Явно тая съдебна система е много удобна за всички....няма ли видеозапис на самото престъпление, значи няма доказателства...мамицата му...в що за измислена държава живеем...всеки уж иска да има правосъдие, а всеки се дере за псевдодемократщина.....ами така ни се пада....яд ме е само, че вече ми е късно да хващам самолета за на вън....не съм на 20 за да започвам от първи клас...яд ме е и за децата ми, че са обречени да живеят в помия....

439

Анонимен

преди 13 години

СМЪРТ НА МАФИЯТА И НЕЙНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ !

438

сс

преди 13 години

Днес съда в България раздава промоции. Абсолютен цирк е вече цялата тая история с акците. Срам ме е, че я познавам тая държава, ако този театър може да се нарече държава.

437

Анонимен

преди 13 години

Копирах ти поста и си го сложих като файл. Ей така ,да си го имам .Много точно казано. Предизвика у мен носталгия. Не че съм комунист...просто ми припомни добрите стари времена. Браво !

436

Спонги

преди 13 години

Монги, за щастие Станишев няма да бъде повече на власт, Мадридския наглец също. Пушилката и говоренето не значат работа. На мен ми допада зем. министър, Плевнелиев иако не беше лобирала за ГМО и на МОСВ. Вежди Рашидов е готин, но само толкова. Не ми харесва правителството и не ги смятам за демократи. ББ е диктатор. Съжалявам. Аз пак ще гласувам в синьо.

435

Калин

преди 13 години

по времето на гея и петков .. имаше същите сапунки!случаи за полицайщина много включително и смърт!!един непредобеден човек би открил ЛИПСИТЕ НА ОТЛИКИ МЕЖДУ ВРЕМЕТО НА ЦАРИЦА ГЕЯ И ЦАР БОКО!

434

Спонги

преди 13 години

Монги, не съм доволен от работата на правителството. Аз съм демократ, не чакам някой да ми казва кое е добро и кое не. Мисля с моята глава. ЦЦ и ББ искат да мислим като тях. Не е редно. След като МВР не може, значи ЦЦ не може. Това е моята истина. А твоята. Защо си убеден, че арестуваните са виновни. Аз не съм чувал за тези хора. Не съм виждал доказателства, САС не е видял също. Това е.

433

Калин

преди 13 години

а как ти се опъваха маркучите по кипърските ниви а не си отишъл на село тук!или не под достойнството ти е да бъдеш производител!трудно и чиновниците те мразят, но пък те са комунисти.. те мразят всички по дефиниция!включително и себе си!

432

Бай Георги

преди 13 години

Оставете майтапите ( акциите на МВР). Държавата е напълно разкапана. Това не го обявяват нито управляващите, нито от опозицията. Едните казват , че сме излезли от кризата а другите, че ще бъдем на дъното през 2011 г. Банкрутът трябва да бъде обявен от президента. Той няма какво да губи.

431

Калин

преди 13 години

а *** ти не си разбрал.. в чужбина случайни руснаци няма.. то и толкова руснаци са останали у русията.. не може я обхване и демографията!да те светна нещо което всеки съветски болшевик у русията знае.. украинците ги хранеха!при разпада на ссср .. има документи чети .. има филми гледай!техни функционери го казват и признават:)

430

Stoian

преди 13 години

Ve4e lasna golata istina za tova 4e BOIKO BORISOV E PALEN NEKADARNIK I UPRAVLENEC.I VE4E SE VIJDA 4E VSI4KO KOETO PRAVIAT E PROSTO EDIN PR ZA DA PODDARJA SVOIA REITING VISOK.VSE O6TE LI VIARVATE i 6TE PRODALJITE LI DA VIARVATE NA TOZI MO6ENNIK.