69

Анонимен

преди 13 години

Както винаги браво на българската съдебна система:((

68

Обективен

преди 13 години

Какво ти е винавна съдебната система бре ?! Какво да правим ? Дай да вкарваме хора в затвора, само защото Цветанов е спал накриво или жена му не му е пуснала ?

67

Писна ми !!!

преди 13 години

Ама наистина става нетърпипо !!! Да се промени закона - всички обещетения да се поемат от фонд заплати на МВР. Писна ми да плащам заради некадърноста на полицията и дознанието ни. Разберете, тези *** хралупи, ще си вземат заплатите, ще кютат до пенсия, а ние, робското българско племе ще им плащаме малоумията !!! Писна ми !!!

66

Луд с тесла

преди 13 години

Сега гледаме сеир. Театъра на Цурко продължава. Лошо няма. Неприятното обаче ще настъпи като дойде сметката за представленията. А сметката ще дойде от Страсбург. Силно се надявам до тогава да се оттърва от българското гражданство и да не съм част от стадото, което ще плаща.

65

Аз

преди 13 години

ИМАМЕ НАЙ-ХУМАННАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА В СВЕТА.

64

Иван

преди 13 години

до Малее : Ти луд ли си бе човек - каквито и доказателства да има тези хора имат милиони от кражбата.кой е тоз съдия дето ще ритне пачката.Вижте статистиката - осъдени са хора които нямат пари.

63

Анонимен

преди 13 години

За да се укрият 250 млн. - тези трябва да са направили оборот минимум от над 1 милиард - те огромни национални компании не могат да се похвалятс такъв оборот. Важното е народа да вЕрва и да ръкопляска......и да вика ууууу по съдиите.

62

Василев

преди 13 години

Спомняш ли си , че когато Костов беше на власт бившите агенти от ДС и депутати от ДПС бяха побеснели и впрегнаха всички медии ежедневно да изсипват помия.Внасяха вотове,всяка седмица в парламента.Накрая като видяха дебелият,докараха мадридският комарджия и мошеник като му обещаха имотни облаги.Единственият политик, който открито заяви ,че ДПС е проклятието на България е Иван Костов.Аз искам да разсъждават герберите защо ГЕРБ се ползва с политически комфорт от страна на ДПС, има само леки закач

61

Nasko до Василев/60/

преди 13 години

Василев,Прав си, от колко време пиша в сайтовете за това, но те /изброените от теб/ предприеха *** кампания срещу този, който ги беше заврял, където им е мястото !Понеже им секна парите, секна им мерака да крадат безусловно и безнаказано, плати си цената за това, че направи Вал.борд, че изкара БГ от Шенген, че отстоя правото на Суверинитет във войната на САЩ - Югославия, да за КОСТОВ пиша, не съм му адвокат, но бих го посъветвал, да СЪДИ, вече всеки, който изнася недействителни данни за нег

60

Анонимен

преди 13 години

Играйте карти не са вредни!

59

Анонимен

преди 13 години

за сибир требваше а *** пропуснах ме момента :)

58

Василев

преди 13 години

Ако бяхме натикали комунистите през 90 г. в миши дупки нямаше да има Беровци,Станишевци,Царисти,Догановци,Бойковисти.Тъкмо бяха се уплашили и не знаеха къде се намират, трябваше един път за винаги да им смачкаме главите,сега щяхме да сме с Чехия и Унгария по стандарт.

57

Анонимен

преди 13 години

Тия поне ги хващат. Щото ония дори това не правеха....

56

MayDay

преди 13 години

Ей, тоя безпристрастен съд бе..... направо ме изпълва с увереност и надежда за по-хубав живот! Всичките престъпници са в затвора - тва Бай Иван откраднал 2 хляба, Бай *** откраднал 4 кила желязо или някой рецидивист с неплатено парно! Всичките невинни са на свобода - Вальо топлото, Масларова, Маргините, Стависки, р. овч., Краси Черния! Как да не съм уверен, че живеем в правова държава?!

55

Анонимен

преди 13 години

е как кой ще плаща??? аз ти ние, как кой??/ и кой е казал че са виновни ето съда ги пуска като невинни!! само се цепят че правят нещо смешници!!

54

А

преди 13 години

ТАКА СЕ ПРАВИ РЕЙТИК БЕ ХОРА / АМА СМЕ ЕДНИ ОВЦЕ /

53

Анонимен

преди 13 години

забрави да добавиш и комунисти те са най лошите понеже са с генетични увреждания :)

52

11

преди 13 години

Че то друго не се и очакваше нали някой отгоре и той е папкал

51

gygi

преди 13 години

ХА ХА ХА СМЕШНИЦИ

50

Венко

преди 13 години

Злоупотребилите фирми отдавна не се водят на мое име и документите им са изгубени. Някой дори не са и били мой, а на разни *** и неграмотни, които почнаха вече да измират.