396

ТАД

преди 13 години

Индиана Джоунс пасти да яде ;), а находката си е Велика, а вие сте нихилисти - жалко.

395

дедо

преди 13 години

Обхвана ли те злобата, къде ти е християнското смирение? Сигурно ти се иска и на клада да гориш другомислещите. Докато турците все пак са допускали и другите религий , твоята църква е изгорила на клада хиляди жени като вещици за угода на простите и корумпирани религиозни водачи. Такива жестоки религиозни войни е водила в европа за да има власт. че и робовладелството е изкарала като добродетел.Ти как се ограмотяваш, като вириш г.з пред попа и слушаш как те баламосва ли?

394

Докинс

преди 13 години

Бог е ф(р)икция.

393

kolekcionera

преди 13 години

голямата работа откриха тялото на бандит.........боза

392

генади

преди 13 години

до 397:Простичък си, чедо!Функционално неграмотен и глупав.

391

генади

преди 13 години

Яденето и пиенето сигурно са твоите основни цели в живота. А за апостол Павел трябва да прочетеш някоя и друга книжка, само нескопосаните филмчета от "Дискавъри Ченал" не са достатъчни... Зер с четене се ограмотява човек, не с гледане на телевизия.

390

Анонимен

преди 13 години

Мошеници ! Корупция ! *** !

389

кога

преди 13 години

имам въпрос ,как така напоследък изникват толкова светини и археологочески находки ,а до скоро ...нищо ? не може изведнъж закопахме и открихме .....

388

Анонимен

преди 13 години

porednata glupost

387

дедо

преди 13 години

Най-красивите сгради в света са Василий Блажени и Тадж Махал.

386

дедо

преди 13 години

Не обичам каквато и да е власт и за това не обичам и религийте които и да са.Където и да отида , в който и да е град или държава, не пропускам възможност да посетя църкви, джамии и други храмове. Там е вложен труда , уменията и чувствата на най-добрата част от хората. Яд ме е че това се използва от църковната / почти партиина/ клика за собствени цели.Ама дасъбираш дарения за да позлатишпопа си е дебелоочие. Вижте и сега кой стои най-отпред при богослуженията.

385

ЧЕ

преди 13 години

СЕГА СОЗОПОЛ КАТО СТАВА ЙЕРУСАЛИМ - НИЕ КОГО ЩЕ ТРЕПЕМ АРАБИТЕ ИЛИ ЕВРЕИТЕ?????????????

384

Анонимен

преди 13 години

хаха тоя пък хората щели да се радват по улиците

383

-

преди 13 години

До Деведжиев:Не са толкова прости хора гърците, господине!

382

Уф

преди 13 години

Божидар Димитров се надява балъци от българските села да се завтекат към Созопол, защото собствените му хотели там стоят празни.Успех в бизнеса, г-н учен!

381

Деведжиев

преди 13 години

Вместо да се радвате, веднага скокнахте да отричате и да се присмивате... Това, ако беше в Гърция например, хората щяха да са по улиците и да се прегръщат от радост, един друг, а вие....Но какво ли се изненадвам?! Сякъш не знам къде и сред какви живея...Всеки си заслужава участта!

380

дедо

преди 13 години

Генчо, дедово хлапе, ти като си умничък ,цункай боядисаната дъска наречена икона , спинкай спокойно и чакай на поп-педофил да ти подаде някоя друга буза,Вашата църква е създадена от апостол Павел , станал вярващ една година след смърта на Исус и я е пригодил така,че да е в услуга на римската власт.Това е и основната цел на поповете ,ядене , пиене и грабене покрай управляващите.

379

генади

преди 13 години

Глупавичък си, мойто момче, не се натискай да дискутираш неща, от които не разбираш. Върви в чалготеката да се нопиеш и лягай да спиш.

378

genadi

преди 13 години

Ха, ти кога отново изпълзя от гей-клуба?

377

Пътник

преди 13 години

Фалшиви "мощи" на Йона Кръстител има на много места по света. Например, в Черна гора.И тия са такива. Ако се съберат всички такива моши на света, сигурно са няколко тона. Често се намират кости с надпис, че са на еди-кой си светец, парцета от кръста на Исус Христос и т.н. В момента се прави реклама на нещо, което не се намира чак толкова рядко и никой не вярва, че е автентично, "откривателите" се правят, че не са чували за други такива случаи.