449

прочел новините

преди 13 години

Тук ми липсва основния виновник - Тройна коалиция, Негово Величество отделно, Путин, Обама и Международното положение. Но мисля , че е време да ги заклеймим здраво.

448

Въпросче

преди 13 години

Частно парти,цял затворен хотел в арбанаси и 10 стаи в хотел янтра,охрана от полиция и запой до 5 сутринта.Това нормално ли е по време на криза?СЪЩО КАКТО ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА

447

123

преди 13 години

mamaligarite sa kato na6ite mutrifoni,kato se vidat u pari i se pravat na egati golemoto dobrutro.kak 6te posegne na polcai we??

446

Цветанов

преди 13 години

Всеки български гражданин и чужденец пребиваващ в България е дръжен да уважава народната милиция. Ако един милиционер започне да Ви бие, вие сте длъжни да му оказвате съдействие. Щом той Ви бие има за какво. Ако се възпротивите на милиционера ви грози арест и съд !Не случайно моя приятел изпя песента "Нашата милиция ме бие"

445

до 499

преди 13 години

няма такъв вариант законен-да се противопоставиш:)разпорежданията на полицая за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,ОСВЕН,АКО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

444

Анонимен

преди 13 години

kvo pravi lelia cecka na firmeno parti

443

Baba ti Stoilcho

преди 13 години

Kav akal imash ti be pishleme nedoraslo. Te torbi s furagki a ti slaboumno l***o.

442

Police

преди 13 години

власите са полудели

441

Анонимен

преди 13 години

По принцип трябва да се подчиниш на заповед на полицай, ако е униформен или ако е цивилен и се легитимира по съответния начин. Но си в правото си ако прецениш, че си заплашен по някакъв начин, да се противопоставиш. Проблема е, че нашите ченгета се държат така, че изкарват хората от кожата и после стават бели.

440

КОЙЧО

преди 13 години

500 komentara za travestit , basi naroda

439

Анонимен

преди 13 години

Абе сегашните управляващи,да не са бившите мутри в сянка?Всичките им изпълнения са с мутренски почерк.в никакъв случай не оправдавам румънците,но цял хотел да наемеш.......Наистина няма за кога да ги чакаме,защото търпейки ги,ще унищожат нацията!!!С нетърпение чакам,да се стегне народа и да им покажем,какво е това народното недоволствие.Нямам впредвид само сегашните управляващи,а всички,които ни накараха,да се чувстваме чужденци,в собствената си родина,без значение на етнос.Всички страдаме оттях

438

ХараЛамби

преди 13 години

Ти май си от червените кхмери??Да ти продам тоалетна хартия?Ще имаш нужда от нея поне още три години.

437

Анонимен

преди 13 години

Все едно гледам на снимката Любо Нейков влязал в образа на жена.

436

Стоил Джеков

преди 13 години

Стига писа глупости бре. Намерил с кого да сравнява родните ни торби с фуражки. Всъщност, точно коментарниците най ясно показват, че обществото ни се гнуси, повръща му се от родната ни полиция. Много, добре платени, и изумително неквалифицирани. Ей това е в основата на коментарите. Ама то се иска и акъл.

435

Анонимен

преди 13 години

Този форум е пълен с дрънканици! Бля-бля-бля...!

434

Малее

преди 13 години

"Джеки, и аз чета и не вярвам на Ошите си." *** верно си развил други сетива! Предполагам комбинация от слух и зрение - Ошите. Леле! Евала! Колко бързо се развива науката. Мутанти колкото искаш.Две сетива в едно.

433

Анонимен

преди 13 години

Ти чете ли си поста преди да го изпратиш.Нещо по оста писмена култура-мисъл се губи.

432

CECAKLECACECO

преди 13 години

i ko prail Ceco na Ceca dorede mamulite igraeli hokey s policaiskiat fes, ? ha ha haSeca i Ceco sa muci dvoika, daza sa si troika, e ne swedska, plevenska ama pone koe e debelo e klysto a koe e maloumno e prosto.he he he haa, po4nah mei pyrvo turcite, posle rumyncite red e na koi , neznam?

431

Малее

преди 13 години

Браво. Червената върхушка в ГЕРБ се развихри. Обиди, обиди, обиди. :) Само толкова ли можеш? А словото наистина се възприема със слуха. Не знаеш ли колко са човешките сетива? Че откъде да знаеш? Пълен търбух за наука глух. *** се просветли малко,не упреквай другите и не бии жената, че Господ не те е надарил с ум. Понякога природата е много жестока. А за лошия материал си прав. Точно този материал избра лошото си управление.

430

пес до 486

преди 13 години

Джеки, и аз чета и не вярвам на Ошите си. Вярно много лош и някак си болнаво извратен, умствено осакатен материал явно има.